27
september

Kako trajno odpraviti TRAVME iz otroštva

Organizira: Theta.si
Kdaj: 27. septembra ob 20:30 do
27. septembra 2023 ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša, 040 744 471, info@theta.si

347 ogledov

Travme, ki jih ljudje doživljamo, so zelo različne; od hudih zlorab vseh vrst do "samo" pomanjkanja ljubezni, obilja, iskrenosti, radosti, odsotnost enega ali obeh staršev. Travmatične so lahko tudi besede, izrečene v jezi ali nemoči, ki so se nam globoko zarezale v dušo in nas spremljajo celo življenje.

Včeraj, ko ste govorili o tem, ali se sploh zavedamo travm, sem se vprašala, če jih sploh znam nazorno pojasniti. Pa imam mogoče že pri tem težave. Tako, da mogoče najprej najti te travme, ki sedaj vplivajo name.

 Na kratko: ... ... ... Šele sedaj, ko sem začela pisati, vidim koliko travm še nosim s seboj, za katere sem sicer mislila, da jih ni.

 Zelo bom hvaležna vašega časa, ker si res želim živeti neobremenjeno, srečno življenje in to dati svojima hčerama. Želim jima, da bi bili trdni, srečni osebi.

Toda travme nas tudi osebnostno oblikujejo.

Oblikujejo naše vrednote, naše zavedno in naše nezavedno. Zaradi doživetih travm smo danes drugačni.

Tisto, kar je najtežje, kar je najbolj boleče, je, da kljub temu, da smo travmo ozavestili, da razumemo, da so naši bližnji ravnali tako, kot so v danem trenutku najbolje znali, da morda glede na njihove življenjske okoliščine ni moglo biti drugače, notranje uničenje in bolečina ostajata.

Včasih je ta bolečina prekrita s plastjo sarkazma, ignoriranja, površinskih odnosov. Včasih jasno čutimo, da nas te travmatične izkušnje omejujejo v življenju. Zavedamo svojih pomanjkljivosti, zavedamo se ponavljajočih izkušenj, zavedamo se, da je mogoče že čas, da se v naših življenjih nekaj spremeni.

Toda kako iti na pot sprememb?

Če ne vem, kaj bo to pomenilo za moje življenje? Če ne vem, kaj me na tej poti čaka?

Vsakdo, ki je šel na to pot razreševanja travm, bolečih družinskih in partnerskih odnosov, pove, da je vredno. In iskreno - ni vedno lahko, saj vse, kar je resnično vredno, zahteva svoj trud.

Ta pot je za vsakogar drugačna, a hkrati zelo podobna.

In tisto, kar nas drži ujete v sedanjih situacijah, je največkrat strah.

Strah pred spremembo, strah pred tem, kaj bodo rekli drugi (vključno z partnerjem, otroci, starši) in strah pred tem, da bi si upali v življenju doseči tisto, kar smo v svojem srcu že zdavnaj pokopali.

In kje sva tukaj midva? Na svoji poti osebnega razvoja sva spoznala tehniko, ki nama je temeljito spremenila življenje. Omogoča, da bolečino razrešimo hitro, ne pa, da jo predelujemo leta ali desetletja. Hkrati odpravimo tudi omejujoče miselne vzorce, ki smo jih dobili kot posledico travme in s tem pričnemo spreminjati svoje življenje v vse tisto, kar smo si resnično vedno želeli.

Delavnica traja 90 minut, poteka online (zoom) in je podprta z dodatnim video gradivom.

Pripravite vprašanja ter svinčnik in papir, saj boste zagotovo dobili pomemben vpogled tako v svojo situacijo, kot tudi v čudovito življenje, ki jih spremembe omogočajo.

Prisrčno vabljeni!
AnitaAna in Peter

“Dokler sam ne doživiš, je težko verjeti in doumeti, da so take tektonske spremembe sploh možne. Pa še enostavno jih je narediti …”

“V eni uri sva naredila več, kot prej v pol leta.”

“ThetaHealing® je praktično prva zadeva, ki mi je zaenkrat zares pomagala.”

Še kolebate s prijavo?

Strah in tesnoba že pri prijavljanju na dogodek, sedaj pa še strah, tesnoba in negotovost pri odločitvi ali se prijaviti ali ne in "reskirati"?

Tistim, ki še niste odločeni: dovolite si vsaj poskusiti spoznati to tehniko. Vredno je! Anita in Peter delata, kot razlagata. Jana

Hvala za čudovito predavanje!

Zahvaljujem se vam za čudovito delavnico, za uvid v mojo situacijo in kar nekaj aha momentov :)

Hvala za včeraj, obema!

Hvaležna sem vam za pomoč, ki nam jo nudite!

 

Super sta bila na delavnici v četrtek!

Pridružite se nam!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...