25
julij

Potovanje notranje preobrazbe k Bosanskim piramidam

Organizira: Svetišče Srca
Kdaj: 25. julij ob 7:00 do
28. julij 2024 ob 21:00
Kje:
Prispevek:350€
Organizira:Svetišče Srca
Kontakt:info@svetiscesrca.com, 040 861 078

30 ogledov

Srčno vabljeni, da se nam pridružite na našem duhovnem potovanju v Bosno.
Iz Ljubljane štartamo v četrtek 25.7.2024 ob 7h zjutraj in se vračamo v nedeljo 28.7.2024 zvečer. 

V četrtek bomo na naši poti obiskali tudi skrivnostne kamnite krogle v Zavidovičih. Ena izmed krogel naj bi bila med največjimi na svetu. Krogle so energetsko zelo močne in so kot žive banke semen naših spečih potencialov, so izjemne učiteljice in zdravilke.
Zvečer bomo prispeli v Visoko kjer bomo v naslednjih dneh obiskali piramide, podzemne tunele in tumulus Vratnica. Bivali bomo v apartmajih s čudovitim pogledom na piramido Sonca, kjer bomo izraziteje povezani z njeno energijo. Vsak dan je na sporedu obisk podzemnih tunelov, kjer so idealni pogoji za samozdravljenje, regeneracijo in meditacijo.
Veliko bo hoje v tišini in meditacije, tako, da bo vsak imel prostor za poglabljanje vase. Hkrati bomo kot skupina ustvarili srčno polje, ki bo podprlo vsakega izmed nas, da postane še mogočnejša verzija samega sebe.
Na določenih krajih boste deležni zdravilnih zvokov šamanskega bobna, tibetanske sklede, petja... in aktivacije z Izvornimi Svetlobnimi Kodami.
Priložnost bo tudi za sprostitev ob glasbi skozi gib v naravi.
Ob jutrih boste imeli možnost, da se udeležite krajših vodenih vadb energijskih dihalnih tehnik in meditacije za prebujanje svojega telesa, energijske pretočnosti, povezovanja z namero...
Dovolj bo tudi časa za uživanje v utripu mesta, za slastne lokalno hrano, nakupe... Naša glavna mantra v Bosni je "Opusti se i uživaj!"
Vsi kraji, ki jih bomo obiskali so energetsko izjemno močni in podpirajo notranjo transformacijo in premike na osebnem in duhovnem nivoju. Seveda je dogajanje pri vsakem odvisno od njegove pretočnosti, odprtosti in stanja zavesti. Na potovanje ste dobrodošli vsi neglede na to ali ste kdaj meditirali, se ukvarjate z duhovnostjo ali ne, kajti vsakega se dotakne prisotnost povišane življenjske energije.

Prispevek za celotno potovanje je 350€.
V to ceno so všteti potni stroški, 3 nočitve in celotna 4 dnevna delavnica.
Sami si plačate hrano in vstopnino za obisk tunelov kar znaša okrog 70€.

Za hrano bo poskrbljeno tako, da bomo jedli tam, kjer je na voljo tudi vegetarijanska in veganska ponudba.Dobimo se v četrtek 25.7.2024 ob 7h na zbirnem mestu v Ljubljani (Črnuče), kjer lahko pustite svoje avtomobile. Od tam naprej nadaljujemo pot s skupnim prevozom. Če boste iz podobnih lokacij, vas bova povezala med sabo zato, da si lahko delite skupaj pot do Ljubljane. Število mest je omejeno na 9 ljudi. (kombi)

Potovanje bova vodila Kamai Serafi in Dario Sever.

Prijave:
www.svetiscesrca.com
ali info@svetiscesrca.com
Dodatna navodila dobite ob prijavi, informacije so na voljo tudi pri Kamai na tel.: 040 861 078

Veseliva se našega skupnega potovanja!

Še nekaj o nama:
Najina skupna ljubezen je ples, gib, zvok in potapljanje v globine lastne Biti ter osvobajanje od vseh starih vzorcev in omejujočih programov. Oba že vrsto let vodiva razne delavnice, z ljudmi delava tudi individualno... S svojim znanjem in izkušnjami podpirava ljudi pri transformaciji starega ter pri prehodu v novo dimenzijo bivanja. Skupaj soustvarjava Ples celosti, Zvočne kopeli s petjem v svetlobnem jeziku in potovanja notranje preobrazbe v Bosno...
Kamai :
Prvič sem bila v Visokem leta 2016, kjer nas je na delavnici za geomante vodil Marko Pogačnik. Ves čas, ko smo bili v Visokem, sem imela tako močna doživetja, da sem se noro zaljubila v ta kraj. Od takrat dalje vodim skupine v Bosno, kjer sem vedno znova priča prebojem in transformacijam, ki jih ljudje tam doživljajo.
In vsakič znova sem očarana, ker ni besed, ki bi to opisale. Tam se enostavno vse dogaja na višji frekvenci in zato lažje začutiš stik s svojo Dušo, dobiš uvide, odgovore in spustiš stare energije, ki ti ne služijo več...
Dario :
Bosanske piramide sem obiskal že večkrat in vedno mi to potovanje predstavlja nekakšen reset. Ko obiskujemo energijske točke po dolini piramid, predvsem pa podzemne tunele, me vsakič znova preseneti moč energijskega dogajanja. Povišana energijska vibracija, osvetljuje globlje dele mene samega, kar vodi transformacijo skozi plamen razširjene zavesti. Kraji mi odpirajo pozabljene spomine in tiho vedenje o mojem izvoru. Odstirajo širšo sliko zgodbe, namena in smisla mojega in našega skupnega bivanja na Zemlji.
Vsako potovanje je edinstveno in vedno preseneti s kakšnim nepričakovanim darilom vedno so to darilo tudi čudoviti sopotniki s katerimi se srčno povežemo.
Hvaležen sem, da lahko s Kamai odpreva ta varen prostor, ki je prisoten na našem popotovanju. Povabilo za vse nas je, da si zavestno dovolimo biti to kar smo in se iz tega prostora izrazimo. To je vedno darilo za vse prisotne.

ORGANIZATOR

Svetišče srca je energijski portal, ki ga ustvarjava Kamai in Dario. Najina skupna ljubezen je ples, gib, zvok in potapljanje v globine lastne Biti ter osvobajanje od vseh...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...