21
avgust

Potovanje v Damanhur - 8. čudo sveta

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 21. avgusta ob 5:00 do
23. avgusta 2021 ob 20:00
Kje:
Prispevek:490 eur
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:064 108 107 ali potovanja@zaduso.si

53 ogledov

Damanhur se lahko pohvali s številnimi energetsko ugodnimi točkami, med drugim tudi Temlji Človeštva, podzemno arhitekturno kreacijo. Pika na i je križišče štirih sinhroničnih linij sveta, ki vplivajo na intenziteto misli in povečajo vibracijo bivanja, kar začutimo tudi na fizičnem nivoju. Tukaj boste dobili navdih, znanje, nov veter v hrbet, …

Ritual Orakelj je eden od najintenzivnejših in najpomembnejših ritualov v Damanhurju, saj vključuje skupino višjih sil iz antičnih časov, integriranih s silami novega tisočletja. Omenjene višje sile govorijo človeštvu z enotnim glasom in služijo vodenju človeštva v njegovo najvišje dobro ter Zagotavljajo odgovore in usmeritve tistim, ki želijo vprašati. Ob pomoči polne lune svečenice, Pitti, vodijo ritual. Ob samem dogodku se odpre okno, ki omogoča neposreden stik z vsemi silami, ki so bile vpoklicane skozi mesečni lunarni ciklus.

Obiščite Damanhur ob zelo energetsko ugodnem času, ki vas bo notranje regeneriral in osvobodil vseh negativnih čustev.  Prebivalci Damanhurja ima številne starodavne navade in vrednote, med drugim tudi živalsko in rastlinsko ime. Imeli boste možnost srečati Cigno Banano (Labod Banano), Piovra Caffè (Hobotnico Kavo) in številne druge.

Program potovanja
Pripravili smo vsebinsko pester in bogat 3-dnevni program, pisan na kožo Vsem, ki iščete nove dogodivščine in izzive s področja osebnostne rasti.

PROGRAM:
1. DAN - 21.8.2021

Odhod iz Šempetra (izvoz ob AC) in Ljubljane v zelo zgodnjih urah in vožnja proti Italiji z vmesnimi postanki. Pot nas bo vodila mimo  Benetk, Milana in Torina do Damanhurja, ki je slabo uro oddaljen od Torina. Urejeno je varovano parkirišče za vaš avtomobil na lokaciji kjer je štart. Pobiramo tudi v Ljubljani pri BTC in na poti ob meji z Italijo.
*ob 11.00 prihod v Welcome center. Z njihovimi vodiči v hrvaškem jeziku nam bodo predstavili filozofijo in delovanje Damanhurske skupnosti (ogled centralnega dela Damanhurja in Dajmla).
čas za ogled in individualno doživljanje ritualnih labirintov za zdravljenje in dobro počutje.
vmesni čas bo namenjen kosilu ali malici v lastni režiji
*od 15.00 do 16.00 - ogled Crea centra, kjer ustvarjajo umetniki in raziskovalci, idilične male trgovinice z njihovimi izdelki, slikami, selficami, ...
*od 16.00 do 19.00 prezentacija Templja človeštva in voden ogled le teh v skupinah.
TEMPELJ ČLOVEŠTVA je 8. čudo sveta, zgrajen je na samem križišču 4 sinhronih linij v 5 nadstropjih - znanstvena fantastika. 8 dvoran jepovezanih med sabo v enem samem kosu. Od lani je odprta nova dvorana, ki jemlje dih s poslikavami. Templji človeštva so več kot umetniško delo, so pot za obujanje božanske iskre.

Po 19.00 uri sledi odhod na večerjo v hotel in nočitev, ki je izven Damanhurja cca.15 minut (večerja za doplačilo)

2. DAN - nedelja, 22. 8. 2021

Zajtrk v hotelu in prevoz v Damanhur Center
9.00 - 10.00 predavanje o Selfičnih napravah - krajša enourna predstavitev delovanja posameznih Selfic
10.00 - 13.30 obisk Svetega gozda
Vodeni ogled v njihov SVETI HRAM in resnično posebno doživetje dreves, pisanih kamnitih spiral, hišk, lovilcev, daritvenih oltarjev. Sledi izkušnja glasbe rastlinskega sveta. Z elektronskimi instrumenti se vibracija  rastline pretvori v zvok preko senzorjev na listih. Glasba rastlin je rezultat 30 letnih raziskovanj o občutljivosti rastlinskega sveta. Ta zvok rastline, pa četudi samo praprot v gozdu, te premakne  v globoko razmišljanje nevidnega sveta energij rastlin.

14.00 - 15.00 prosto; čas za kosilo ali malico ( v lastni režiji)
15.00 - 17.00 prosti čas namenjen zdravljenju v labirintih in na svetih točkah. Možen bo tudi obisk terapije Pranoselfice (doplačilo 50 eur).
PRANOSELFICA je soba z ogromno selfično strukturo in selfičnimi slikami namenjena zdravljenju. Izdelal jo je sam Falco. Resnično posebno doživetje na nivoju globljega dojemanja sebe.

ob 18.30 odhod na večerjo v restavraciji v Damanhurju
ob 20.30 do 22.30 sledi udeležba na nočnem ritualu Orakelj v siju polne lune in zvokih bobnov
Vsak mesec ob polni luni se v Damanhurskem svetišču odvija ta mističen in vsebinsko bogat ritual. Kanaliziran ritual se odvija na prostem in je javno odprt za vse ljudi. Obred vodijo svečenice "Pitije", ki skozi ritual odpirajo vrata v duhovni svet vsem silam, ki so poklicane. Za vse prisotne je to priložnost, da skozi energijo svetišča dobijo svoja osebna sporočila, če zanje zaprosijo (če želite odgovore, se preko posebnega obrazca to tudi uredi).
sledi nočni prevoz v hotel in nočitev

3. DAN (ponedeljek 23.08.2021)

Zajtrk v hotelu in odhod proti Torinu na ogled
10.00 - 15.00 sledi ogled samega mesta Torina, kjer je poleti čudovit italijanski utrip v starem delu mesta
TORINO je glavno mesto pokrajine Piedmont, nekdaj močno industrijsko mesto, danes znano po tovarni Fiat, nogometnem klubu Juventus, kavi Lavazza, bogato z zelenimi površinami in parki ter zgodovinskimi zgradbami in katedralami.

Po želji boste lahko obiskali kakšno znano zgradbo ali se samo sprehajali, kofetkali in nakupovali (dogovarjali se bomo na licu mesta glede ogledov). Mnogi so pohvalili obisk Egipčanskega muzeja, stavbo Mole in tudi mestni park Valentino. Odločitev pa je vaša kaj boste izbrali takrat na licu mesta.

DODATNA POJASNILA:
*razdalja Žalec-Damanhur: 680 km (9 ur vožnje plus)
*ogled Damanhurja bo potekal v hrvaškem jeziku
*udeležba za otroke do 14 leta ni možna (pravila Damanhurja)
*Avtobusni prevoz imamo iz Šempetra. Parkirišče je zagotovljeno in pod kamero. Pobiramo tudi v Ljubljani pri BTC in na poti do Italije.

Cena potovanja: 

Cena potovanja pri minimalni udeležbi 25 potnikov znaša 490,00 EUR.
Če je potnikov manj kot 25, je potrebno doplačilo 35,00 EUR/osebo.

REZERVACIJA potovanja je potrjena ko plačate akontacijo v znesku 150 EUR ob prijavi. Preostanek 340 EUR je potrebno poravnati do 10. 8. 2021. Možna sta 2 obroka po 170 EUR.

Akontacija je nevračljiva, razen če sami najdete zamenjavo.
Plačilni pogoji v primeru odpovedi potovanja so v skladu s splošnimi zakoni potovanj TA Za dušo d.o.o. Vse osebne podatke in plačila zbira TA.
VABLJENI na doživetje Damanhurja, ki je resnično poseben in vreden našega skupnega potovanja, druženja, smeha in odkrivanja drugačnosti. Prijave sprejemamo po telefonu 064 108 107,  mailu: potovanja@zaduso.si ali spodnjem kontaktnem obrazcu. CON VOI  (Damanhurski pozdrav)

Dnevni razpored programa se lahko spremeni glede na organizacijske potrebe. Splošni pogoji TA Za dušo d.o.o. so sestavni del programa in so na voljo na spletni strani https://zaduso.si/. Možna so minimalna odstopanja od programa.

Kaj je vključeno v ceno?

- avtobusni prevoz Šempeter-Damanhur-Torino-Šempeter (možen je vstop v LJ ali na poti do Italije) in lokalne prevoze v Damanhurju

- 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu *** v bližini Damanhurja --> doplačilo za enoposteljno sobo = 50 eur/osebi za 2 nočitvi

- Damanhurski program z njihovim vodičem in udeležbo na nočnem ritualu Orakelj

- spremstvo zunanjega vodiča na potovanju in organizacijo potovanja TA Za dušo d.o.o in DDV.
Cena ne vključuje: hrano  - kosilo in/ali večerja, morebitne vstopnine v mestu Torino (ogled Mole in katedrale), riziko odpovedi in nezgodno zavarovanje, morebitne stroške korona testov.

V ceno je vključeno:

- avtobusni prevoz Ljubljana – Damanhur – Ljubljana in vse lokalne prevoze,
- 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu *** v bližini Damanhurja v dvoposteljni sobi,
- ogled centralnega dela Federacije Damanhur,
- celotni opisan program brez obrokov,
- pripravo in udeležbo na ritualu zimskega enakonočja
- strokovno vodstvo, organizacijo potovanja in DDV. 


Več na: http://zaduso.si/potovanje-v-damanhur/
Prijave sprejemamo po telefonu 064 108 107 ali e-mailu: potovanja@zaduso.si

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...