26
oktober

NOVO!!! Delavnica KAKO POSTATI DENAR – online

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 26. oktobra ob 19:00 do
24. novembra 2023 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:Cena delavnice - 10 srečanj: 200€. Za otroke od 15-18 leta polovička in do 15 leta brezplačno.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

34 ogledov

KAKO POSTATI DENAR ali kako POVABITI OBILJE V SVOJE ŽIVLJENJE je DELAVNICA , ki je bila kanalizirana in kasneje zapisana v obliki delovnega zvezka Kako postati denar s strani ustanovitelja Access Consciousnessa Gary Douglasa.

Še vedno aktualna in energijsko tako močna, da jo v Accessu vedno znova razpisujemo in uspešno spreminja fiksne poglede in podira vse prepreke, ki nam onemogočajo, da bi imeli lahkotnost z denarjem in obiljem v svojem življenju.
 
Začnemo 26. oktobra in nato se bomo srečevali prek zooma 2x tedensko ob četrtkih in petkih oz kak dan lahko prilagodimo glede na željo prijavljenih udeležencev.
 
Pridružite se mi na tej posebni pustolovščini.
Ponovno bomo skupaj predelali energijski delovni zvezek, ki ga je napisal ustanovitelj Access Consciousnessa®, Gary M. Douglas potem ko je kanaliziral Rasputina.
Seveda ta delovni zvezek lahko beremo sami a v skupini skupaj predelamo in pogledamo kar je napisano med vrsticami in saj veste, ko beremo in delamo skupaj to res naredimo.  
V vsako srečanje bomo dodali še malo več. Dodali bomo vaje vlečenja energije za obilje in se na kocu poslovili s skupinsko pokušino Simfonije možnosti. In seveda bomo dodali vse moje in vaše dolgoletne izkušnje in jih končno uporabili na način, ki bo prispeval in dvigoval našo vibracijo. 

Tako bomo naše druženje podkrepili in se še bolj odprli energijam denarja in obilja.
Kako postati denar je torej sklop 10-ih srečanj, kjer skupaj preberemo delovni zvezek in facilitiramo vaša vprašanja, brišemo omejitve in blokade in skozi facilitacijo tudi spreminjamo stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem.
Vsi pogledi, ki jih imamo o denarju ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost.
Kaj pravite je sedaj končno prišel čas, da gremo ven iz svojega uma in začnemo prejemati???
Težava ni nikoli v denarju, težava je v nas. Rešitev ni v denarju. Rešitev je v prejemanju.
Kaj je za vas denar? So to hiše, avtomobili, nakit, varnost? Ali je morda kaj drugega, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako?
Kaj če je denar samo energija, tako kot smo energija tudi mi?
Ko spremenimo svoje fiksne poglede, lahko spremenimo svojo finančno resničnost.
Vabljeni torej na serijo srečanj, kjer bomo vsakokrat skupaj 1,5 uri, spreminjali svoja stališča o denarju in postali energija denarja.
Vse kar mi smo, lahko imamo. Tega kar mi nismo, ne moremo prejeti.
Koliko stališč, ki smo jih imamo o denarju, smo prevzeli od drugih?
Bi bili končno voljni izbirati več zase in spremeniti vsa stališča, ki jih imate o denarju in vam preprečujejo, da bi ga imeli več v svojem življenju?
Kaj če je denar in kako ga lahko prejemate čisto nekaj drugega od tega kar so vas naučili?
Kakšne poglede imate v zvezi z denarjem? Ga ni nikoli dovolj? Je nujno zlo? Je denar nekaj umazanega? Grdega? Ste se odločili, da če ste duhovni, potem ne smete imeti denarja?
Koliko prejemanja smo morali odrezati, da v svojem življenju ustvarjamo ravno dovolj ali ravno ne dovolj?
 
Dobrodošli, podajmo se skupaj na to pot spremembe!
 
Začetek delovnega zvezka je opremljen z vprašanji, ki vam pomagajo odkriti vaša nora stališča v zvezi z denarjem.
Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Če želimo spremeniti našo realnost, je torej nujno ugotoviti kje in kakšne so naše omejitve, potem pa jih začeti topiti.

V zvezku se gre skozi odgovore, da v zvezi z njimi in denarjem dobimo več jasnosti in kaj je potrebno spremeniti, da bi ga imeli več.
 
Delavnica poteka online. Vse posnetke naložim v zaprto Facebook skupino, kjer so vam na voljo, da si jih vedno lahko ponovno ogledate oz nadoknadite, če kdaj ne boste prisotni v živo.


DELAVNICA BO POTEKALA 2x TEDENSKO. Večinoma ob četrtkih in petkih.
Prvič se srečamo v četrtek 26.10. 2023 od 19 do 20.30 ure.
Investicija v delavnico:
Odrasli 200€
in otroci od 15 leta dalje 50€


Obvezno morate imeti svoj izvod knjige Kako postati denar - 26€


Lahko si jo tudi naročite sami.
Povezava za naročilo knjige: https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/...
Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali stisnete na gumb PRIJAVI SE.


Delavnico vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans.
 
Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.
Objem,
Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  www.barbaraklaus.si/

Nalagam...