19
avgust

Petkov večer v tipiju s šamanko iz Kanade

Organizira: Kimspirational
Kdaj: 19. avgusta ob 18:00 do
19. avgusta 2022 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20€
Organizira:Kimspirational
Kontakt:support@openupwide.com

33 ogledov

Vsak petek (do konca septembra) ob 18h se dobimo v tipiju ob svetem ognju. Razpravljali bomo o 7 svetih naukih svernoameriških indijancev in o tem, kaj pomeni živeti “dobro življenje”. Odkrijte, kako človeško vedenje do drugih, do matere Zemlje in do celotne narave vpliva na vse nas. Kim vas bo popeljala na šamansko pot in razkrila modrosti, katere so temelj duhovnosti severnoameriških indijancev. Vsak večer bo druga tematika. Število prostih mest je omejeno, zato se registriraj čimprej in rezerviraj mesto na teh posebnih večerih.

 

KDAJ:

19.8.2022 ob 18h

(vsak petek do konca septembra)

 
KJE:
Na posesti med Horjulom in Vrhniko.

Točna navodila prejmete 24h pred dogodkom.

 

CENA:

20€/osebo (pari plačajo za eno osebo)

Število prostih mest je omejeno.

*** Če se prijavite kot par, se morate dvakrat registrirati. ***

 

ČAS TRAJANJA:

2 uri

 

JEZIK:

Predavanje bo v angleškem jeziku s prevodom v slovenščino.

 

REGISTRACIJA:

https://calendly.com/kimspirational/petkov-vecer-s-kim-v-tipiju

 

Bi radi prenočili v svetem prostoru - tipiju?

Bivanje v tem svetem prostoru vam bo vzbudilo občutek čarobnosti, pristen stik z naravo in vam dalo edinstveno izkustvo. Uživali boste v ritmu narave, ki ga je v modernem hitrem svetu težko najti. Zemljo, nebo in naravo boste ponovno občutili in se povezali s koreninami življenja. Izkustvo in naravna energija, ki jo boste podoživeli bo pustila pozitiven pečat na vaši duši. Ta sveti prostor je prostor, brez alkohola in drug.

Za več informacij pokličite na 040 90 66 90.

 

 

 

VČLANITE SE V  SKUPNOST OPEN UP WIDE ZA SAMO ZA 9,99€/MESEC IN SE BREZPLAČNO PRIDRUŽITE WEBINARJU. OGLEDATE SI LAHKO TUDI VSE PRETEKLE WEBINARJE IN ŠE VELIKO VEČ.

PRIDRUŽITE SE NAM ŠE DANES IN PRIDOBITE 70% POPUSTA

Ta popust velja za Essential Level v OpenUpWide.com (6€/mesec) in vključuje 24-urni dostop do našega spletnega mesta, ki temelji na članstvu in oglejte si različna področja, kot so: mesečni webinarji, mesečne meditacije, mesečna kanalizirana sporočila, mesečni readingi s 3. kartami, mesečna sporočila pokojnih, mesečni video posnetki in ogledate si lahko vse pretekle video posnetke in meditacije. Prav tako si lahko ogledate druge priljubljene razdelke, kot so Orakeljske karte, knjižnica in posebni dogodki – Transformation Update in še veliko več.

 

Pričnite svojo evolucijo, očistite pretekle programe, ki vas zadržujejo in postanite gospodar svoje usode!

Pridružite se Open Up Wide duhovni skupnosti. Postavljajte vprašanja, delite svoj napredek z nami in pomagajte drugim.

Ustvarite si svoj cilj in dnevno, tedensko ali mesečno preverjajte spletno mesto ter beležite svoj napredek pri doseganju ciljev.

Razumite svojo dušo na najgloblji ravni, da se lahko ozdravite kot človek in s tem privabite nove ljudi z novim razumevanjem »Kdo sem jaz«.

Uglasite se in napolnite svojo dušo s svetlobo. Sledite Kim in pomagala vam bo, da se boste izgubite, zato da se boste lahko znova našli in nadaljevali na pravi pot.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kim Doucette, znana tudi kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli.


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...