31
januar

Ognjeni obred na IMBOLC (praznik ognja) PREKO SPLETA

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 31. januarja ob 18:00 do
31. januarja 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:25 € je namenjen pokritju stroškov obreda in je zaželen ni pa nujen (prijave samo do 30. 1. 2021)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

24 ogledov

Vabljeni na poseben dogodek, Ognjeni obred ali »Fire Ceremony«, katerega bomo izvedli na praznik ognja in prihod Boginje Brigitt.

Imbolc ali Imbolg, imenovan tudi praznik Boginje »Brigittin dan«, je galski in keltski tradicionalni festival, ki zaznamuje začetek pomladi. Tradicionalno je bil 1. februarja. Pristane približno na polovici poti med zimskim solsticijem in spomladanskim enakonočjem. V preteklosti so ga pogosto praznovali po vsej Irski, Škotski in otoku Man.

Ognjeni obred je izjemno močno orodje, podarjeno od naših prednikov, ki transformira vse kar nam ne služi več. Ogenj, kot element, je orodje transformacije in ponovnega rojstva.

V ognjenem obredu se osvobodimo starih vzorcev in navad, kateri nas držijo na mestu in nas ne spustijo naprej na poti našega duhovnega razvoja. Ustvarimo »prostor«, da lahko nastopi novo obdobje v naših življenjih.

Najprej bomo opravili blagoslov ognja ter priklic duhovnega svet nato bomo ob ritmih šamanskega bobna opravili sam obred ter si potem ob ognju izmenjali izkušnje.

Prispevek 25 € je namenjen pokritju stroškov obreda in je zaželen ni pa nujen. Prijave so obvezne, saj vam bomo poslali napotke za sam obred in povezavo na dogodek.

Z obredom bomo začeli v nedeljo, 31. 1. 2021, ob 18.00 uri na lokaciji Templja Harmonije (Zabukovica 118a, Griže). V primeru, da razmere ne bodo dovoljevale zbiranja ljudi bo potekal preko spleta..

Obvezne prijave (najkasneje do 30. 1. 2021) in več informacij:
- janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 ali
- info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Nalagam...