13
oktober

Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike

Organizira: Naravni Koti─Źek
40 ogledov

Aroma Akademija┬ávas vabi na celoletno izobra┼żevanje┬áMasterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike, ki zajema┬á110 - urno izobra┼żevanje v trajanju┬á9 mesecev.

Najnaprednej┼íe in edino tovrstno celoletno izobra┼żevanje v Sloveniji!

Enkrat mese─Źno potekajo predavanja in formuliranje inovativnih receptur, pri ─Źemer imate dostop do ekskluzivnih vsebin in teorije, ki daje odli─Źno podlago za u─Źinkovito izdelavo naravnih kozmeti─Źnih izdelkov, s poudarkom na negi obraza. Sledi samostojno raziskovalno delo doma in po zaklju─Źku izobra┼żevanja tudi oddaja zaklju─Źne naloge, v kateri obdelate specifi─Źno te┼żavo in izdelate svojo napredno formulacijo. Ko uspe┼íno zaklju─Źite izobra┼żevanje, prejmete diplomo o udele┼żbi na seminarju.

V pomo─Ź vam bo 10 skript na skupaj ve─Ź kot 250 straneh, ki zajemajo napredno teorijo, informacije iz znanstvenih ┼ítudij in literature ter okrog 50 osnovnih in naprednih receptur: osnovne vam slu┼żijo za izhodi┼í─Źe, na podlagi katerega pri─Źnete s formuliranjem svojih izdelkov, napredne pa ka┼żejo nadgradnjo receptur. Ves ─Źas izobra┼żevanja poteka┬ámentorstvo, na seminarju pa je poudarek na podajanju znanja na na─Źin, ki vas bo pripeljal do poznavanja formuliranja lastnih izdelkov.

Med izobra┼żevanjem boste izdelale ve─Ź kot 20 naprednih izdelkov za nego obraza (vse izdelate tekom izobra┼żevanja na skupnih terminih);

Izobra┼żevanje je namenjeno vsem, ki ┼żelite kreirati vrhunske kozmeti─Źne izdelke, namenjene naravni negi obraza, predvsem take, ki so obogateni s ┼ítevilnimi aktivnimi sestavinami, botani─Źnimi ekstrakti in najnovej┼íimi naravnimi u─Źinkovinami. Primerno je tudi za tiste, ki se ┼żelite profesionalno ukvarjati z izdelavo naravne kozmetike, saj boste na njem raz┼íirili in poglobili svoje znanje o delovanju ko┼że, ┼ítevilnih manj poznanih sestavinah in razli─Źnih metodah izdelave. Izobra┼żevanje zdru┼żuje napredna znanja, ki sta jih voditeljici pridobili na ┼ítevilnih izobra┼żevanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

Podrobnejši opis posameznih sklopov seminarja je na spletni strani AromaAkademije.

----------------------------------

PREDAVATA:

Inka P. Gerk┼íi─Ź,┬ádermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Svoje znanje je┬ápridobila s ┼ítudijem na evropsko in svetovno znanih ┼íolah za aromaterapijo in formuliranje naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Koti─Źka in Aroma Akademije ter predavateljica, mentorica in formulatorka neskon─Źnega ┼ítevila receptur.

Tina Svetek,┬ádiplomirana biotehnologinja, ustanoviteljica Kremice ter mentorica na mednarodni spletni ┼íoli za formuliranje naravne kozmetike s sede┼żem v Veliki Britaniji. Bila je vodja oddelka za kozmetiko v manj┼íem slovenskem podjetju, kjer je ustvarila linijo naravne kozmetike od za─Źetne ideje do produkcije.

NEPRI─îAKOVANO SE JE SPROSTILO ENO MESTO. KER JE VELIK INTERES ZA IZOBRA┼ŻEVANJE, VAM SVETUJEM, DA SE ─îIMPREJ PRIJAVITE.

DATUMI:  13.10., 10.11., 8.12.2019,

                 12.1., 9.2., 8.3., 5.4., 10.5., 7.6. 2020

                 (vsi datumi so nedelje)

TERMIN: od 10h do 18h 

LOKACIJA: Brn─Źi─Źeva 21, Ljubljana

NALO┼ŻBA V ZNANJE:

CENA: 880 ÔéČ - v ceno so v┼ítete obse┼żne skripte - 250 strani , preko 50 formulacij, izdelava preko 20 izdelkov ter brezpla─Źno mentorstvo tekom celotnega izobra┼żevanja. Vse sestavine in embala┼ża so zajeti v ceni, pocrkljali pa vas bomo tudi z doma─Źim ekolo┼íkim ─Źajem in pribolj┼íki.

Pla─Źilo v enkratnem znesku :┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á 880 ÔéČ

Pla─Źilo po obrokih┬á(4 obroki):┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á┬á4 x 225 ÔéČ

Pla─Źilo po obrokih┬á(9 obrokov):┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á9 x 102 ÔéČ

PRIJAVE: Prijavnica in podrobnosti o seminarju so na spletni strani Aroma Akademije

https://www.aroma-akademija.si/masterclass-formuliranje-naravne-obrazne-kozmetike/

Seminar je namenjen manj┼íemu ┼ítevilu udele┼żenk/udele┼żencev, zato svetujem, da se prijavite ─Źim prej.

Veselim se sre─Źanja z vami!

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naravni Koti─Źek je zavetje za vse tiste, ki se ┼żelite umakniti iz vsakodnevnega vrve┼ża in se oviti v ─Źudovite vonje eteri─Źnih olj. Za vse, ki prisegate na naravno...

  |  www.naravni-koticek.si

Nalagam...