17
september

Odprto predavanje dr. Prashant - Pomembnosti arhatske joge

Kdaj: 17. septembra ob 18:00 do
17. septembra 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:Prostovoljni prispevki
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@potdozdravja.si / 041/516-058

23 ogledov

Arhatska joga je ustvarjena za ljudi, ki imajo resne namene duhovno rasti. Zajema vse, kar morate vedeti o duhovnem razvoju in o varnih, preprostih, a močnih tehnikah, da ga pospešite.

Na predavanju bo dr. Prashant predstavil pomembnost arhatske joge v današnjem času. 

Arhatska joga izvira iz Indije, Kitajske in Tibeta. Beseda arhatska prihaja iz besede arhat, kar pomeni vreden oziroma izpopolnjen. Beseda joga prihaja iz sanskrtskega korena yug, kar pomeni združiti. Torej je joga izraz, ki je dan tisti tehniki, ki se nam pomaga združiti z božanskim.

Arhatska joga mojstra Choaje Kok Suija je visoko napredna duhovna tehnologija, ki pospešuje razvoj duše. Je sinteza več jogijskih tehnik, ki vključujejo močne meditacije, očiščevanje in dihalne tehnike, ki so integrirane v sistem, da hitro in varno pospešijo vaš duhovni razvoj. V arhatski jogi je veliki mojster Choa uspešno sintetiziral in integriral esenco in moči sedmih jog, da je oblikoval eno najmočnejšo jogo z najhitrejšim načinom duhovnega razvoja. 

Srčno vabljeni.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...