10
april

Meditacija v živo preko spleta

Organizira: Sijem
Kdaj: 10. aprila ob 18:00 do
10. aprila 2020 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:10eur
Organizira:Sijem
Kontakt:monika@sijem.si, 041836739

198 ogledov

Meditacija v živo preko spleta

V APRILU TE VABIM NA MEDITACIJE V ŽIVO PREKO SPLETA

Kdaj: vsak petek ob 18. uri

Kje: preko spleta (ob prijavi, prejmeš povezavo do meditacije)

Trajanje: 45 – 60 min (po meditaciji mi lahko napišete svoje občutke ali vprašanja, na katera vam bom v živo odgovorila)

Prispevek: 10€

PRIJAVE OBVEZNE:http://sijem.si/koledar-dogodkov/

Tematike meditacij se bodo določale sproti. Če imaš kakšno željo po določeni tematiki, bom vesela vsakega predloga, ki mi ga lahko sporočiš na e-mail: monika@sijem.si

__________________________________________

TEMATIKA za 10.4.

Ta petek bomo meditirali s pomočjo vijoličnega plamena, ki bo za nas transformiral vse naše misli in čustva, s katerimi se soočamo v tem obdobju.

Osvobodili se bomo vseh strahov, jeze, žalosti, negativnih misli, težav z odnosi, občutkov izgube kontrole, varnosti...karkoli že se trenutno dogaja v našem vsakdanu in si želimo to spustiti. Vso to energijo bomo nato preobrazili v energijo tistega, česar si v življenju želimo več.

__________________________________________


Meditacije vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance), Access Consciousness Bars in Facelift praktik ter praktik Accessovih telesnih procesov (MTVSS, Korekcija vida).

www.sijem.si

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi Reiki tretmaje in tečaje, Access Consciousness tretmaje, vodenje meditacij in joge smeha. ”Sijem,...

  |  www.sijem.si/

Nalagam...