1
oktober

Kdo sem v 5. dimenziji? Meditacija z Nadangelom Metatronom

Organizira: Laluna
Kdaj: 1. oktobra ob 18:00 do
1. oktobra 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:25 eur
Organizira:Laluna
Kontakt:lalunaangelacademy@gmail.com/051 305 224

80 ogledov

V naslednjih letih lahko še naprej pričakujemo spremembe, ki nas vodijo na višje frekvence. To že čutimo – stare, nizke energije se intenzivno čistijo še naprej, vse kar se ne bo posodobilo, bo razpadlo.

Energija sledi misli je ena izmed glavnih zakonitosti, ki veljajo na Zemlji, zato je zelo pomembno, da vsak trenutek izberemo visoko vibracijo, z močjo vizualizacije in meditacije, pa se “naterinarmo” do točke, ko mi postanemo gospodar misli in ne obratno. Tako lahko z močjo vizualizacije in srčne namere zavestno začnete ustvarjati (energijsko) sliko svojega življenja in sebe s 5D zavestjo.

A onkraj naših fizičnih čutil in zaznavanja se že rojeva nov svet in uvod v novo dobo je tudi astrološko že nastopil. V naslednjih desetih letih plus bomo tako priča na eni strani rojevanju sveta, ki temelji na enotnosti, sodelovanju, obilju, razumevanju, ljubezni, prebujanju potencialov, ki jih do sedaj nismo poznali, prihaja pa tudi čas skupnosti in na drugi strani razkroju starih struktur.

Če začutite, da je prišel čas, da se odprete novemu ali prispevate del sebe novemu, toplo vabljeni na meditacijo z Nadangelom Metatronom, ki nam bo pokazal novi svet in kako ga lahko zavestno, naprej s svojo energijo, začnemo ustvarjati …

Vsebina srečanja:
– meditacija in povezovanje z Nadangelom Metatronom
– vizualizacija Ustvarjanje svojega življenja v 5. dimenziji z Nadangelom Metatronom
– kanalizirana sporočila Nadangela Metatrona
– svetlobne kode Nadangela Metatrona

Prijave: lalunaangelacademy@gmail.com/051 305 224 ali preko zgornjega nakupa

Prijave so možne do zapolnitve mest.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Raziščite svoje notranje potenciale in darove. Stopite na pot srca in spoznajte, kdo zares ste. Programi osebne in duhovne rasti, programi za samopomoč, meditacije, delavnice, angelski tretmaji, angelske...

  |  mojcakoprivnikar.si/

Nalagam...