3
april

Meditacijski vikend na Krasu

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 3. aprila ob 17:00 do
5. aprila 2020 ob 15:00
Kje:
Prispevek:200 ‚ā¨
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:grega.gregorec@gmail.com, 051/783-072

90 ogledov

Meditacijski vikend retreat ja namenjen vsem, ki si Ňĺelite spoznati svet meditacije ali pa obnoviti in utrditi svojo dosedanjo meditacijsko prakso. Meditacija je poznana v mnogih kulturah in duhovnih Ň°olah kot uńćinkovito sredstvo¬†samorazvoja in samouresnińćitve.

Meditacija nam pomaga, da uresnińćimo svoj polni potencial tukaj in sedaj, poglabljajońć se v svoje resnińćno¬†sebstvo, ki ni pogojeno z umom, mislimi, ńćustvi in petimi ńćutili. ŇĹivljenje¬†posameznika, ki meditira je enostavno bolj polno, osmiŇ°ljeno in osreńćujońće, ker v veńćji meri ni pogojeno z zunanjimi potrditvami in okoliŇ°ńćinami.

Meditacija ima poleg vseh ostalih prednosti tudi znanstveno dokazane uńćinke na telo in duha:

-pomladitev in detoksikacija
-harmonizacija leve in desne moŇĺganske hemisfere
-okrepitev imunskega sistema
-rast kreativnosti in inteligence
-izboljŇ°anje koncentracije
-krepitev optimizma in veselja do Ňĺivljenja
-ustvarjanja pristnega obńćutka povezanosti s seboj in drugimi...
 

V okviru meditacijskega retreata bomo prakticirali razlińćne vrste meditacij, od zańćetnih pa do bolj naprednih. Dinamika meditacijskega retreata bo prilagojena potrebam skupine in posameznika. Poudarek bo na tiŇ°ini, obńćutenju sebe v popolnosti, v predanosti in sprejemanju samega sebe skozi razlińćne tehnike meditacij, ki vam bodo pomagale odstreti vaŇ°o resnińćno nepogojeno bit. Meditacija pomeni nedelovanje in prepuŇ°ńćanje. Edino na ta nańćin lahko prava modrost prodre skozi nas. Tehnike meditacije pa so aktivni del in omogońćajo, da se zgodi pasivni del- meditacija. Meditacija je samo pot, ti¬† pa si na tej poti najvrednejŇ°i.

TiŇ°ina je resnica. TiŇ°ina je blaŇĺenost. TiŇ°ina je mir. TiŇ°ina sama je sebstvo. (Ramana Maharshi)

V okviru meditacijskega retreata bom predstavil tudi uńćenje razsvetljenih mojstrov: Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj, Robert Adams...

Meditacijski retreat je namenjen tako radovednim zańćetnikom, ki Ň°ele spoznavajo svet meditacije, kot tudi Ňĺe izkuŇ°enim praktikantom.

 

Meditacije, ki jih bomo prakticirali:

 

Meditacije in razlińćne vaje bodo razporejene skozi ves dan.

ńĆas po kosilu bo namenjen pońćitku, integraciji, in aktivnostim po vaŇ°i osebni izbiri.. Okolica nudi ńćudovito, neokrnjeno naravo in je zelo primerna za sprehode in stik z naravo. V bliŇĺini je tudi Rakov ҆kocjan, ki kar vabi, da se sprehodite in ga obiŇ°ńćete.

 

Lokacija:

Zenja (Vrelec Ňĺivljenja), Dolnje LeŇĺeńće 19, Divańća¬† Klikni

Apartmani in dvorana¬†se nahajajajo na mirni lokaciji, pribliŇĺno 1,5 km od ҆kocjanskih jam in 100 metrov od Regionalnega parka ҆kocjanske jame. Parkirali boste lahko na brezplańćnem parkiriŇ°ńću v sklopu nastanitve.

Vodja programa:

Grega Gregorec, ki se z razlińćnimi oblikami meditacij ukvarja 30 let, in ki so dosegle svoj najviŇ°ji izraz v Kvantni transmisiji.

Veńć o njegovem delu si lahko preberete na spletni strani

 

Kdaj: od petka 3.4.2020 do nedelje 5.4.2020 (zańćnemo v petek popoldne ob 17:00 uri in konńćamo v nedeljo ob 15:00 uri)

Prispevek: 200 evrov

҆tevilo prostih mest je omejeno.¬†Cena vkljuńćuje 2 polna penziona (vegetarijanska prehrana) in vodenje programa.

 

Vse prijave in ostale informacije :¬† 051/783-072 ali po e-poŇ°ti:¬† grega.gregorec@gmail.com

DOGODEK JE ŇĹE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

Nalagam...