18
december

Meditacija: Skozi Ponovno Spočetje do Sreče, Veselja in Smeha

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 18. decembra ob 18:00 do
18. decembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

117 ogledov

POZORILO:  PRIJAVE/ODJAVE za POSTOJNO do dneva meditacije do 14.00! Za kasneje, prosimo, vprašajte.

Si UPAMO BITI SREČNI? Najpomembnejše vprašanje in smernica za čas pred nami, ki na duhovnem nivoju prinaša velikanske spremembe v zavesti, kot jih človeštvo ne pomni.

S tehniko OBRATNEGA INŽENIRINGA se bomo pomaknili od dneva spočetja skozi ponovno rojstvo, pri čemer bomo odstranjevali TRAVME, BLOKADE STRES in BOLEČINE obeh STARŠEV, ki smo jih že v maternici in kasneje v otroštvu pritegnili nase. Vgrajevali pa bomo vibracije LJUBEZNI, SREČE, VESELJA in SMEHA.

Izkušnja, ki ZELO OSVOBAJA, zato toplo vabljeni vsi, začetniki in vajeni meditacij!

 
SKOZI PONOVNO SPOČETJE DO SREČE,VESELJA IN SMEHA

Vodena kvantna meditacija - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

 
~ Vabimo vas, da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( travmah, blokadah, čustvenih in fizičnih bolečinah ali usmeritvah in vodenju, pri katerih željah in ciljih naj vas podpre ). ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

TA MEDITACIJA Z AKTIVACIJAMI PRINAŠA:

- pod vodstvom visokih duhovnih zdravilskih mojstrov, s tehniko OBRATNEGA INŽENIRINGA, se potopimo v najzgodnejše otroštvo, IZVLEČEMO, OSVOBAJAMO in OPUŠČAMO travme NOTRANJEGA OTROKA

- na dušnem nivoju se POVEŽEMO S STARŠI in njihovimi TRAVMAMI, ki so preko njih vplivale na nas in nam krojile življenje, da smo posledično razvili NEMOČ, BOJAZLJIVOST in NESAMOZAVEST

- opuščamo ČUSTVENO PRTLJAGO:  jezo, strahove, zamere, žalost in iluzije

- ponovno gremo nežno skozi SPOČETJE, STANJE ZARODKA in PORODNEGA KANALA, skozi prve izkušnje telesa in možganov ob prihodu na svet ( porodna travma, prerez popkovine, ločitev od varnega zavetja )

- nato pa PONASTAVIMO te dogodke kot VESELE, VARNE in SREČNE

- občutili bomo večjo POVEZANOST s SAMIM SEBOJ, s svojo DUŠO, z JAZ SEM KI SEM Prisotnostjo in z Vsem kar je

- s pomočjo vodnikov bomo pogledali v svoje AKAŠKE ZAPISE trenutnega življenja, zakaj smo tukaj, kaj  je namen naše Duše, da pričnemo to ozaveščati

- občutili bomo stanje RAZSVETLJENJA, LJUBEZNI, BLAGOSLOVOV, HVALEŽNOSTI in MILOSTI

- občutili bomo biti v FREKVENCAH KVANTNEGA POLJA ENOSTI, se jih naučili sprejeti in živeti v njih

- počutili se bomo LAŽJE, SPROŠČENEJŠE, VESELEJŠE, SREČNEJŠE in predvsem BOLJ UMIRJENE

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU sledi, s pomočjo SVETLOBNIH ZDRAVILCEV iz najvišjih vibracij, multidimenzijsko duhovno zdravljenje na osebne želje ali za svoje najdražje in živali.


~ Kvantne aktivacije valujoče svetlobe® so avtorsko in kanalizirano delo dr. Kenjija Kumarja, vodilnega svetovno priznanega mojstra na tem področju. Po njegovi osebni avtorizaciji za prevod in izvajanje v Sloveniji jih vodi Eva Pavlin, certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in voditeljica Kvantnih meditacij. Meditacija je zelo primerna tudi za odraščajočo mladino, sposobno ležati 2 uri v miru, tišini in sprejemati :)

~ Trajanje:  2 uri

~ Pripor. prost. prispevek:  20 €, študentje 10 €

~ Meditacijo izvajamo leže. S SEBOJ OBVEZNO PRINESITE debelejšo PODLOGO, toplo ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter uporaba MOČNIH DIŠAV so na dan meditacije PREPOVEDANI!

~ Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ V meditacijski prostor zaradi oseb, ki se že umirjajo, VSTOPAMO TIHO in diskretno, telefoni so POPOLNOMA IZKLOPLJENI.

Vabljeni na to enkratna duhovno potovanje, ki spreminja življenje!

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, uravnoteženo duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej odražajo naši specifični problemi.

POZNATE KOGA, ki si želi odpraviti zavore, travme in blokade, izboljšati življenje na vseh ravneh in duhovno napredovati? Mu lahko posredujete to povabilo, ga pripeljeta s seboj? Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

~ Lokacija ULICA 1. MAJA 2C, POSTOJNA: Smo v I. nadstropju, v Zeleni dvorani. Parkiranje je možno pred stavbo.

 

~ OPOZORILO:  vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko zdravljenje in pripomoček k duhovni in osebni rasti.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...