1
julij

Meditacija - Intenzivno odpiranje 3. očesa / Ajna čakre

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 1. julij ob 18:00 do
1. julij 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

12 ogledov

OPOZORILO: Pred vstopom v prostor razkužimo roke. S seboj prinestie masko. Varna razdalja je zaradi velikosti dvorane omogočena.

PRIJAVE / ODJAVE najkasneje na dan meditacije do 13.00! Za kasneje, prosimo, vprašajte.

 

ZAPRTO 3. oko ali AJNA čakra prinaša GLAVOBOLE, ZMEDO, NESTABILNOST, NESIGURNOST, CINIZEM, PESIMIZEM, LJUBOSUMJE, ZAVIDANJE, OBTOŽEVANJE in ENOSTRANSKOST. Prehajamo v čas in pogoje, ko to ne bo več potrebno in bo naše 3. oko lahko ostalo popolnoma odprto. Do takrat pa je na nas, da storimo vse, da to dosežemo z razstrupljanjem in aktiviranjem žleze češarike.

Z dvigom sposobnosti zaznav 3. OČESA ali AJNA ČAKRE postajamo JASEN in ODPRT KANAL za ljubezen, milost, sočutje, notranji mir, ravnotežje in harmonijo, za navdih, upanje in vse dobro na Zemlji. Kajti če NE UPORABLJAMO teh ZMOŽNOSTI, nam to ONEMOGOČA uživanje vseh čudežev in modrosti, povezanih z občutki božanskih zaznav in neslutenih darov. ODPRTO 3. oko prinese MOČNO IZBOLJŠAVO življenja, več JASNOSTI, KONCENTRACIJE, RAZUMEVANJA, BLAŽENOSTI, INTUICIJE, ODLOČNOSTI in JASNEGA vpogleda v situacije.

Ljudem, vajenim prejemati sporočila skozi sanje in potovati v njih, se to še poglobi, lažje astralno potujejo, bolje spijo, jačata se domišljija in predstavnost. Vsem pa se odpira ali poglablja VIDENJE AURE, ENERGIJ, BITIJ in VIDENJA pri zaprtih očeh ( tudi slepim in slabovidnim ). Odpre in poglobi se DAR KANALIZIRANJA , narašča SPOSOBNOST OBČUTENJA ENERGIJ in DELA z NJIMI ( zdravilske sposobnosti ).

Toplo vabljeni tako začetniki, kot vajeni meditacij!

 

INTENZIVNO ODPIRANJE 3. OČESA / AJNA ČAKRE

Vodena kvantna meditacija - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

 

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( odpravljanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, usmeritve... ), pri katerih željah in ciljih naj vas podpre. NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

TA INTENZIVNA KVANTNA MEDITACIJA PRINAŠA:

- s pomočjo St. GERMAINA in VIJOLIČNEGA ŽARKA čiščenje fizičnega in energijskih teles  

 - skozi ZVEZDNA VRATA KASIOPEJE stik z energijskimi ZDRAVILCI z visoko sposobnostjo GALAKTIČNEGA ZDRAVLJENJA

- UČENJE, kako si lahko tudi SAMI pomagamo dodatno ODPRETI 3. OKO

- aktivacija MERKABE in potovanje na čarobne višje vibracije brezpogojne ljubezni in kreacije

- močne AFIRMACIJE za odpiranje 3. očesa in njegovo  povezovanje s 1. nivojem Novega planeta Zemlja

- s pomočjo Nadangela ZADKIELA dvig na 1. nivo novega planeta Zemlja za učenje biti in ostati na tej vibraciji

- višanje DOJEMLJIVOSTI svojih ČUTOV in delovanja ČAKER

- poglabljanje zavesti in duhovne jasnosti, ozaveščeno osredotočanje, jasne misli in samousmerjanje

- učenje spoštovanje reda in urejenosti vesolja, povečanje HVALEŽNOSTI za vse v življenju in ŽIVLJENJE SAMO

- dvig VIBRACIJE telesa in ZAVESTI DUŠE za boljšo povezavo z BOŽANSKO VIBRACIJO

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU, ob pomoči mogočnih SVETLOBNIH MOJSTROV iz najvišjih vibracijskih nivojev multidimenzijsko duhovno zdravljenje SEBE, NOTRANJEGA OTROKA in NAJDRAŽJIH ter pomoč ŽIVALIM in POKOJNIM ( glede na osebne želje, dodatnega dviga vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe, ljubezni do sebe, reševanje utrujenosti in slabega počutja... )

- v vsaki meditaciji pomagamo na energijske načine, ki so nam posredovani iz NAJVIŠJIH VIBRACIJ SVETLOBE in LJUBEZNI, zdraviti tudi SLOVENIJO in PLANET ZEMLJO.

 

~Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in Voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( vodena pri vas doma )!

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ OBVEZNO PRINESITE debelejšo PODLOGO, toplo ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI-

~  V prostor VSTOPAMO TIHO zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo. Telefoni so popolnoma IZKLJUČENI.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

 

~ S Kvantnimi meditacijami valujoče svetlobe® treniramo MOŽGANE in ENDOKRINI SISTEM na nov način. Pospešeno nadaljujemo pot duhovnega razvoja in napredovanja, še posebej v smeri intenzivnejšega in boljšega dojemanja svojih ZAZNAV, kar nam odpira MOGOČNE DAROVE, ki jih nosimo v sebi.  Iz Najvišjega vira skozi možgane in žleze prihaja MULTIDIMENZIJSKO ZDRAVLJENJE TELESA in ČUSTEV.

Kvantne meditacije se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

 Veseli bomo, če POVABITE ali obvestilo POSREDUJETE še komu, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

~ Lokacija ULICA 1. MAJA 2c, POSTOJNA : Smo v Zeleni dvorani, v I. NADSTROPJU. Parkirate pred stavbo.

 

~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko zdravljenje in kot pripomoček k duhovni in osebni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...