1
marec

Kakovostni začetni ReikiTečajUSUI1+gratis mentorstvo,diagnostika

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 1. marca ob 13:00 do
1. aprila 2020 ob 19:01
Kje:
Prispevek:90€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041905704 zacutireiki@gmail.com

33 ogledov

Kakovostni certificirani Reiki tečaj za začetnike (Usui 1 stopnja) + gratis mentorstvo, osebna diagnostika. Veš, kaj te blokira?

Z reikijem so začeli najboljši slovenski zdravilci. Je ena po svetu izmed najbolj razširjenih naravnih delujočih tehnik osebne in duhovne rasti. Prednost pred ostalimi energijskimi tehnikami, da z njim lahko pomagate tudi sebi. Čas je, da aktivirate samozdraviteljske sposobnosti!

Dokazano deluje, je merljiv, enostaven za uporabo in neboleč. Lahko se ga nauči vsak, ne potrebuješ talenta, predznanja,"posebnih sposobnosti". Več o reikiju - povezava.

 

Osnovni podatki o tečaju (povezava)

Kaj: kakovostni reiki tečaj Usui 1 za začetnike

Kraj izvajanja: Parmova 41, 1000 Ljubljana. Zagotovljeno brezplačno parkiranje

Cena tečaja:  90€ 

V ceno je vključeno:

√ kakovostni reiki tečaj z iniciacijo, z uporabnimi praktičnimi vajami 

√ 96% udeležencev je ocenilo kakovost tečaja z 9,8 (od 1o) in so bili z njim zelo zadovoljni. 96% tečajnikov bi ga priporočilo tudi svojim prijateljem!

√ certifikat, obširna kvalitetna skripta z odlično razlago, povečali smo število vaj. Po želji video vsebina. Možnost nadaljevanja na naprednih reiki stopnjah. 

√ po tečaju ostajam vaša mentorica – GRATIS!

√ Osebni pristop, brezplačno odkrivanje blokad pri vsakemu tečajniku. Nekomu v skupini podarim osebno diagnostiko po metodi karmične diagnostike z vpogledom v biopolje z odgovori, kaj te najbolj blokira. Pregled tvojih čaker in (pod)zavestnih vzorcev (v vrednosti 50 eur, sicer vključeno v ceno tečaja).

√ meditacija in dodatno odpiranje, harmoniziranje čaker in vas pripravimo na optimalen sprejem reiki energije.

√ Po potrebi transformiramo bolečine in vas pripravimo na čaroben sprejem energij in posvetitve (iniciacije).

√ Vključene tudi vaje. Vadimo kolikor časa želite. Tečaj je izkustven, teoretične in praktične narave.

√ Majhne skupine, s tem lahko vzdržujem kakovost in maksimalno posvečanje.

√ Izkušena učiteljica z večletno prakso poučevanja reikija, z veliko učenci, na katere je izjemno ponosna, saj so med njimi tudi tudi že uspešni terapevti.

√ Imate vprašanje - gratis svetovanje pred udeležbo.

Prijava na tečaj: Čimprej (do zapolnitve skupine) oz. rok prijave (do) 2 dni pred izvedbo tečaja  na povezavi ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com. Zamudili? Pokličite me, še vedno se nam lahko pridružite! Prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!! 

Po prijavi boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, kjer bodo vse podrobnosti. Če maila niste prejeli, me prosim kontaktirajte. Pridite sami ali v družbi. Zaradi omejenih prostorskih kapacitet, obvezna prijava vsakega udeleženca.


(*Dodatni termini na www.zacutireiki.com. ) 

 

 

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica), šolana na šoli za bioterapevte, pomočnica zdravilca Braca, fitoterapevtka, Bachova cvetna svetovalka... Več…

Ciljna skupina: Za vsakogar, ki se želi naučiti reikija. Ni potrebno nobeno predznanje, zaupanje ali "talent". 

Vabljeni tisti, ki imate šibko znanje reikija ali šibko moč na re-iniciacijo ali ponovitveni tečaj po odlični ceni.

Cilj: Naučim vas, kako se povezati z reikijem in ga izvajati na sebi ali drugih. Po tečaju ga lahko takoj izvajate na sebi ali na drugih. Dobite tudi certifikat. Gratis mentorstvo po tečaju!        

 

Podrobni program: Več o vsebini 1. stopnji USUI reiki.

Imate vprašanje o reikiju? Svetovanje pred vpisom v tečaj, organizirane so reiki predstavitve.

Več o vsebini tečaja na: www.zacutireiki.com (končnica COM)

 

Vabljeni na kvalitetne izkustvene reiki tečaje z odlično razlago izkušene reiki mojstrice in učiteljice Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini reiki! Ima učence, ki tudi že poučujejo reiki in so terapevti. Veliko lastnih primerov iz vsakdanjega življenja. Izvajalka različnih vrst meditacij, zeliščarka, šolana na šoli za bioterapievte po karmični diagnostiki. Podpre vas z domačimi eko zelišči, Bachovimi cvetnimi esencami. Pomočnica svetovnega zdravilca Braca... več o učiteljici - povezava

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...