Nandika pokuševalnica

Nandika pokuševalnica

14. decembra 2017 ob 18:00, Ljubljana
0 komentarjev    613 ogledov
Kdaj: 14. decembra 2017 ob 18:00 do
14. decembra 2017 ob 20:00
Kje:
Prispevek:0€
Organizira:Nandika
Kontakt:040867724

Veseli nas, da vas zanimajo zdrave, naravne poti do notranje moči in ravnotežja uma in telesa in da bomo skupaj na dogodku dosegli lastno izkušnjo svojega neomejenega potenciala, življenjskega ravnovesja in dobrega počutja.

Naše poslanstvo vključuje tudi izobraževanje ljudi o tradicionalnih in naravnih metodah zdravljenja, katere del je tudi zeliščarstvo in Širjenje Resnice skozi lastno izkušnjo.

Ena najmanj uradno raziskanih praks je povezava moderne medicine s starodavno in tradicionalno medicino, zato Vas vljudno vabimo na dogodek Nandika Pokuševalnica v četrtek, 14.12. ob 18.00 uri, ki bo na lokaciji Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana (Dvorana Multiroom, 1. nadstropje).

Skozi svojo življenjsko zgodbo bo Dušan Kovač, ustanovitelj in lastnik Nandike Gmbh, opisal in predstavil svoj pogled na zdravilna zelišča, njihovo pravilno uporabo in vlogo Nandike pri povezovanju farmacije, medicine in tradicionalnega zdravilstva.

Ekipa Nandike bo na voljo za vsa vprašanja povezana z izdelki, alternativnimi metodami zdravljenja, pravilnim dihanjem, meditiranjem in izmenjavo mnenj, vaših izkušenj in dobrih praks.

Prav tako bo na dogodku omogočena brezplačna pokušina VSEH izdelkov družine Nandika, namenjenih detoksikaciji, naravnemu lajšanju bolečin, hujšanju, izboljšanju imunskega sistema in dvigu sposobnosti samozdravljenja telesa, uma in duha.

Poznate koga, ki bi mu znanje o naravni medicini pomagalo? Pripeljite še njo/njega!

Število mest v dvorani je omejeno ( 40 mest).  Zagotovite si svojega in se prijavite na http://www.mynandika.com/pokusevalnica.html 

PRIJAVI se na dogodek  

 

Prijava na dogodek | Nandika pokuševalnica, 14. decembra 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Dvorana Multiroom, 1. nadstropje (stavba nasproti restavracije Cmokač, Ljubljana Rudnik, za parkiriščem Leclerc), Dolenjska cesta 242b , LjubljanaNandika

homeopatsko informirani naravni pripravki

Nandika je vodilno podjetje na svetu na področju homeopatsko informiranih naravnih pripravkov za dvig psihofizičnih in umskih sposobnosti, celostno podporo, preventivo, krepitev zdravja. Spodbujajo samozdravljenje organizma in dvigujejo nivo zavesti.Spletna stran:
http://www.mynandika.com
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji