9
maj

KakovostniReiki tečaj za začetnike+gratis mentorstvo,diagnostika

Organizira: Začuti Reiki
Kdaj: 9. maja ob 9:00 do
9. maja 2021 ob 16:00
Kje:
Prispevek:90€
Organizira:Začuti Reiki
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

43 ogledov

Kakovostni Reiki začetni tečaj+gratis mentorstvo+diagnostika


Vabljeni na kvalitetne certificirane reiki tečaje z odlično razlago izkušene reiki učiteljice. Poučujem začetnike, mojstre/ice in učitelje/ice. Imam več kot 9 let reiki prakse, moji učenci pa so že uspešni terapevti in poučujejo reiki. Reiki je sprva postal njihov hobi, nato pa njihova poklicanost.

Osnovni podatki o tečaju

KAJ: Kakovostni Reiki začetni tečaj (Usui 1 stopnja)+gratis mentorstvo+diagnostika

KJE: Za tečaje v živo Parmova 41, 1000 Ljubljana. Zagotovljeno brezplačno parkiranje tik pred vhodom. 

PRIJAVNICA: obvezna do roka prijave oz. zapolnitve mest na povezavi ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com. Če to prebirate tik pred začetkom, me pokličite 041 905 704. Po prijavi dobite vse info na mail - maila niste prejeli? Pokličite me.

UČITELJICA: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini, Green Tara Reiki mojstrica in učiteljica). Več…

Izvajam terapije in vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč. Sem zeliščarka v praksi, Bachova cvetna terapevtka www.bachovekapljice.si Šolala sem se v programu šole za bioterapevte. Sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca.

TRAJANJE: do 5 ur v spletni obliki, skupinski tečaji v živo pa do 8h 

CILJNA SKUPINA: Za vsakogar, ki se želi naučiti reikija, ni potrebno predznanje, zaupanje ali "talent". 

CILJ: Na tečaju vas naučim, kako se povezati z reikijem in kako prevajti energijo. Nudim mentorstvo po tečaju. Po tečaju imate sposobnost izvajati reiki na sebi in na drugih. Dobite tudi certifikat.

CENA: 90€. 


PRIDOBITEV:

To je več kot le običajni reiki tečaj, saj so vanj vključena poglobljena znanja šole za bioterapevte, radiastezije, predvsem pa PRAKTIČNA znanja za vsakdanjo uporabo. Prisegam na osebni pristop, v ceno vključena osebna diagnostika (sicer v vrednosti 60€) za več jasnosti, v okviru tečaja pa za vas brezplačno.

√ kakovostno podajanje vsebin (več kot le reiki tečaj)

√ iniciacija (posvetitev v reiki),

√ praktično delo,

√ certifikat,

√ obširna slikovna skripta,

√ mentorstvo po tečaju,

√ Možnost nadaljevanja in usposabljanja na področju reikija.

 

 

PROGRAM:
Tečaj poteka teoretično in praktično. Prva stopnja deluje na fizično telo (očiščuje bolečine, izboljšuje počutje, kvaliteto bivanja). Spoznamo zgodovino reikija, kaj reiki je, način uporabe, delovanje in postopek dela na sebi in drugih (ljudeh, živalih, rastlinah, nakitu…). Spoznamo čakre, funkcijo le teh, kako si jih očistimo, kako energ. očistimo prostor, informiramo in energiziramo vodo in nakit … Več o vsebini 1. stopnji USUI reiki.

Reiki dokazano deluje in vam pomaga do spremembe – na bolje

 

ZAKAJ REIKI?

Reiki je energija ljubezni, izboljšuje kvaliteto bivanja in psiho-fizičnega počutja. Pripelje do stika s sabo in do sprostitve. Bi radi očistili čakre? Se želite znebiti bolečin? Napolnite se z energijo. Kako si pomagati v stresu? Ni radosti? Si želite osebne in duhovne rasti? 
Čustvena bremena? Bolni, nesrečni? Nerazčiščene travme? Bi se radi znebili žalosti, jeze? Brez samozavesti? Bi želeli postati učitelj reikija? Reiki vas vrača na pot LJUBEZNI. Do sebe, do drugih, do vsega.


Reiki je prava pot! 

VEČ INFO:www.zacutireiki.com (končnica COM)

 

www.bachovekapljice.si

www.trnovskazelisca.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Napredno poučevanje reikija za začetnike, mojstre in učitelje reikija. Reiki srečanja, reiki svetovanja. Iskanje in ozaveščanje vzrokov blokad. Transformacija negativnih podzavestnih vzorcev. Terapije za živali. Vodene meditacije.Zeliščarstvo. Čakre.

  |  www.zacutreiki.com

Nalagam...