19
junij

Portali Zavesti: 3-dnevna intenzivna delavnica za ženske

Organizira: Esenca vesolja
Kdaj: 19. junija ob 9:00 do
21. junija 2020 ob 19:00
Kje:
Prispevek:280 - 330 eur
Organizira:Esenca vesolja
Kontakt:info@esencavesolja.si

30 ogledov

Poveži se s svojo Esenco. Spomni se, kdo si v resnici. Postavi se nazaj v svojo Moč.

  • "Kdo smo? Zakaj smo tukaj? Kaj je naš namen?
  • Kaj se je dogajalo skozi cikel zadnjih 12000 let, ko smo bili v galaktični noči in kako je vse skupaj povezano s tem, kar živimo danes? 
  • O zemeljskih in galaktičnih rasah, Atlantidi, Lemuriji in ostalih civilizacijah, o velikih učiteljih človeštva in čuvajih Zemlje. 
  • Kako in zakaj so bile zgrajene piramide in starodavne strukture po vsem svetu in kakšna je povezava med njimi? 
  • O pozabljenih znanjih in tehnikah, pozabljenih izvorih svetovnih religij.
  • O naši lastni Moči, ki je veliko večja, kot si upamo priznati in za katero je čas, da se ponovno vrne, ozavesti in prične uporabljati.

To je le nekaj izmed tematik, preko katerih odkrivamo Sebe, svojo lastno zgodovino ter kdo v resnici smo, kar je predpogoj za preseganje globoko zakoreninjenih ran, vzorcev ter s tem povezane razširitve naše in kolektivne Zavesti.

Delavnica je intenzivna in traja polne tri dni. Tematike so globoke, aktivirajo speče zapise v nas, na plan pridejo lastni spomini, pogled na realnost se spremeni, stopimo na pot svobode Bitja.

"Če ste pripravljene sestaviti mozaik obstoja ter se postaviti v svoj Center, vas vabim, da se mi pridružite in dovolite, da vas spomnim in v vas zanetim iskrico, ki se bo v pravem trenutku razplamtela v velik plamen, ki bo transformiral Zavest celotnega človeštva." - Mateya Triglav

---

Vse ženske imamo v sebi modrost, znanje, intuicijo… živele smo mnoga življenja… kot svečenice, šamanke, zdravilke, učiteljice, varuhinje Svetega Znanja, zaščitnice Zemlje…

Veliko se nas je skozi sedanje življenje udeleževalo raznih delavnic, izobraževanj… Vse to v iskanju nečesa, kar bi nas spomnilo, kdo smo in zanetilo naš notranji ogenj, ki ni nikoli zares ugasnil, a katerega smo se morda bale ali pa pozabile v celoti prižgati.

Delavnico Portali Zavesti sem oblikovala z namero, da ponovno zaneti to božansko iskro v vas. Da vas spomni, kdo ste. Da poveže niti, postavi v Moč. Da se pričnete zavedati, kaj je vaš namen in kako ga v polnosti lahko živite ter s tem postanete orodje Zavesti, kanal skozi katerega se lahko Višja Zavest ter Božanski Plan v celoti prelije na Zemljo. Da omogočimo Ženski energiji, da preko nas ponovno zaživi na Zemlji in se kot Feniks prerodi iz pepela tisočletnega nerazumevanja.

Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo vse svoje znanje in modrost, ki jo imajo od nekdaj v sebi, končno uporabiti in ga tudi Živeti.

"Portal Zavesti si, preko katerega se na Zemljo sidra vsa Modrost Zvezd. V svojem Srcu nosiš Svetlobo tisočerih Sonc." - Mateya Triglav

Ker je pred nami obdobje velikih sprememb na vseh nivojih, je čas zdaj. Vsaka ženska, ki stopi v svojo Moč je ključnega pomena, saj smo med seboj vsi povezani. Transformacija, ki jo naredimo v sebi, ima vpliv na celotno Zavest

Delavnica je skupek znanja in praktičnih tehnik iz starodavnih mističnih šol, mojih lastnih spominov, življenjskih izkušenj ter modernih dognanj.

Skupaj se bomo podale na pot raziskovanja lastne zgodovine, odkrivanja starodavnih moči, Atlantidske tehnologije, spominjanja časov, ko smo bile Varuhinje Znanja, Svečenice in Zdravilke.
Odstrle bomo tančice in se zazrle v tempelj Večnosti, ki se skriva v našem Srcu, potopile se bomo v vode Kreacije, opazovale odsev svoje božanske svetlobe, se prepustile ljubečemu objemu naše Kozmične Družine... ter na koncu prejele Iniciacijo, ki nas bo dokončno Spomnila, kdo v resnici Smo.

Na 3-dnevni delavnici boste:

* prejele univerzalno znanje o strukturi vesolja in celotnega obstoja ( enost, dualnost, trojstvo, galaktični cikli in dobe, mikrokozmos, makrokozmos, kolektivna zavest, 7 univerzalnih zakonov...)
* izvedele več o človeški rasi, zgodovini človeštva in vlogi žensk
* prejele osnove Svete Geometrije ter jo, preko izdelave geometrijskih teles, tudi občutile
* se spomnile, kdo v resnici ste in kaj je vaš namen tukaj
* prekinile nekatere globoko zakorninjene mentalne vzorce, ki nam ne služijo več
* se naučile uporabljati svoj glas v namene zdravljenja sebe in drugih
* razumele in pozdravile rane, ki so bile v obdobju Galaktične Noči povzročene ženskam kot posameznicam ter na kolektivnem nivoju
* izvedele več o sebi in o tem kako resnično živeti svoje poslanstvo
* se naučile delovati, ustvarjati in živeti iz svojega centra
* se naučile povezovanja s kristali, vodo, drevesi, svojimi vodniki ter ostalimi bitji
* izvedele več o Zemlji kot Bitju, njenih točkah moči in aktivacijah Svetih Krajev
* se povezale s svojo maternico in se spomnile moči seksualne energije ter svete spolnosti 
* spoznale moč odpuščanja, presegle strah
* odkrile moč gibanja in svetega Plesa
* se naučile, kako zavestno ko-kreirati
* izvedele več o moški in ženski energiji ter seksualni energiji
* odkrile in aktivirale svoje skrite potenciale
* prejele iniciacijo ter postale Stebri Moči in Portali Zavesti

Delavnica je zasnovana na zelo fluiden, ženski način in takšna bo tudi predaja znanja.

Vsaka delavnica je drugačna, saj je prilagojena skupini žensk, ki se zbere. Na vsaki delavnici prejmete celotno paleto znanja, še posebej pa se poglobimo v teme, ki se sproti odpirajo in stvari, ki med procesom Spominjanja prihajajo na površje.

Pričakujete lahko tudi veliko zabavnih, sproščenih trenutkov.

Delavnico vodi Mateya Triglav.

Lokacija: Ljubljana - Središče Vitalis
Datum in čas: 19. - 21. 6. 2020  (petek-nedelja), vsak dan od 9:30 do 19h.

Delavnica traja tri dni. Ker je vsak dan izjemnega pomena in je predpriprava za naslednjega, je nujno, da ste prisotne ves čas, vse tri dni delavnice. Naj bodo ti dnevi darilo sami sebi. 

Cena za prijave do 8.6. - 280 eur 
Cena za kasnejše prijave - 330 eur

(cena velja za vse tri dni delavnice, ob prijavi se poravna akontacija 100 eur. Možnost plačila po delih.)

Cena vključuje tudi:

- ves material za izdelavo geometrijskih teles

- sladke in slane prigrizke, vodo, kavo, čaje, sadje... ki bodo udeleženkam na voljo ves čas delavnice. 

Prijave na info@esencavesolja.si 

Manjša skupina. Število mest je omejeno!

Več informacij ter vtisi udeleženk na: http://esencavesolja.si/portali_zavesti/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo za dvig zavesti Esenca vesolja je skupina posameznikov, ki želijo s svojim delovanjem prispevati k dvigu zavesti na Zemlji. Pri vsem kar počnemo, sledimo svojemu srcu, sanjam,...


Nalagam...