23
oktober

Meditacija: Aktivacija Zavesti v 1. Zemeljni čarki - Mt. Shasti

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 23. oktobra ob 18:00 do
23. oktobra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

36 ogledov

OPOZORILO:  prijave / odjave za POSTOJNO do vključno srede do 14. ure, Za kasneje prosimo vprašajte.

Tokrat se bomo s SVETLOBNO LADJO in SVETLOBNIMI VODNIKI iz najvišjih ENERGIJSKIH NIVOJEV popeljali v 1. ZEMLJINO ČAKRO - v samo goro SHASTA, kjer bomo aktivirali veličastna orodja za dvig svojega zavedanja na višjo vibracijo. To nam prinaša novo dojemanje realnosti, večjo umirjenost, srečo in povezavo s svojim duhovnim srcem, kot tudi globjo povezanost z JAZ SEM prisotnostjo. Mt. SHASTA je St. GERMAINOV dragulj vseh draguljev. Veličastno nam bo ponudil vso svojo pomoč, vodenje, čiščenje in regeneriranje telesa na vseh nivojih.

V posebnem SVETLOBNEM ENERGIJSKEM KROGU se bomo pripravljali na VELIKE SPREMEMBE NA PLANETU, ki nas čakajo v kratkem. Da jih bomo razumeli, začutili in sprejeli v skladu s POSLANSTVOM SVOJE DUŠE, zato toplo vabljeni!

 

AKTIVACIJA ZAVESTI V 1. ZEMLJINI ČAKRI - Mt. SHASTI

Vodena kvantna meditacija - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam SVETLOBNA BITJA pomagajo ( odpravljanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin... ), pri katerih željah, usmeritvah in ciljih naj vas podpre. NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU. ~

 

KAJ TO ČUDOVITO DOŽIVETJE PRINAŠA:

- potovanje s SVETLOBNO LADJO v globine 1. zemljine čakre v gori SHASTA – v St. GERMAINOV dragulj vseh draguljev

- občutenje ZDRAVILNIH MOČI in VPLIVOV  svetih plamenov in žarkov St. Geremaina, Nadangelov Mihaela in Rafaela, Svete Matere in Kristusove zavesti

- nega fizičnega in energijskih teles s tisočerimi ZLATIMI SVETLOBNIMI LUČKAMI

- za AKTIVIRANJE in POSPEŠITEV dviga vibracije življenja, telesa, misli in zavedanja so nam na voljo ELEKTRONSKI POSPEŠEVALNIK, velika moč KRISTALA AMETISTA, ZLATA in še marsikaj

- sprejemanje SVETEGA PLAMENA ZAVESTI iz src 4. vnebovzetih mojstrov

- ČIŠČENJE MISLI in MOŽGANOV z modrim svetlobnim žarkom

- ODPIRANJE 3. OČESA in drugih izventelesnih ZAZNAV z vijolično – indigo žarkom

- ponovna povezava z JAZ SEM KI SEM Prisotnostjom, svojim SRCEM in svojo DUŠO

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunsko MULTIDIMENZIJSKO zdravljenje SEBE, NAJDRAŽJIH in ŽIVALI, podprto od mogočnih SVETLOBNIH ZDRAVILCEV iz najvišjih vibracijskih nivojev ( stres, strahovi, jeza, žalost, nesamozavest, zaprto srce, poslovna neuspešnost... ).

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodim kot mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije se izvajajo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, toplo ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor zaradi oseb, ki se že umirjajo, VSTOPAMO TIHO. Telefoni so POPOLNOMA izklopljeni.


Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli bomo, če povabite ali obvestilo POSREDUJETE ŠE KOMU, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

Lokacija ULICA 1. MAJA 2c, POSTOJNA: Smo v I. nadstropju v Zeleni dvorani.


~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko duhovno zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...