30
oktober

POT v NOVO ZEMLJO - Intenziv osvobajanja, zdravljenja, spominja

Organizira: Kreacije Svetlobe
Kdaj: 30. oktobra ob 10:00 do
30. oktobra 2021 ob 18:00
Kje:
Prispevek:88 eur
Organizira:Kreacije Svetlobe
Kontakt:Anamarija Kovačič, mail:anamarija@kreacijesvetlobe.si , tel: 031/318-137, http://kreacijesvetlobe.si

15 ogledov

POT v  NOVO ZEMLJO

Intenziv osvobajanja, zdravljenja, spominjanja in prebujanja Novega Človeka Nove Zemlje

 

Ljubljana,  30.10.2021   

 

Naša pripravljenost, naše Srce in Ljubezen so tista sila, ki nam odpirajo vrata v Novo Zemljo, v Zavest 5 dimenzije.

 

NAJ NAŠA POT POSTANE LAHKOTNA

Smo na velikem valu dviga zavesti človeštva v Človeštvo Nove Zemlje. Skozi nas se bo rodila Nova Zemlja. Tokrat je vse odvisno samo od nas. Bolj ko bomo pripravljeni vstopiti na ta val, ki nas pelje v Novo Zemljo, bolj ko bomo pripravljeni izpustiti vse staro, ozdraviti svoje rane, soočiti se s svojo temo in jo transformirati v Ljubezen, bolj ko bomo pripravljeni vstopiti v svoj tempelj duše in se dotakniti svoje Svetlobe,  predati se Sebi, spomniti se da smo Ljubezen od začetka časov, dovoliti Ljubezni, da vodi, lahkotnejša bo naša pot.

LAHKO IZBEREMO LAHKOTNEJŠO POT.

 

Želim vam pokazati to pot, želim vam pomagati, da vaša pot postane čedalje bolj lahkotna. Zato vas vabim, da če začutite klic duše, da si dovolite stopiti na pot v Novo Zemljo. Želim vam skozi Srce in Ljubezen in s pomočjo vseh bitij čiste Luči in Ljubezni držati prostor , da se opolnomočite, da se bo skozi vas lahkotneje rodila Nova Zemlj.

Da naredimo prostor za nove nas bomo dovolili, da se skozi nas zgodi intenziv osvobajanja ter si dovolili in se opogumili, da resnično na najgloblji ravni izpustimo vse kar nas ni naše. V globoki meditaciji se bomo osvobajali vseh ran, travm, bolečin, vseh zapisov na globoki dnk ravni, ki nam preprečujejo da bi se dotaknili svoje Esence in zaživeli v vsej Luči potenciala naše duše.  

Vstopili bomo v prostor, kjer se bodo aktivirali procesi zdravljenja na globoki celični DNK ravni. Zdravili bomo vse globoko zakodirane rane, travme, bolečine, strahove. 

V tem prostoru bomo zdravili tudi svoje fizično telo, ozavestili božanskost in magičnost naših teles in odprli vrata, da naše telo postane posoda za Božansko.  

 

Podarili si bomo eno največjih daril, to je dotik duše, ko bomo vstopili v tempelj svojega Srca, kjer se bomo dotaknili naše Esence, kjer se bomo spomnili kdo resnično smo, kdo je naša duša. 

Skozi portal Srca bomo vstopili v dimenzijo, kjer se nam bo začela vračati vsa naša Božanska dediščina, vsi izgubljeni delčki nas , naše duše in kjer se nam bo vračala vsa naša izgubljena moč, ki smo jo kadarkoli predali iz vseh dimenzij, prostorov in časov.

Vsak od nas je nosilec eterične božanske DNK. Vstopili bomo v ta prostor, in se začeli  spominjati svoje Božanskosti. Začela se bodo prebujati zapečatena Vedenja in Resnice, ki so prisotne v nas od začetka časov. Odprli bomo vrata vsemu kar smo in vsemu, kar nosimo na celični in eterični ravni. Odprli bomo vrata Novemu Človeku in Novi Zemlji.

 

Vračali se bomo domov, vračali se bomo v svojo božansko bit v svoje stanje kreatorja. 

V globinah naše prave biti, ki je božanska se bomo začeli ponovno povezovati z svojo Izvorno Esenco, s svojim Višjim Jazom, z svojo Jaz Sem prisotnostjo, s Svetlobo naše duše in vso svojo božanskost utelešali v naša fizična bitja. V Srcu in v vsaki celici našega telesa bomo odprli vrata novi Zemlji, vrata Zavesti Kristusa. 

Sidrali bomo vizijo Novega Človeka na Novi Zemlji.

 

 

Z nami bodo bitja čiste Luči in Ljubezni, naši angeli in nadangeli, varuhi, vodniki, zdravilci, Vnebovzeti Mojstri, Boginje, Zavest Kristusa. 

Z nami bodo energije varuhov Posočja, energije Nove Zemlje.

 

 

PROGRAM:

 

Sobota 30.10.2021

 

- 10:00  dopoldanski del:

- predstavitveni krog, odpiranje Srca, delavnica in meditacija osvobajanja in    zdravljenja 

- meditacija tempelj Srca, dotik Svetlobe duše in vračanje izgubljenih delčkov sebe.

 

- 13:00 odmor za kosilo

 

 -14:00 popoldanski del: 

- delavnica in meditacija spominjanja kdo smo, tempelj duše, akaški zapisi duše, poslanstvo duše.

- meditacija Novi človek Nove Zemlje- utelešanje višjega Jaza, jaz Sem prisotnosti in Zavesti Kristusa, aktivacija 12 vijačne božanske DNK, vizija Nove Zemlje in sidranje v fizično realnost.

 

-17.00  izmenjava skozi Srce in zaključek

 

Izmenjava za intenziv:  88 eur 

 

Udeleženec prejme ob prijavi na mail vse dodatne potrebne informacije

 

Dodatne informacije:

 

Anamarija Anaiah Kovačič  

031 318 137 

Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si 

O meni: http://kreacijesvetlobe.si/omeni.html

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem INTUITIVNA SVETOVALKA, AVTORICA in VODITELJICA retreatov, delavnic in meditacij za dvig Zavesti. Sem Lightworker in gridworker- kreatorka mrež Svetlobe, sem VARUHINJA ZEMLJE. NE UČIM SVOJEGA MOJSTRSTVA, POMAGAM...


Nalagam...