17
januar

Meditacija: Vgrajevanje Jeklene Avre

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 17. januarja ob 19:00 do
17. januarja 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

135 ogledov

AVRA odraža stanje našega fizičnega in energijskih teles. Predstavlja človekovo energijsko polje, ki obdaja telo, se razteza v prostor, inteligentno komunicira z njim, se odziva na najrazličnejše vplive ter metabolizira energijo in jo distribuira po telesu. Glede na hiter duhovni razvoj na planetu pa so nam SVETLOBNA BITJA iz najvišjih vibracijskih svetov, ki nas spremljajo, pomagajo in sodelujejo z nami, za še HITREJŠE NAPREDOVANJE in ZAŠČITO ponudila novo, močno orodje, imenovano VGRADNJA JEKLENE AVRE.

To je postopek, ki ga izvajajo med našimi kvantnimi zdravilnimi meditacijami in še intenzivneje na mojih Kvantnih karmično-regresijskih osebnih obravnavah. Pogoji za količino vgradnje se razlikujejo od posameznika do posameznika - kje je kdo na svoji poti, na kakšni vibraciji živi, koliko negativnosti iz preteklih in tega življenja ima razrešenih, pozdravljenih in brisanih iz celičnega zapisa.

To vgradnjo bomo izvajali večkrat, tako da imate priložnost vgrajevanja po delih, kot jih je telo že sposobno sprejeti. Meditacija je pomembna tako za začetnike kot vajene meditacij, zato vsi toplo vabljeni!

VGRAJEVANJE JEKLENE AVRE
Vodena zdravilna kvantna meditacija - čudoviti duhovni wellness in multidimenzijsko zdravljenje

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ODPRAVLJATI strahove, travme, blokade, čustvene bolečine, usmeritve in vodenje, ali pri katerih željah, projektih in ciljih naj vas podpre. ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo med samo meditacijo in v izredno efektnem ZDRAVILNEM ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

KAJ TA POSEBNA VGRADNJA NUDI:

- posebno ZAŠČITO v stekleni SVETLOBNI PIRAMIDI z ogledali

- čiščenje, umirjanje možganov, telesa in energijskih polj z ZLATIMI SNEŽINKAMI

- čiščenje NEGATIVNIH POVEZAV z možgani s pomočjo ZLATE SVETLOBNE KROGLE

- aktiviranje SOLARNEGA SONČNEGA TUNELA, da postanemo kanal za BOŽANSKO ENERGIJO in MOČ

- vgradnja ZLATE NITI skozi nas za povezavo s Stvarnikom in kristalnim srcem Matere Zemlje

- vgradnja MAVRIČNEGA STEBRA za dvig vibracije in zavedanja za pritegovanje visokovibracijskih dogodkov in sprejemanja

- vgradnja vibracije NOTRANJE MOČI upreti se slabim energijam

- vgradnja DOVOLJENJA FINANČNE NEODVISNOSTI in PARTNERSKE LJUBEZNI

- vgradnja JEKLENE AVRE za POVEČANJE MOČI, ODPORNOSTI in NEDOSTOPNOSTI

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU, ob pomoči mogočnih ZDRAVILCEV iz najvišjih vibracijskih nivojev, zdravljenje SEBE in SVOJIH NAJDRAŽJIH ( glede na osebne želje in dodatnega dviga vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe, reševanje utrujenosti in slabega počutja ).

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in kot pomoč pri zdravljenju hišnih ljubljenčkov ( po dogovoru možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato s seboj OBVEZNO PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK!

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI!

~ V prostor zaradi oseb, ki se že umirjajo, vstopamo tiho.Telefoni so obvezno popolnoma izključeni!

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - vaš naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

Eva Pavlin

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični. problemiVeseli bomo, če povabite ali obvestilo POSREDUJETE ŠE KOMU, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

Lokacija PODUTIŠKA C.92, LJ-KOSEZE (avtobusa št. 5 – Podutik in 22 – Kamna Gorica, postaja Koseze):

Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni spodnji MODRI zvonec TANERGIJA. Smo v II. nadstropju.

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo, za zapornico. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko, nato prvo levo, na Ul. Franca Mlakarja. V tem primeru je vhod iz DESNE bočne strani.

 

~ OPOZORILO: Vodenih zdravilnih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko duhovno zdravljenje in so pripomoček k osebni in duhovni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...