14
oktober

Poveži se z izvorom in vklopi energijo torusa

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 14. oktobra ob 10:00 do
14. oktobra 2021 ob 21:30
Kje:
Prispevek:70 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

298 ogledov

Morda si že slišal/a za izraz torus. Torus je glavni motor energije in predstavlja vektorsko ravnotežje naše energije z vsem kar smo.

Si želiš pristopiti k čisti, varni in neomejeni energiji? To je popolni stik in delovanje iz torusa.

Naše energijsko telo je izjemno pomembno in vsak trenutek vpliva na naše življenje. Znotraj nas se nahaja naša singularnost, enost in naš popolni čisti stik z materijo tega, kar smo. Ko izberemo in smo v stiku z našo čistostjo, se naše življenje začne premikati v smeri čiste energije in lahko ustvarimo vse tiste lepe trenutke, po katerih hrepenimo.

Vabim te, da se nam pridružiš na skupinski energijski terapiji, kjer bomo skupaj že tretjič izkusili čistost in moč energije torusa. Ustvarili bomo prostor možnosti povezave in zavedanja, kako biti in delovati skupaj z našim torusom.

POVEŽI SE Z IZVOROM IN VKLOPI ENERGIJO TORUSA

Terapija je namenjena vsem tistim osebam, ki bi radi izkusili moč čiste neskončne energije torusa.

Med terapijo se povežemo z vašim bitjem, telesom in z vsem, kar ste v prostoru in času enosti.

S pomočjo čistih vibracij iz univerzuma, ki so izbrale Mašo Plaznik, da jih preda vsem bitjem na planetu Zemlja, bomo med terapijo omogočili vsem udeležencem

  • da se osvobodiš vsega nepotrebnega (čustev, misli, bremen, nizkih vibracij, sider, zelo starih omejitev različnih vrst in oblik ter vsega kar nosimo s seboj in nas drži navzdol)
  • da prejmeš visoke vibracije in se naravnaš na čiste visoke energije torusa, da ozavestiš kdo v resnici si ter kaj zmoreš kot bitje in telo narediti tukaj in zdaj
  • da dosežešglobok mir in stik s seboj v čistosti svojega obstoja
  • da prejmeš vse tisto, kar je že dolgo časa na čakanju in se do sedaj ni moglo aktivirati

MNENJA STRANK

Udeležil sem se skupinske terapije Torus. Počutil sem se doma kot nikoli prej, obkrožen z ljubeznijo in mirom do sebe. Čutil sem hvaležnost do narave, ter živali. Zaznal sem to, da imam misijo in spoznal nov nivo sebe.

 

 

Patrik Provenza

Po delavnici, sem bila kar brez besed, umirjena,lahkotna in polna nove energije. Drugi dan sem vstala brez teže z lahkoto.

 

 

Katarina

Skupinsko terapijo poveži se z energijo torusa vodi Maša Plaznik

Maša je certificirani Radost enosti izvajalec, izvajalec energijske terapije Magično doživetje, certificirani facilitator Access Bars® , Access Body® proces, Access Energijski facelift. Hkrati je tudi certificirani Thetahealing® praktik, certificirani Usui reiki praktik. S strani vesolja in bitij zavesti je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo poveži se z energijo torusa.

KDAJ, KJE in KAKO?

Cena udeležbe na dogodku: 70 €

Termin in trajanje: četrtek 14.10.2021 ob 19:30, traja cca do 21:00 ali 21:30 ure

Kje? Žarek sreče, Beblerjeva ulica 7, 6000 Koper.

S seboj prinesite:

  • ležalno podlogo (za jogo, meditacijo, aerobiko, za na plažo... kar imate doma)
  • povšterček
  • nekaj za se pokrit
  • flaško z vodo

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...