13
oktober

Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike

Organizira: Naravni Kotińćek
Kdaj: 13. oktobra ob 10:00 do
7. junija 2020 ob 18:00
Kje:
Prispevek:
Organizira:Naravni Kotińćek
Kontakt:info@naravni-koticek.si

32 ogledov

Aroma Akademija¬†vas vabi na celoletno izobraŇĺevanje¬†Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike, ki zajema¬†110 - urno izobraŇĺevanje v trajanju¬†9 mesecev.

NajnaprednejŇ°e in edino tovrstno celoletno izobraŇĺevanje v Sloveniji!

Enkrat meseńćno potekajo predavanja in formuliranje inovativnih receptur, pri ńćemer imate dostop do ekskluzivnih vsebin in teorije, ki daje odlińćno podlago za uńćinkovito izdelavo naravnih kozmetińćnih izdelkov, s poudarkom na negi obraza. Sledi samostojno raziskovalno delo doma in po zakljuńćku izobraŇĺevanja tudi oddaja zakljuńćne naloge, v kateri obdelate specifińćno teŇĺavo in izdelate svojo napredno formulacijo. Ko uspeŇ°no zakljuńćite izobraŇĺevanje, prejmete diplomo o udeleŇĺbi na seminarju.

V pomońć vam bo 10 skript na skupaj veńć kot 250 straneh, ki zajemajo napredno teorijo, informacije iz znanstvenih Ň°tudij in literature ter okrog 50 osnovnih in naprednih receptur: osnovne vam sluŇĺijo za izhodiŇ°ńće, na podlagi katerega prińćnete s formuliranjem svojih izdelkov, napredne pa kaŇĺejo nadgradnjo receptur. Ves ńćas izobraŇĺevanja poteka¬†mentorstvo, na seminarju pa je poudarek na podajanju znanja na nańćin, ki vas bo pripeljal do poznavanja formuliranja lastnih izdelkov.

Med izobraŇĺevanjem boste izdelale veńć kot 20 naprednih izdelkov za nego obraza (vse izdelate tekom izobraŇĺevanja na skupnih terminih);

IzobraŇĺevanje je namenjeno vsem, ki Ňĺelite kreirati vrhunske kozmetińćne izdelke, namenjene naravni negi obraza, predvsem take, ki so obogateni s Ň°tevilnimi aktivnimi sestavinami, botanińćnimi ekstrakti in najnovejŇ°imi naravnimi uńćinkovinami. Primerno je tudi za tiste, ki se Ňĺelite profesionalno ukvarjati z izdelavo naravne kozmetike, saj boste na njem razŇ°irili in poglobili svoje znanje o delovanju koŇĺe, Ň°tevilnih manj poznanih sestavinah in razlińćnih metodah izdelave. IzobraŇĺevanje zdruŇĺuje napredna znanja, ki sta jih voditeljici pridobili na Ň°tevilnih izobraŇĺevanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

PodrobnejŇ°i opis posameznih sklopov seminarja je na spletni strani AromaAkademije.

----------------------------------

PREDAVATA:

Inka P. GerkŇ°ińć,¬†dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Svoje znanje je¬†pridobila s Ň°tudijem na evropsko in svetovno znanih Ň°olah za aromaterapijo in formuliranje naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotińćka in Aroma Akademije ter predavateljica, mentorica in formulatorka neskonńćnega Ň°tevila receptur.

Tina Svetek,¬†diplomirana biotehnologinja, ustanoviteljica Kremice ter mentorica na mednarodni spletni Ň°oli za formuliranje naravne kozmetike s sedeŇĺem v Veliki Britaniji. Bila je vodja oddelka za kozmetiko v manjŇ°em slovenskem podjetju, kjer je ustvarila linijo naravne kozmetike od zańćetne ideje do produkcije.

NEPRIńĆAKOVANO SE JE SPROSTILO ENO MESTO. KER JE VELIK INTERES ZA IZOBRAŇĹEVANJE, VAM SVETUJEM, DA SE ńĆIMPREJ PRIJAVITE.

DATUMI:  13.10., 10.11., 8.12.2019,

                 12.1., 9.2., 8.3., 5.4., 10.5., 7.6. 2020

                 (vsi datumi so nedelje)

TERMIN: od 10h do 18h 

LOKACIJA: Brnńćińćeva 21, Ljubljana

NALOŇĹBA V ZNANJE:

CENA: 880 ‚ā¨ - v ceno so vŇ°tete obseŇĺne skripte - 250 strani , preko 50 formulacij, izdelava preko 20 izdelkov ter brezplańćno mentorstvo tekom celotnega izobraŇĺevanja. Vse sestavine in embalaŇĺa so zajeti v ceni, pocrkljali pa vas bomo tudi z domańćim ekoloŇ°kim ńćajem in priboljŇ°ki.

Plańćilo v enkratnem znesku :¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† 880 ‚ā¨

Plańćilo po obrokih¬†(4 obroki):¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†4 x 225 ‚ā¨

Plańćilo po obrokih¬†(9 obrokov):¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†9 x 102 ‚ā¨

PRIJAVE: Prijavnica in podrobnosti o seminarju so na spletni strani Aroma Akademije

https://www.aroma-akademija.si/masterclass-formuliranje-naravne-obrazne-kozmetike/

Seminar je namenjen manjŇ°emu Ň°tevilu udeleŇĺenk/udeleŇĺencev, zato svetujem, da se prijavite ńćim prej.

Veselim se sreńćanja z vami!

ORGANIZATOR

Naravni Kotińćek je zavetje za vse tiste, ki se Ňĺelite umakniti iz vsakodnevnega vrveŇĺa in se oviti v ńćudovite vonje eterińćnih olj. Za vse, ki prisegate na naravno...

  |  www.naravni-koticek.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 Ňĺarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...