26
november

Prizemljena, Strastna in Srčna - 10 tedensko spletno popotovanje

Organizira: Majaea
Kdaj: 26. novembra ob 19:00 do
11. februarja 2021 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:350€, prijava in plačilo do 20.11. 300€
Organizira:Majaea
Kontakt:Maja Radej - Majaea: 040575087, maja@majaea.si

23 ogledov

Iščeš svoj notranji mir, svobodo, globoko povezavo s sabo, s svojo ženskostjo, maternico in intuicijo?

Ti manjka ženske energije, nežnosti in čutnosti?

Se želiš naučiti tehnike za energijske odvezave, zaščito svoje energije, za stabilnost, prizemljenost, stast, srčnost in notranjo varnost?

Draga ženska

Vem, da si preobremenjena, da si v skrbeh, obveznostih. Vem, da imaš včasih vsega dovolj in da tvoja duša kliče k osvoboditvi, k času zase, k umiritvi, sproščenosti, meditaciji. Vem, živimo v času, ko imamo sodobne ženske toliko različnih vlog in prioritet, da velikokrat pozabimo nase. Pozabimo na svoje potrebe in želje, pozabimo si vzeti čas samo zase. Da se napolnimo, obnovimo in da si damo tisto pozornost, ki si jo želimo in potrebujemo. 

Zato sem pripravila nekaj prav zate, draga ženska. Nekaj, kar ti bo tedensko pomagalo, da se boš sprostila, umirila, povezala s sabo in s svojo ženskostjo. Pripravila sem nekaj, ker te bo opolnomočilo in te podpiralo na tvoji poti v polnost. 

Pripravila sem popotovanje, ki te bo ponovno povezalo s svojo maternico, spolno energijo in srcem. Pomagalo ti bo, da boš ponovno našla svojo prizemljeno, strastno in srčno notranjo žensko. Žensko, ki ve kaj hoče, ki zna postaviti meje, je stabilna in močna, hkrati pa mehka in srčna.

Samo zate sem pripravila 10 tedensko spletno popotovanje: Prizemljena, Strastna in Srčna, v katerem se bomo dotaknile in učile vaj, metod, energijskih tehnik in pokrile glavne teme dela na sebi. Tako se bomo opolnomočile in poskrbele za vse nivoje našega bitja.

Vabim te na spletno popotovanje, ki bo dolgo 10 srečanj po 1,5 uro na teden. 10 tednov se bomo srečevale preko spletna in vsak teden delale na drugem aspektu izzivov sodobne ženske.

Učile in izvajale bomo energijske tehnike, vaje, meditacije in molitve za odpiranje čaker in maternice. Pobožale se bomo z dihalnimi in vizualizacijskimi tehnikami za prebujanje ženske esence in izvajale vaje, tehnike in meditacije za čiščenje, zdravljenje in osvobajanje maternice ter spolnih organov. Učile se bomo močnih tehnik energjiskih odvezav in odstrenjevanje negativnih vezi, spoznale našo cikličnost, se potopile v naš odnos do spolnosti, zdravile notranjo ranjeno deklico in prepustile zdravilnemu ženskemu krogu. Poleg tega pa spoznale polno majhnih ritualov in obredov za lepši in bolj sijoči dan.

Program spletnega popotovanja

Pretočnost energijskega telesa in čakre,

Spolna energija, srce, yoni in maternica,

Pregled in zdravljenje maternice,

Ženski krog,

Ženska cikličnost in menstruacija,

Sveta spolnost,

Stabilnost in notranja varnost,

Zdravljenje notranje ranjene deklice,

Energijske odvezave in odstranjevanje negativnih vezi.

 

To pa še ni vse!
Poleg 10 tedenskega druženja v živo ti podarim še 1 individualno osebno svetovanje z mano preko spletna (40 minut), kjer ti bom pomagala iti še globlje v zdravljenje in obnovo tvoje energije, reševanja težav ter povezovanja s sabo.

Za še večjo podporo ena drugi boš lahko pristopila v intimno zasebno Facebook skupino, ki se bo odprla samo za ženske tega spletnega popotovanja, kjer se bomo družile vse ČAROBNE ŽENSKE. V tej posebni FB skupini bomo lahko delile svoje izkušnje, spoznanja, se podpirale in si svetovale.


Več informacij in prijava: http://majaea.si/prizemljena-strastna-in-srcna-10-tedensko-spletno-popotovanje/ 

ORGANIZATOR

Draga dama, lahko ti pomagam. Sem Maja in vodim delavnice za osebno in duhovno rast.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...