12
december

Portal 12-12: KOZMIČNA VRATA IN DUHOVNI POTENCIAL - PREKO SPLETA

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 12. decembra ob 18:00 do
12. decembra 2020 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:za prijave do 8. 12. velja znižana cena 25 € (za kasnejše prijave velja cena 33 €)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

43 ogledov

Vabljeni na edinstven dogodek in sicer v soboto, 12. 12., kateri zaključuje in zaokrožuje letošnje leto. Dogodek je posvečen odpiranju kozmičnega portala 12-12, ki pomaga stopiti preko portala preteklosti v nov začetek, ne da bi se ujeli v preteklosti. V času med zvezdnimi vrati 12:12 pa vse do Božiča je čas, ko predelujemo kar smo ali nismo udejanili v tem letu – kaj smo se naučili.

Na portal 11-11 smo postavili temelje za to kar želimo ob zaključku leta transformirati in preseči ali dokončno odpustiti iz svojega življenja (preboj v našem zavedanju).

12 predstavlja kozmično število (imamo 12 mesecev, 12 ur, 12 znakov zodiaka), ki predstavlja vrata do višjih svetov ter pomembno točko v zaključevanju cikla. Na naš planet se sidrajo izjemno visoke frekvenčne energije in čas umeritve v svojo notranjost. Idealen čas za meditacije, duhovnih praks ter odpiranju obilju in aktivacij najrazličnejših nivojev, ki nam ga širni Univerzum pošilja.

Na portal12-12 bomo še stopnjevali našo zavestno pripravljenost in odločnost, da se soočimo s svojimi omejitvami, da bi bili svobodni in živeli to kar v resnici smo. V tem času je pomembno, da ohranjamo pozitivno in visoko vibracijo. Glavno sporočila prehoda je usmeritev v svoje srce in svojo notranjo svetlobo. Zaupajte svoji lastni poti, svojim občutkom, intuiciji in svojim vizijam.

Ob koncu meditacije imajo udeleženci možnost prejeti readinge in odgovore na svoja vprašanja glede poteka, doživetij med meditacijo.

Zato vabljeni v našo družbo v soboto, 12. 12. 2020, ob 18. uri, kjer bomo na posebni delavnici predvsem meditirali in se prepustili izjemnim energijam, da bomo lahko naredili potreben preboj v našem zavedanju, da si končno dovolimo sprejeti sebe take kot smo (tako s svojim senčnim in svetlim aspektom) in da tako lahko resnično v celoti vidimo svoje bistvo.

Prosim, če lahko svojo morebitno udeležbo potrdite do 8. 12. Za prijave do takrat velja znižana cena 25 € (za kasnejše prijave velja cena 33 €).

Delavnico bo vodil Jani v živo na lokaciji Templja harmonije vi pa ga lahko spremljate v živo na daljavo preko spleta kar iz udobja svojega doma ali pa si kasneje pogledate posnetek. Prijave so obvezne in vsem prijavljenim bomo poslali podrobnejša navodila. Tokrat se nam lahko pridružite prav vsi, saj ne bomo lokacijsko omejeni ♥ 

V mesecu decembru bomo za vas pripravili kar tri čarobne spletne dogodke:
- sobota, 12. 12., ob 18. uri: PORTAL 12-12: Kozmična vrata in duhovni potenciali.
- ponedeljek, 21. 12., ob 19. uri: Ognjeni obred na Zimski solsticij.
- sreda, 30. 12., ob 19. uri: Manifestacija ob polni luni za leto 2021.
Vsem tistim, ki želite narediti temeljit preskok v zavesti svetujem obisk vseh treh 3 dogodkov. V primeru, da se udeležite dveh vam tretjega podarimo (2+1 gratis).

Obvezne prijave na:
- janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 ali
- info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Nalagam...