Srečanja ThetaHealing® praktikov

Ponudnik: Theta.si
Prispevek:Udeležba je brezplačna.
Izvaja:Theta.si
Kontakt:00386 51 427 405, info@theta.si (Peter Kunc)
Kje:

321 ogledov

Mnogi praktiki so navdušeni nad tehniko. Občutki, energije na seminarju so čudovite, odpade veliko bremen ... 
 

Seminar mi je "prinesel" čudovite ljudi, ki so si dovolili se dotaknit svojih globin, izraziti ranljivost in so/smo zaupali, da so spremembe možne, še več – doživeli smo jih tako rekoč hipno, v trenutku in to je bilo tako močno, neverjetno, čarobno. Čuti se brezpogojna ljubezen in hvaležnost, da se lahko preda znanje s strani Petra in Anite Ane in ta varnost in zaupanje omogočata, da se prepustimo, sprostimo, si dovolimo in pričnemo z zdravljenjem. Neskončno hvaležna, da mi je bilo dano vse to občutiti, doživeti in pridobiti znanje, za katerega menim, da se bo svet resnično spremenil z deljenjem – zdravljenjem. Hvala, Sonja

 ... a le redkokdo tehniko uporablja tudi kasneje.

Razlogi so lahko različni, od tega, da nima podpore v svoji okolici, do tega, da nima s kom vaditi ali preprosto ne ve kako bi tehniko uporabljal v vsakdanjem življenju, saj kljub temu, da dobimo v roke "čarobno paličico", nekaj časa potrebujemo, da se privadimo in popolnoma osvojimo nov način razmišljanja in delovanja.

Srečanja so namenjena predvsem čisto praktičnim zadevam ...

... kako uporabljati ThetaHealing® v vsakdanjem življenju ... vse skupaj začinjeno z izmenjavo navdihujočih izkušenj in rezultatov ter vajami za uporabo in obvladovanje moči "vsega kar je". V najvišje in najboljše dobro.

Srečanja so podpora ThetaHealing® praktikom po njihovem usposabljanju na seminarjih pri nas, da pridobljeno znanje še utrdijo, da ga čim prej in čim bolje prenesejo v prakso ter da si ustvarijo želene spremembe v življenju.

Potekajo v živo ali preko zoom aplikacije.

Vodi jih Peter Kunc, učitelj ThetaHealing® z najvišjim nazivom Certificate of Science.

Pogoj za udeležbo: opravljen vsaj začetni ThetaHealing® seminar; sposobnost samostojnega dela 1na1; aktivno sodelovanje; uravnoteženo dajanje in prejemanje.

ThetaHealing®- a še ne poznate?

Potem pa vas prisrčno vabimo na predstavitev te čudovite in enostavne tehnike. Kdaj? Poiščite ThetaHealing® - Najcelovitejše orodje za osebno rast med našimi najavljenimi dogodki >>>

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...