Theta.si
ThetaHealing® seminarji, podpora in tematske delavnice

4 zahval     4106 ogledov

Le kdo se še ni srečal s konkretnimi izzivi v življenju? Vsakemu od nas so namenjeni!

Odnosi, materialno stanje, žalost, jeza, strah. »Nekaj« ti ne pusti napredovati. Vlagaš ogromne količine truda, a sprememb vseeno ni ali pa so le kratkotrajne. Naučiš se živeti na ta način. 

Na nek način shajaš s sistemom, starši, partnerjem, sodelavci, plačo, zdravjem ... Tako pač je. Tolažiš se z zgodbami, da je drugim še huje, ti pa imaš vsaj nekaj. Mnogi sklonijo glavo, občutki nemoči, jeze in drugih negativnih čustev se kopičijo, velikokrat zelo dobro skriti za nasmehom.

A v tebi nekaj kriči. Nekaj ve, da v vsej zgodbi manjka velik kos zaupanja, ljubezni, radosti, iskrivosti. Nekaj v tebi se prebuja in pravi, da Življenje samo je in mora biti več. 

Dovolj je životarjenja. Dovolj občutkov krivde, sramu, obsojanja in sodb. Dovolj je drame, ki ti ne dovoli izstopiti iz starih zgodb. Dovolj je tega, da drugi upravljajo s tvojo močjo!

Spremembe so lahko strašljive. Zahtevajo, da prebudiš osebno moč, ljubezen, voljo, odločitev in rast. Občutek je, kot, da greš v neznano. Strah…kaj bo če…?

Toda…

Greš res v neznano ali le odkrivaš samega sebe? Sebe, ki je skrit pod plastmi odgovornosti, skrbi, prepričanj, ki si jih prejel/a od družine, okolice, družbe?

Nihče od nas ni bil rojen za to, da bi v življenju le shajal. 

Sprejmi odločitev. Zase. Za tiste, ki jih imaš rad/rada. 

Prebudi svojo osebno moč. 

Stopi v stik z nami. Piši nam, pokliči, pogovorimo se. 

Mnenja udeležencev:

 »Misliš, da je ThetaHealing® težka, komplicirana tehnika? Strukturiran pogovor, mišično testiranje, meditacija in vizualizacija … vse to je enostavno, kajne?! In z uporabo te tehnike hitro in z lahkoto odstraniš nezavedna prepričanja, miselne vzorce, travme, ki te ne podpirajo več ter tako zanesljivo dosežeš trajne spremembe.«

»To je najdragocenejše, kar sem spoznala v preteklem letu.«

»Mene je seminar dvignil, tako energetsko, kot fizično... V veselje mi je bilo spoznati nove ljudi, se z njimi povezati, jih spoznavati, začutiti čisto ljubezen, sprejetost, svobodo. Hkrati pa s seminarjem prejmeš neko kodo, s katero si lahko spremeniš življenje in prideš na višji nivo in seveda lahko pomagaš drugim, svojim bližnjim. Seminar bi priporočila vsakemu, ki si želi luč v svoje življenje.«

»Seminar je tekel tekoče, dovolj časa za izvedbo, vaje in odprte pogovore. Priporočilo za vse, ki kakorkoli začutijo, da se jim življenje upira, jim ne sledi občutkom, se ujamejo v zanke prepričanj, da se zavedajo (zavejo), da jih lahko spreminjamo. Za ljudi, ki bi želeli hoditi vzravnano, dihati s polnimi pljuči, živeti radostno, polno, v prijetnih odnosih in v sodelovanju z življenjem na poti, ki nam je dana. Hvala.«

»Neverjetno je, da lahko tako preprosta tehnika, tako hitro spremeni tisto, s čimer sem se borila celo življenje (v mojem primeru so bile to hude travme iz otroštva).«

Več primerov udeležencev seminarjev in terapij lahko preberete na spletni strani:

https://prebojnespremembe.si/result-case-studies/

ter v knjigi »Kako odpraviti stres … za vedno«, kjer so podrobno opisani mehanizmi ključnih vzrokov, ter kako le - te dejansko odstraniti za vedno.

https://prebojnespremembe.si/kako-odpraviti-stres-za-vedno/

Ključne dejavnosti so:

Izvajanje seminarjev ThetaHealing® in podpora udeležencem, ki želijo tehniko resnično osvojiti in pomagati sebi ali drugim.

Intenzivne celodnevne tematske delavnice, namenjene obravnavi specifičnih miselnih vzorcev, prepričanj, travm in blokad na področjih, kot so denar, obilje, posel, odnosi, stres, zdravstvene težave.

Theta.si celoletna šola je kombinacija ThetaHealing® seminarjev, podpore in tematskih delavnic za tiste, ki želijo vsa področja svojega življenja dvigniti na višjo raven; s 100% garancijo za osebno transformacijo.

Osebne ThetaHealing® terapije primerne predvsem za tiste, ki želijo rešiti specifično situacijo na področju odnosov, zdravja, obilja, posla/službe ali drugo – takoj.

ThetaHealing® certificirane seminarje izvaja Peter Kunc, učitelj z najvišjim nazivom ThetaHealing® Certificate of Science

Naši spletni strani: 

https://www.theta.si

https://www.prebojnespremembe.si/

Uradna spletna stran Vianne Stibal, začetnice ThetaHealing® tehnike:

https://www.thetahealing.com

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Institut Scientis

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...