25
maj

Online zoom: 7 dnevni online zoom Aktiviraj obilje

Organizira: Maruša Potokar
Kdaj: 25. maja ob 21:00 do
31. maja 2020 ob 21:01
Kje: Preko spleta
Prispevek:26,00 eur
Organizira:Maruša Potokar
Kontakt:https://www.befree.space, 040 276 227, marusapotokar@gmail.com

13 ogledov

 

Na energijskem online zoom-u se bomo odprli energijskemu sokreiranju s svojim telesom, vesoljem in zemljo. Šli bomo skozi proces ozaveščanje sebe in zavestnega delovanja. Odpustili bomo vse, kar nas blokira, da bi zaživeli radost, obilje in hvaležnost.

Naučili se bomo kreirati iz obilja. Odprli se bomo neskončnemu prejemanju. Odpustili bomo vso definiranost v našem življenju in se odprli spremembam ter neskončnim možnostim. Začeli bomo delovati onkraj omejitev in idealov.

Naučili se bomo, kako izbirati zase, za svoj doprinos in rast. Naučili se bomo, kako izbirati najboljše. Začeli bomo v svojem življenju delovati z energijo.

Čas je, da si začnemo življenje kreirati po svoje.

Online zoom bo potekal od ponedeljka 25.5. do nedelje 31.5.2020. V kolikor se vam ne bo uspelo pridružiti boste prejeli posnetek. Zoom-i bodo potekali 7 dni po 15 min.

Cena: 26,00 eur

Po prijavi in po prejetem plačilu prejmete na mail zoom link, kjer se bomo družili vsak dan, 7 dni :-) Kaj je še mogoče?

Online zoom bom vodila Maruša Potokar, Access Consciousness facilitatorka Barsov, Facelifta, telesnih procesov in CFMW.

Komaj čakam, da se odpremo energijskemu prejemanju obilja. Se že veselim. Maruša

 

  

ORGANIZATOR

Sem raziskovalka in kreatorka življenja. Sem Access Bars® facilitatorka, Facelift facilitatorka in facilitatorke telesnih procesov Access-a, ki jih je preko 60.

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...