14
marec

Pomladno enakonočje v Avalonu

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 14. marca ob 0:00 do
22. marca 2020 ob 0:00
Kje:
Prispevek:1.390,00 € za prijave do 29. 2. 2020 (za kasnejše prijave 1.590,00 €) IN VKLJUČUJE nastanitev, letalski prevoz, prevoz iz LJ do letališča in nazaj, vse prevoze, oglede in vstopnine, celoten program. Možno plačilo na obroke. Dodatni popust :)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com - 031 609 408 (Irena) ALI - janiofavalon@gmail.com - 068 150 781 (Jani)

100 ogledov

Pomlad je magično obdobje ponovnega rojstva, ko se iznad zasneženih zaplat pojavijo prve pomladanske cvetlice in so na drevju in grmovju opazni prvi brstiči. Narava zadrhti v odtenkih zelene barve. So kraji na svetu kjer je tančica med svetovi prefinjeno tanka. Kjer je zemlja ustvarila čudovite portale v obliki jezer Gora in ostalih naravnih pojavov. Okrog teh čudes so zrasla različna svetišča. Eno takih mest je Glastonbury, kjer je zrasla prva katoliška cerkev v Angliji na starodavnem templju posvečenem Boginji, materi Zemlji in Elementalom.

Glastonbury je od nekdaj mesto iniciacij in posvetitev, tukaj so se rojevali čarovniki, med drugimi tudi Merlin. Šolale so se starodavne svečenice. Zemlja nas je tukaj obdarila z dvema izjemnima izviroma Rdečim in Belim. Challice well prvi zdravilni vrelec, kjer je voda obogatena z železom in za seboj pušča rdečo sled. Okrog njega je zrasel čudovit vrt, ki je posvečen svetovnemu miru. Po legendi izvira iz svetega grala kristusove zavesti, katerega je prinesel iz svete dežele Kristusov stric Jožef iz Aritmeje in je pomešan z kristusovo krvjo zato je zdravilni eliksir. Zraven izvira Beli izvir White Spring, ki je tesno povezan z Pogansko tradicijo, v tem izviru so posvečevali Druide in častili mater zemljo na različne načine.

Mistični Tor izpod katerega izvirata oba izvira pa velja za Domovanje Nadangela Mihaela. Spominja na piramido, po nekaterih trditvah naj bi bil celoten hrib zgrajen s strani staroselcev. Katoliška cerkev je na tem kraju zgradila cerkev posvečeno Nadangelu Mihaelu, ki velja za zaščitnika, stare doktrine in je nebeški bojevnik, da bi odgnala staro religijo in magijo, ki je bila v teh krajih izredno živa. Nadangel Mihael se čudovito ujema z Merlinom, saj je bil njegov učitelj in vodnik, Merlin pa en prvih temnih Magov, ki je postal Lightworker.

Pridružite se nam na čarobnem popotovanju v svoje bistvo. To popotovanje ni le še eno popotovanje, ampak je namenjeno vsem tistim, ki si želite od svojega življenja več. Po več kot desetih svojih popotovanjih v to čarobno deželo sem začutil klic, da delim te izkušnje tudi z vami. Naše izkušnje so na teh svetih mestih lahko resnično poglobljene in ko na teh krajih delamo različne duhovne prakse kot so meditacija, vizualizacije ali joga se resnično spomnimo naših preteklih inkarnacij, srečamo izgubljene delčke svoje duše in tako zgradimo nazaj svojo Celoto. Ta potovanja so zato tako zelo pomembna. Saj smo prebujanja naših polnih potencialov in darov resnično sposobni šele, ko smo celostni in v svoji polni moči.

Program popotovanja je namenjen duhovni rasti. V tem čarobnem mestu si bomo dobro napolnili baterije, zraven pa osvojili dnevno duhovno prakso, katera bo osnova za nadaljnje delo doma. Naše energijsko polje je dnevno vsak dan izpostavljeno različnim toksičnim in lepljivim energijam. Tukaj se bomo resnično umaknili iz našega vsakdana in vstopili v našo resnično moč. Spoznali bomo naše duhovno vodstvo, se predajali dnevni meditaciji in osvojili osnove planetarne magije. Majhnost skupine nam bo omogočila, da bomo svoje potovanje sproti nadgrajevali in sprejeli vse kar nam energije Avalona lahko predajo. Udeležili se bomo Spring Equinox Celebration, Obeležitev pomladnega enakonočja, kar bo tudi osrednja tema potovanja. Ustvariti ravnovesje v naših življenjih, uravnovesiti našo žensko in moško energijo. Prepustili se bomo zvočni kopeli v Goddess temple, obiskali Challice Well, Stolp Nadangela Mihaela, The Abbey, kjer leži pokopan Kralj Arthur.

Oddih v Avalonu bo potekal v sodelovanju s Šolo zavestnega življenja. Vsebinski del bo vodil Jani. Na posameznih lokacijah nam bo podal tisto, kar ta trenutek najbolj potrebujemo..

  • Investicija vase (za 8 dni) 1.390,00 € za prijave do 29. 2. 2020 (cena za kasnejše prijave 1.590,00 €) in vključuje:
  • Nastanitev v hiši (dvoposteljne sobe). Možna je tudi nastanitve v enoposteljnih sobah z doplačilom. 
  • Letalski prevoz (vključuje ročno prtljago dimenzije 55x40x20 cm (max. 10 kg), možnost doplačila za več prtljage do 15 ali 20 kg).
  • Prevoz iz Ljubljane do letališča in nazaj (v primeru, da bomo leteli izven Slovenije).
  • Vsi prevozi v Angliji, ogledi in vstopnine v Glastonbury.
  • Celotni program (jutranja in večerna duhovna praksa, šamanska popotovanja, zvočne kopeli, meditacije - skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo).
  • Cena vključuje tudi individualno svetovanje ali individualni tretma. 

Možno je plačilo na več obrokov po dogovoru (do odhoda je potrebno poravnati celotni znesek).

Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete naše dogodke ali v primeru, da ste z nami že potovali in v primeru, da potuje več oseb.

Glede obrokov, kosil in večerij se bomo dogovorili in uskladili želje ter potrebe skupine (možna je uporaba kuhinje).

Prijave in dodatna pojasnila:
- janiofavalon@gmail.com  ali 068 150 781 (Jani) ALI
- info@tempelj-harmonije.com  ali 031 609 408 (Irena).

Več informacij na spletni stran: www.tempelj-harmonije.com 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...