10
april

Podiranje dogm krščanstva in osvobajanje njegovega vpliva

Organizira: Svetla zvezdica si
Kdaj: 10. aprila ob 14:00 do
10. aprila 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:81
Organizira:Svetla zvezdica si
Kontakt:serepenthine@gmail.com

23 ogledov

Vabljeni na ekskluzivno delavnico v sodelovanju z Vanjo Šuligoj.

 

Človek je dolgo število let živel v prepričanju, da mora trpeti, da bo ljubljen od Boga in  zaupal je le tako imenovanim "posrednikom cerkvene oblasti", da bo prek njih slišan od Stvarnika. Ljudje smo dolgo živeli v prepričanju, da je Bog zunaj telesa, v Nebesih in da nismo vredni njegove pozornosti, da smo grešniki in da bomo kaznovani, če ne bomo živeli popolno, kot nam Bog zapoveduje. Ljudje, ki so stopili izven tega prepričanja in so se pričeli sami povezovati z Bogom, Izvorom in so se pričeli zavedati svoje dejanske moči in sposobnosti, so bili v zgodovini kaznovani , ubiti, skurjeni, mučeni.

 

V delavnici se bomo dotaknili vseh teh dogem, ki nam jih jih je vcepilo krščanstvo, čeprav mogoče nismo živeli v krščanski družini. S podporo svetlobnih bitij, Galaktične družine, Jezusa, Marije Magdalene, Matere Marije in Essenov, bomo zdravili rane preteklih življenj, prepričanj, ki nas v tem življenju omejujejo in se spomnili, od kod dejansko prihajamo ,kdo resnično smo in kakšno je bilo dejansko delo in učenje Jezusa in njegovih učencev.

 

 

 

Delavnica nas bo skozi meditacije vodila na čudovita popotovanja po vesolju in v čas, ko je Jezus širil svoja znanja in se učil pri Esenih. Skozi meditacije bomo dobili številne uvide v tisti čas, prejeli znanja, informacije in zdravljenja. Slišali bomo originalno verzijo molitve Oče naš, ki so jo uporabljali Eseni in jo dobili tudi v slovenski verziji.

 

Jezus, Marija Magdalena in Mati Marija so bili močno povezani z Eseni, ki so pravzaprav ena izmed ključnih skupin po potopu Lemurije, ki so ohranjala lemurijska znanja čista, živela po lemurijskih načelih in spoštovala vse zakone življenja.

 

Leta 1946 so našli prve esenske zvitke, t.i. kumranske oz. mrtvomorske zvitke.  Na teh zvitkih je jasno opisan način življenja, pa tudi principi duhovne prakse te starodavne duhovne skupine, ki se je umaknila od družbe in živela povsem umaknjeno in duhovno usmerjeno življenje.

 

Gre za čudovite principe delovanja in zavedanja. Lahko rečemo, da so Eseni živeli v skladu s svojo resnično duhovno naravo.

 

V današnjem času iščemo pot nazaj k starodavnim esenskim znanjem. Iščemo pot k Lemuriji in zavesti, ki smo jo nekoč imeli. Iščemo pot nazaj k čistosti svojega srca.

 

Vsak udeleženec bo prejel tudi kratki osebni reading in če bo tako namenjeno uvid v tisto preteklo življenje, ki je bilo najbolj povezano s tematiko krščanstva in vpliva na sedanje življenje ter izjemno natančne napotke za naprej.

 

Delavnica bo potekala zelo intenzivno, skozi meditacije se bodo zgodile izjemne transformacije vsega, kar nam več ne služi.

 

Delavnica bo potekala 10.4. od 14h do 20h , preko Zoom učilnice, prispevek 81 eur.

Prijave na serepenthine@gmail.com. 

Spletna stran: Serepenthine

 

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Svetla zvezdica si je učilnica življenja za novodobne otroke, ki jih imenujemo tudi mavrični, kristalni, zvezdni otroci in njihove starše, kjer se bodo naučili veščin ki so nujno...

  |  svetlazvezdica.si/

Nalagam...