25
november

Petkovo predavanje "IGRA ŽIVLJENJA IN KAKO JO IGRATI"

Organizira: Apolonia Galanti
Kdaj: 25. novembra ob 18:00 do
25. novembra 2022 ob 20:00
Kje:
Prispevek:10 EUR
Organizira:Apolonia Galanti
Kontakt:070 271 888

7 ogledov

V Petek, 25.11.2022, ob 18. uri ste vabljeni na nadaljevanje interaktivnega predavanja "IGRA ŽIVLJENJA IN KAKO JO IGRATI"

VEČ SI POGLEJ NA SPLETNI STRANI

Prvo jesensko listje in hladnejši zimski večeri so v nas znova prebudili tisto čarobno vzdušje novih začetkov in svežih priložnosti. Mešanico samorefleksije in tihih pričakovanj. Kaj jesen in zima za vas prinaša letos – jasnost ali zmedo? Igrate glavno vlogo v igri svojega življenja ali se vedno znova zapletate v zgodbe drugih?

Večkratna udeleženka predavanj in delavnic je delila njeno mnenje:
''Ko se ti vso trenutno zavedanje obrne na glavo in sprejmeš kdo v resnici nisi, se ti razjasni ter razvestli kdo ti si. Hvaležna za mojo pot po kateri hodim v Šoli Misterij.''


Vsak petek to jesen in zimo potujemo skozi igro življenja, njene zaplete in razrešitve, zablode in razjasnitve različnih tem.

Predavanje je interaktivno in vznemirljivo, vsak lahko najde sebe v vlogi, ki jo igra v življenju.

Kdaj?

V petek, 25.11.2022, ob 18. uri.

Kje?

Kotnikova 28, Ljubljana.

Vhod v stavbo je z zadnje strani (kjer je lekarna), parkirate pa lahko ob cesti, v garažni hiši ali pri železniški postaji.

Vaš prispevek: 10 €

_____

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša - lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave na info@apolonia.si ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si
Facebook skupina

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Določeni nezavedni vzorci nas kontrolirajo do te mere, da nas pahnejo v neželjene situacije in povzročajo trpljenje. Te vzorce ter vzroke za njih uspešno odkrivam, vi jih ozavestite...


Nalagam...