4
oktober

Meditacija: Čiščenje negativnih spolnih energij in 2. čakre

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 4. oktobra ob 20:30 do
4. oktobra 2022 ob 22:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

300 ogledov

OPOZORILO: po PRIJAVI na eva.pavlin.inquantum@gmail.com prejmete PODATKE za PLAČILO in nato POVEZAVO na meditacijo PO INTERNETU

Meditacija je na voljo v TOREK, 04.10. ob 20.30 ali v SREDO, 05.10. ob 21.00. Prosimo, napišite, na katero se prijavljate. Hvala.

 

Vsakič, ko se MOŠKI SPOLNO POVEŽE z ŽENSKO in spusti svojo življenjsko obliko energije v njen PORODNI KANAL, ob tem pusti del svojega DNK zapisa in ENERGIJSKE SLEDI vseh bivših ali drugih trenutnih spolnih partneric/partnerjev.

Ko ženska nekomu odpre svoje telo, ga ne odpre le ljubezni in moči, ampak IZREDNI RANLJIVOSTI in VSEMU NEGATIVNEMU, kar PARTNER NOSI V SEBI iz številnih razmerij z drugimi partnericami/partnerji. Po spolnih odnosih z ženskami v partnerju ostanejo energijske sledi. Enako velja za vse NJENE BIVŠE spolne partnerje. IZREDNEGA POMENA JE da se od teh energij LOČIJO in OČISTIJO tako ŽENSKE, kot MOŠKI.

Smo v času, ko je očiščenje za dvig na VIŠJO VIBRACIJO izredno pomembno. Posebej ženska se mora zavedati, da ni dobro imeti odnosov s komerkoli, ki jo je ali jo na kakršenkoli način SPOLNO ZLORABLJA, PONIŽUJE ali RAZVREDNOTI ( v mnogih zvezah so žal ženske še vedno prisiljene v spolnost, ali pa se podrejajo in ustrezajo, da je "mir" ). 

Defincija spolne zlorabe v duhovnem smislu pomeni, da ženska prejme NEGATIVNO ASTRALNO ENERGIJO, ki se nabira v njenem SVETLOBNEM TELESU, kar OGROŽA in BLOKIRA njen DUHOVNI NAPREDEK, ZDRAVJE in DOBRO POČUTJE. V telesu se leta in leta nabirajo ENERGIJSKE BOLEČINE, TRPLJENJE in BEDA. Taka oseba je lahka tarča TEMNI POSESIVNOSTI partnerja/partnerjev, saj ji OSEBNA FREKVENCA na tak način zelo pade.

Da se pomaknemo nazaj v svojo RESNICO, svojo NORANJO MOČ in INTEGRITETO, bomo v pričujoči meditaciji s pomočjo VRHUNSKIH SVETLOBNIH BITIJ pri ŽENSKAH izvajali ČIŠČENJE ENERGIJ sedanjih in preteklih partnerjev. Enako bomo MOŠKIM čistili negativne energije njihovih bivših in sedanjih partneric.

Istočasno pa bomo za udobno počutje v svojem telesu, za USKLAJEVANJE z naravo svoje spolnosti in kreativnosti ČISTILI in AKTIVIRALI 2. SVETO SPOLNO ČAKRO. 

Toplo vabljeni tako začetniki, kot vajeni meditacij!

 

ČIŠČENJE NEGATIVNIH SPOLNIH ENERGIJ IN 2. SVETE SPOLNE ČAKRE

Vodena kvantna meditacija - čudoviti duhovni wellness in multidimenzijsko duhovno zdravljenje

~ Vabljeni da si zamislite 3 - 4 želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( razreševanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, podpora pri željah in ciljih ) v osebni obravnavi v izredno efektnem zdravilnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

KAJ TA POSEBNA MEDITACIJA NUDI:

- s pomočjo SVETLOBNIH BITIJ iz najvišjih vibracijskih svetov INTENZIVNO ČIŠČENJE NEGATIVNIH ENERGIJ, ki se prenašajo s SPOLNIMI ODNOSI

- čiščenje ODNOSOV na vseh nivojih za sveto povezavo z svojimi dragimi in vsemi bitji na planetu

- čiščenje NAPAČNIH UČENJ in PREDSTAV odnosov med spoloma in spolnosti sami

- čiščenje morebitnih TEŽENJ po SAMOUNIČENJU ali POŠKODBAH TELESA, TEŽKIH SPOLNIH MOTENJ kot posledico ZLORAB v tem ali preteklih življenjh in čiščenje ODPORA do SPOLNOSTI

- čiščenje starih KARMIČNIH pogojev

 

- URAVNOTEŽANJE 2. ČAKRE, kar prinaša:

udobje biti v svojem telesu in udobje izražati ga
občutenje usklajenosti z naravo svoje spolnosti
naraščanje kreativnosti, rojevanje novih zamisli

 

- ob podpori Nadangela Mihaela aktiviranje MERKABE in dvig na 3. nivo Novega planeta Zemlja

- VGRADNJA VIBRACIJE 3. nivoja v svoje bitje, kar nam POVEČA ZAVEDANJE in odpira NOVE DUHOVNE SPOSOBNOSTI

-  v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU sledi še multidimenzijsko energijsko zdravljenje SEBE in SVOJIH NAJDRAŽJIH z mogočnimi ZDRAVILCI iz najvišjih vibracijskih nivojev ( glede osebnih želja, dodatnega dvig vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe... ).  

 

 ~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij EVA PAVLIN, je primerna tudi za starejšo mladino in živali.

 ~ Trajanje: 2 uri

 ~ Cena: 20 €, študentje 10 € 

~ SKLOP meditacij 4 + 1 GRATIS: 80 €, študentje 40 € ( udeležba po izbiri meditacije, ki vas pritegne )

~ ZASEBNA MEDITACIJA 1/1: 30 € ( z vključenim krajšim svetovanjem, izborom osebnih želja za pomoč in zdravljenje ter izbiro tematike meditacije ).

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com 

~ Uživanje ALKOHOLA in DROG je na dan meditacije PREPOVEDANO.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe ® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej odražajo napi specifični problemi. Veseli bomo če POVABITE ali obvestilo POSREDUJETE še komu, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala.

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

~ OPOZORILO: vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko energijsko duhovno zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...