25
marec

Poglobljen tečaj senzualne masaže - poglobite senzualnost

Organizira: Rozalija Hartman
Kdaj: 25. marca ob 10:00 do
25. marca 2023 ob 16:00
Kje:
Prispevek:350€
Organizira:Rozalija Hartman
Kontakt:Rozalija 040628080

262 ogledov

Senzualna masaža je umetnost, ki se jo lahko naučimo in izpopolnjujemo skozi celo življenje. Če želite pridobiti globlje znanje o tej umetnosti, je poglobljeni tečaj senzualne masaže odlična priložnost za vas.

Tečaj vam bo omogočil, da se poglobite v osnove senzualne masaže, naučite se različne tehnike in pridobite znanje o tem, kako vključiti masažo v svoj vsakdanji življenjski slog. Pridobili boste tudi znanje o tem, kako pripraviti prostor za masažo, kako izbrati pravo masažno olje in kako vzpostaviti pravo vzdušje.

Poleg tega boste v tečaju pridobili tudi praktične izkušnje, saj boste imeli priložnost prakticirati masažo s svojimi sošolci in tako izboljšati svoje veščine pod strokovnim vodstvom učitelja. Tečaj vam bo prinesel tudi zavedanje o telesu,  ki vam bo pomagalo razumeti, kako različni deli telesa delujejo in kako jih je najbolje masirati.

Pri tem tečaju ne gre samo za senzualno masažo, gre tudi za vašo osebno rast in razvoj. Naučili se boste, kako izboljšati svoje veščine komunikacije in kako vzpostaviti globljo povezavo s partnerjem ali partnerko. Senzualna masaža lahko namreč postane odličen način za izražanje ljubezni in intimnosti, ki bo okrepila vaš odnos.

Ne glede na to, ali se želite izpopolniti v svojih obstoječih masažnih veščinah ali če ste novinec na tem področju, je poglobljeni tečaj senzualne masaže popolna priložnost za vse, ki si želite globjega razumevanja te umetnosti. Pridružite se nam in se naučite, kako doseči popolno harmonijo med telesom, umom in duhom.

Senzualna masaža lahko pomaga pri reševanju težav s povezanostjo s sabo, s partnerjem, čutenja sebe, pomaga pri težavah z doživljanjem orgazma, težavah s komunikacijo v odnosih, težavah zaradi nizkega libida, pri blokadah spolne energije skozi telo, pri slabi samopodobi, težavah v spolnosti, pri ohlajenih odnosih.

Nekatere največje koristi senzualne masaže:

 • boljša samopodoba
 • boljše čutenje telesa
 • boljše čutenje užitka
 • povezanost s partnerjem in s sabo
 • boljši orgazmi
 • povečana intimnost
 • boljše spolno življenje
 • povečana sprostitev
 • boljši libido
 • spodbuja samozavedanje
 • poveča prisotnost v telesu
 • poveča občutek ljubezni do sebe
 • zmanjša stres in tesnobo zaradi endorfinov
 • spodbuja kreativnost
 • več uspeha in zadovoljstva ter sreče v življenju
 • pomaga pri izražanju potreb, želj
 • izboljša komunikacijske veščine med parom
 • povečanje senzitivnosti in čutnosti
 • povečanje zaupanja
 • pospeši pomlajevanje in vitalnost

Zakaj bi se odločil za tečaj senzualne masaže?

Ker tečaj senzualne masaže pomaga izboljšati kakovost vašega življenja in odnosov. Ker je ta tečaj osnova za boljše intimno in spolno življenje in imaš tokrat neverjetno možnost, da lahko prisostvuješ.

Kaj sploh je senzualna masaža?

Senzualna masaža je posebna masaža, ker se ne dotikate le telesa, ampak tudi čustev, občutkov. Namenjena je izboljšanju intimnosti in spolne povezanosti med partnerjema. Namenjena je tudi povečanju spolne energije v telesu in globljem intimnem povezovanju med partnerjema, povečanju občutkov med spolnostjo, povečanju senzibilnosti, boljšim orgazmom, pomaga posamezniku, da se bolj poveže s svojim telesom in zaznavam v njem. Pri tej masaži se uporabljajo različni nežni gibi in dotiki, ki spodbujajo sprostitev in užitek.

Komu lahko pomaga znanje senzualne masaže?

 • ženskam, ki si želijo priti v stik s svojim telesom, ga bolj čutiti, biti bolj prisotne, dosegati globlje orgazme, i želijo bolj uživati, biti manj v stresu, 
 • podjetnikom, za sproščanje, čutenje telesa, saj imajo ti po navadi naporne dneve in so pod visokimi pritiski, ki sprejemajo pomembne odločitve, ter imajo v telesu veliko stresnega hormona.
 • parom pomaga izboljšati spolno življenje, saj se sproščajo endorfini, ki lahko zmanjšajo stres in tesnobo ter povečajo spolno željo. Prispeva k temu,   da se lažje povežeta in si izkazujeta ljubezen ter intimo.
 • posameznikom z zmanjšano spolno željo, saj senzualna masaža pomaga pri povečanju spolne želje
 • posameznikom s težavami s telesno bolečino, ker pomaga pri zmanjšanju bolečine, saj spodbuja sprostitev mišic in izboljšuje pretok krvi
 • posameznikom z občutkom tesnobnosti, nesproščenosti, strahu, ljudem s slabo samopodobo in težavami pri sprejemanju in čutenju  lastnega telesa
 • ljudem, ki imajo težave s stresom, pomaga, sprosti telo in um, ter  posledično pripomore k boljšemu počutju in koncentraciji
 • posameznikom z željo po raziskovanju svojega telesa, ter spoznavanju lastnih erogenih con
 • maserjem in maserkam za nadgradnjo obstoječih masaž

Kaj pa bo pomemben dodatek pri poglobljenem tečaju? 

 • učili se bomo povezave s sabo, partnerjem, dihanja, prisotnosti v telesu, ozemljevanja, ljubezni do sebe,
 • delali vaje, katere bodo zelo globoke in spremenile tvoje doživljanje dotika in spolnosti, pisali bomo 
 • da transformiramo in manifestiramo več užitka, ljebzni, večji pretok energije ljubezni, ki bo skupaj
 • s spolno energijo pozdravila naše rane in bolečine. 


Senzualna masaža mora biti vedno izvedena v varnem in zaupnem okolju.

Vrednost tečaja je neprecenjiva, saj vsebuje znanja 20 let izobraževanj, katera bom delila z vami.

Tečaj bo potekal en del v živo, v dvorani v Ljubljani lokacijo izveste teden dni pred datumom. Zakaj v živo?  Da se  resnično posvetimo in naredimo energetski del v skupini, ter se pri tem podpremo, saj bo napredek večji. V živo tudi zato, ker je pomembno, da dodelamo tehniko masaže in pa seveda zato, da preiskusite še energetsi del, kateri se preko spleta težko začuti. Drugi del tečaja bo potekal preko zooma, kjer se bomo srečali za vprašanja in pa utrjevanje znanja. tretji del pa bo video tečaj masaže v celoti, totalno voden, katerega dobite vsi udeleženci.

Torej za video tečaj dostop teorija + praksa -tehnika, izkustveni tečaj v živo -osebno 25.3.2023 od 10h do 16h,  je vrednost 790€, ker pa bo ta tečaj izveden prvič in ker si želim, da bo dostopen za čimveč ljudi je tokrat edinokrat  cena zgolj 350€ za plačila za dve osebi skupaj cena 630€. Poleg pa dobite še 1h mentrstva preko zooma in posnetke webinarja o prisotni spolnosti. Prijave in vplačila možna do 24.3.2023. 

 

Za vse prijave še dodaten bonus in sicer brezplačen dostop do začetnega tečaja senzualne masaže do konca leta 2023.

Prijave na poglobljeni tečaj senzualne masaže na rozi.lavita@gmail.com

Več o meni

Pozdravljeni, sem Rozalija Hartman, mentorica za spolno inteligenco. Po tridesetih letih delovanja v ekonomiji in trženju sem se posvetila osebnemu razvoju in raziskovanju sveta izobraževanj, seminarjev, delavnic, meditacij in drugih duhovnih dogodkov, ki so me popeljali v svet povezave, spolnosti, energijskega pretoka, psihologije, dela s seksualno energijo, orgazmov, odnosov, samopodobe, intuicije, nevro-znanosti, energij, masaže in samozdravljenja.

Moj cilj je deliti svoje znanje in izkušnje s širšo javnostjo, saj verjamem, da lahko ljudje z veščinami, izkušnjami in znanjem, ki jim jih lahko posredujem, dosežejo večjo spolno samozavest, več energije, več strasti in večjo uspešnost v življenju. Kot mentorica uporabljam različne metode, vključno z masažami, meditacijo, pogovorom, hipnozo, mentorstvom in drugimi tehnikami, da pomagam ljudem doseči večjo spolno samozavest, več energije in strasti ter izboljšati odnose.

V svojih 20 letih raziskovanja sem obiskala številne delavnice in izobraževanja, kot so reiki, teta healing, inštruktorski tečaj joge smeha, mavrična terapija, access bars inštruktorica, access consciousness in telesni procesi, hipnoza, NLP praktik, NLP mojster, coach, kriya tantra joga 4 stopnje, taoistične tehnike zdravilne spolnosti, taoistične tehnike vitalnosti, tao ljubezni, klasična masaža, bownova terapija, športna masaža, tantra masaža, kundalini masaža, intuitivna masaža, senzualna masaža, moč dotika, osebni razvoj - integralna psihoterapija, necto program eno leto, marketinška izobraževanja, izobraževanja iz prodaje, telesna govorica, ples, trebušni ples, argentinski tango in še mnoge druge.

Glede na vso prehojeno pot sem pripravljena deliti z vami vse svoje znanje in izkušnje ter vam pomagati doseči več uspeha, sreče in večje zadovoljstvo v vašem življenju.

Več na https://la-vita.si/delavnica/odkrijte-novo-dimenzijo-uzitka-s-senzualno-masazo/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Mentorica za spolno inteligenco, ki ti pomaga do več uspeha, sreče in zadovoljstva v življenju.

  |  la-vita.si/delavnice/

Nalagam...