30
januar

Mesečne brezplačne meditacije za uravnoteženo Žensko Energijo

Kdaj: 30. januarja ob 20:00 do
30. januarja 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Alkimija Ženske Energije
Kontakt:info@alkimijazenske.si. FB skupina Alkimija Ženske Energije

428 ogledov

Drage alkimistke!

Srčno vabljene, da se mi pridružite na brezplačnih mesečnih meditacijah  in vajah namenjenih pretočnost in uravnoteženju ženske energije.

Smo v obdobju, ki nas kar potiska, da pogledamo globoko vase in se spomnimo zakaj smo tukaj prav v teh turbolentnih časih.

Se neprestano iščete na partnerskem, poslovnem ali drugih zasebnih področjih in nikakor ne najdete tiste prave poti ter notranjega miru in zadovoljstva?

Delo na sebi ni najlažja zadeva in mnoge izmed vas ne veste kako se tega lotiti ter kaj je pravzaprav vaša pot ali naloga.

Skozi tisočletno zgodovino je bila ženska energija zaničevana, ogrožena in poteptana.
Naučena in vsiljena nam je bila uboglivost in prilagodljivost.
Čutenje sebe in svojih potreb je bilo tako rekoč prepovedano ali omadeževano.

Ženska energija ni moč, da kljubuje moški energiji. Ženska energija je čutnost in pretočnost, moč rojstva celega obstoja in kreacije vsega novega.
Čas je, da se naučimo čutiti kdo smo in kaj si resnično želimo.

Čas je, da ustvarjamo in rojevamo novi svet ter se naučimo biti  varne in podprte od moške energije ... Da se ponovno združimo v eno prepleteno enoto stvarnika.

Poleg vseh programov, ki  vam bodo na voljo v tem letu, vam ponujam 1x mesečno brezplačno delavnico v obliki meditacij  in vaj namenjenih prebujanju ženske energije.

 

Meditacije vodi Mojca Vellacher 

Mojca je po izobrazbi medicinska sestra, energetska, telesna terapevtka in intuitivna svetovalka. V svojem intuitivnem delu pomaga posameznikom, ženskam in otrokom k večji vitalnosti in razumevanju svoje poti. V svojem telesno-terapevtskem delu pa pomaga ljudem osvoboditi boleče spomine iz celične ravni. 

Mojca se je srečala s povezavo bolečine in psihe posameznika že pred 35 leti na oddelku medicinske rehabilitacije, kjer je bila zaposlena kot medicinska sestra. Kasneje se je na svoji poti predala ženskam in lepoti skozi medicinsko estetiko in kozmetologijo, predavala medicinskemu osebju širom sveta glede uporabe radiofrekvenčnih terapij v smislu zdravljenja in regeneracije tkiv, sedaj pa svoje dolgoletno znanje in dragocene izkušnje deli z udeleženci njenih delavnic.

Svoje znanje si je še izpopolnjevala na raznih delavnicah za osebno rast ( Tehnike z Mantak Chia, učitelj meditacijskih tehnik, Angelska Intuicija, Lemurian Light Healing, Arhetipi pri Teji Wood,  kakor tudi različne manifestacijske tehnike)

V zadnjih se je predala  delu z ženskami in maternico , kar jo je klicalo že od rane mladosti. Vodi žensko skupino - Alkimija Ženske Energije, prireja individualne in skupinske delavnice in izvaja manualne terapije.

Prakso in znanje iz tega področja si izpopolnjuje in dopolnjuje predvsem v tujini - Institute of Feminine Arts, Avstralija - Womb Awaken, Katie O'Mahony - Šamanizem, Magdalene Rose Temple, Sofia Sundari  ženska in spolna alkimija..

 

Delavnice bodo potekale preko Zoom povezave 1h - 1x mesečno.

Začetek: 30.1. ob 20h

Prijava na linku:

https://mailchi.mp/alkimijazenske/1aw69yxmr8


Več informacij ob prijavi!

Objem,

Mojca s skupino Alkimija Ženske Energije

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Pridružite se skupini opolnomočenih žensk,  na poglobljenem potovanju do osebne sreče, svobode in predvsem ljubezni do sebe.Bodimo učiteljice, sopotnice in zaveznice na naši skupni poti pri odkrivanju Alkimije...

Nalagam...