16
oktober

Predavanje Jaz sem... Obstajam

Organizira: Nakira center
Kdaj: 16. oktobra ob 17:00 do
16. oktobra 2019 ob 19:30
Kje:
Prispevek:30 Eur
Organizira:Nakira center
Kontakt:041 567 672

41 ogledov

Ste se kdaj vprašali kdo ste? Kaj počnete tu na Zemlji, kakšen je vaš namen? Vas že od otroštva spremlja občutek, da ne spadate sem, da je vaš dom nekje drugje? Zakaj vas je strah sprememb? Katere so vaše strasti in kam so izginile?
Ali lahko rečete, da živite polno življenje, da poslušate sebe, svojo intuicijo ali nezavedno prepuščate odločitve drugim, naredite tisto, kar drugi pričakujejo od vas, zahtevajo? Ste že imeli izkušnjo smrti svojca, prijatelja ob kateri ste se vprašali kaj sem dosegel v življenju, ali sem srečen in notranje izpopolnjen ali vedno vse preložim na prihodnost, ko mislim, da bom imel več časa… kaj je smisel življenja in zakaj smo tu?
Vprašanja, ki nas običajno potisnejo v stisko, saj si veliko raje zatisnemo oči in rečemo vse je dobro in gremo po ustaljenem ritmu naprej, kot da bi si nalili kozarec čistega vina in si priznali resnico. 

 
Na predavanju bom z vami delila svoje znanje, izkušnje in odgovore na vsa vprašanja, ki so zapisana ali se vam bodo porodila med njim.  Govorila bom o namenu, saj ima vsak svojega. Kako se prebuditi, zakaj je to sploh potrebno, kaj to pomeni? Kako ločiti tisto kar govori ego  in kar govori srce. Srce nas vodi k ponovnem učenju poslušanja samega sebe, sprva preko fizičnega telesa.
Prijave do torka 15.10.2019, po telefonu 041 567 672 ali po e-pošti: info@nakira.si. 
Vstopnice: 30 EUR.


Srčno vas pričakujem na predavanju Obstajam z namenom, da osvetlimo vse, kar vam leži na duši. Z vami bom Mateja Prosen.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Edinstveni center katerega lahko doživljate z vsemi svoji čuti: vonjem, vidom, dotikom in sluhom.


Nalagam...