19
september

Meditacija: Globoka povezava naše duše z drugo dušo

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 19. septembra ob 20:30 do
19. septembra 2023 ob 22:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:22 €, študentje 11 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

30 ogledov

OPOZORILO:  po PRIJAVI na eva.pavlin.inquantum@gmail.com prejmete obvestilo o PLAČILU, nato pa POVEZAVO na meditacijo.

 

Si želite biti na dušnem nivoju s kom še posebej povezani? Nudimo vam več kot odlično priložnost za to!

Tehnika POVEZAVE naše DUŠE z DRUGO DUŠO je način, s katerim z nekom ustvarimo NAJGLOBJO SRČNO in DUŠNO POVEZAVO. Ko se naša duša povezuje, delujemo na najvišjem nivoju kreacije SPREMEMB s tem bitjem. Povezava se odvija na nivoju vrhunskih in močnih sprememb, ki se nato filtrirajo v POVEZAVO NAŠIH OSEBNOSTI. Na nivoju duše so možne RESNIČNE SPREMEMBE. Ne vemo kdaj, niti kaj točno se bo zgodilo. Vsakdo gre skozi svoj proces, do svojega specifičnega rezultata. Vsaka duše je avtonomna in sama odloči, kaj in s kakšno dinamiko to sprejema. 

Povezujemo se z dušami, ki jih ŽE POZNAMO ( partnerji, otroci, starši ) ali pa z DUŠAMI DVOJČICAMI in DUŠNIMI PLAMENI, za katere želimo da pridejo v naše življenje, četudi jih še ne poznamo. Povezujemo pa se lahko ne le s 3D človeškim bitjem, temveč tudi z dušo kakšne svoje ŽIVALI, POKOJNIMI, številnimi SVETLOBNIMI MOJSTRICAMI in MOJSTRI, ANGELI; mogoče z DELFINI, SAMOROGI, VILAMI... s komerkoli, za katerega v prostranosti vesolja vemo zanj in se čutimo povezani. Vse tja do STVARNIKA samega. 

Meditacija je primerna tako za začetnike, kot vajene meditacij, zato vsi toplo vabljeni!

 

GLOBOKA POVEZAVA NAŠE DUŠE Z DRUGO DUŠO

Vodena kvantna meditacija - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

 

~ Vabimo vas, da si zamislite 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ODPRAVLJATI travme, blokade, čustvene bolečine ali usmeritve in vodenje, ali pri katerih željah, projektih in ciljih naj vas podpre, v osebni obravnavi v izredno efektnem ZDRAVILNEM  ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

KAJ TA NEŽNA IN SUBTILNA MEDITACIJA NUDI:

 - s pomočjo svetlobnih bitij INTENZIVNA NEGA našega SRCA, da se bo pripravljeno odpreti za BREZPOGOJNO LJUBEZEN, ki je pogoj za to povezavo

 - z izbranim bitjem bomo preko svojega in njegovega SRČNEGA CENTRA s POSEBNO TEHNIKO ustvarjali dušno povezavo za NASTAJANJE ali IZBOLJŠANJE RAZMERJA z njo

 - ali se POVEZOVALI S KOMERKOLI, s katerim se želimo DOBRO IMETI, se SKUPAJ UČITI in NAPREDOVATI 

 - ali s svojo DUŠO DVOJČICO/DUŠNIM PLAMENOM, s katero želimo ŽARČITI LJUBEZEN, da se še bolj POVEŽEMO

 - ali z nekom, ki mu želimo pomagati ZDRAVITI SRČNE BOLEČINE in ga ODPRETI za sprejemanje LJUBEZNI

 - s pomočjo bitij VIŠJE ZAVESTI bomo za OBE DUŠI prejeli pomembne NOVE POVEZOVALNE SVETLOBNE FREKVENCE! 

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunsko MULTIDIMENZIJSKO zdravljenje SEBE, NAJDRAŽJIH in ŽIVALI, podprto od mogočnih SVETLOBNIH ZDRAVILCEV iz najvišjih vibracijskih nivojev ( stres, strah, jeza, žalost, nesamozavest, zaprto srce, poslovna neuspešnost ... )

 - pošiljanje LJUBEZNI Sloveniji in celemu planetu. 

   

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za starejšo mladino.

 ~ Trajanje: 2 uri

~ Cena: 22 €, študentje 11 €

~ Komplet meditacij 4+1 GRATIS: 88 € ( študentje 44 € ), udeležba po želji, ni obvezna zaporedna

~ Zasebna meditacija 1/1: 33 € ( z vključenim krajšim svetovanjem, tematika in čas po dogovoru )

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com 

~ Uživanje ALKOHOLA, DROG in MOČNIH ZDRAVIL je na dan meditacije PREPOVEDANO.

 Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

    

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi. Veseli bomo, če POVABITE ali obvestilo POSREDUJETE še komu, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

~ OPOZORILO:  Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko duhovno energijsko zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...