26
september

Magija gongov

Organizira: Amai
34 ogledov

Dragi ljubitelji zvočnih vibracij! 

Poletje se poslavlja in kakor narava, tudi mi počasi potapljamo svojo pozornost navznoter. Še posebej v teh turbulentnih časih je pomembno, da ostanemo mirni, osrediščeni v svoji osi in svojemu dojemanju sveta. Toplo vas vabim, da skupaj ustvarimo polje miru in svetlobe v svojem srcu in si ne dovolimo, da nas zunanje okoliščine premetavajo in ustvarjajo kaos v našem življenju. Pri tem nam lahko pomagajo in nas podprejo tudi holistični zvoki. 
DOBRODOŠLI! 
  
"V številnih civilizacijah veljajo gongi za magične predmete. Z njimi zdravijo bolne, odganjajo entitete in združujejo elemente. Prav tako ima pomembno vlogo pri ceremonijah, ritualih in notranjih popotovanjih pri vseh ljudstvih sveta. Njegovi zvoki spremljajo rojstva, smrti, poroke in iniciacije. Njegove vibracije vplivajo na telo, čustva, um in duha. Vsak posameznik doživlja zvoke na svojstven način. Ob poslušanju gongov se prečistijo nadiji, energetska subtilna telesa, odstranjujejo se blokade, stari vzorci ter se posledično vzpostavi boljši energetski pretok. Usklajuje in spodbuja se delovanje hipofize in epifize in je idealen instrument za meditacijo.


Pri "odblokiranju" čaker se lahko v poslušalcu zgodi globoko vzdihovanje, mrmranje, smeh, jok, kašljanje, notranja svetloba in blaženost. Vse je odvisno od našega trenutnega stanja. Zato je tudi pomembna namera, ki si jo daste pred začetkom. Včasih pa je najbolje prepustiti našemu Višjemu Jazu, da poskrbi za Vas."

Gongi pojejo svojo pesem v soboto, 12.9.2020 ob 19h, Stara šola Kamnica,Kamniška graba 2, 2351 Kamnica.
 
Ne pozabite na ležalne podloge, dekico, vodo.

Prosim za prijave na:

amai.umetnisko.ustvarjanje@gmail.com  

V primeru, da ste se prijavili in ne pridete, prosim za odjavo dan prej.


Več o meni in urnik dogodkov:
http://amai-umetnisko-ustvarjanje.simplesite.com/


Moj YouTube kanal:
https://www.youtube.com/watch?v=OlVT8yF4nEI&t=1481s  
 

Izmenjava 10 eur. Za brezposelne, študente po zmožnostih.

  

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Plesne delavnice, zvočna potovanja in založništvo!


Nalagam...