21
januar

Program Zaživi Sebe®

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 21. januarja ob 10:00 do
19. maja 2024 ob 18:00
Kje:
Prispevek:180
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si

38 ogledov

Program »Zaživi Sebe®« je celostni program za osebno transformacijo.

Je 5- mesečni (60 urni) program transformacije "od znotraj navzven" za vse, ki si želite še bolj konkreten in poglobljen napredek in se zavedate, da se tega ne da doseči iz danes na jutri.

Vsebina programa vam preko izkustvenih tehnik in informacij pomaga:

 • da se spoznate in umirite v sebi,
 • se naučite obvladati svoja čustva (jeza, žalost, frustracija, strah),
 • presežete svoje vzorce in vloge pobrane iz okolja, ki vas ne zadovoljujejo (biti tak partner ali starš kot smo se naučili od svojih staršev velikokrat pomeni živeti po vlogi, v kateri mi sploh nismo mi),
 • se naučite kako odpustiti sebi in drugim,
 • se povezati s svojimi željami in potrebami,
 • se naučiti kako dostopati do tega, kar vsi govorijo, da je že v nas (ljubezen, varnost, mir, svoboda...),
 • presegati svojo senco/temne plati in se vrniti v svoj potencial,
 • se naučiti jasno in pristno komunicirati in s tem okrepiti najprej odnos do sebe in zatem še z drugimi.

Usmerja vas torej:

 • k preseganju vsega tega, kar ste se naučili, da ste, pa v svojem bistvu niste,
 • h grajenju avtentičnosti (pristnosti), samozavesti in notranjega stebra varnosti in moči, na katerega se lahko vedno obrnete (ne glede na to, kaj se dogaja zunaj vas). Kdor ima sebe, ima pristan. Kdor ga nima, ga zunanji vplivi neprestano majejo.
 • k grajenju ljubezni do sebe in s tem posledično boljših odnosov z bližnjimi.

Program je zastavljen tako, da na prijeten in varen način (preko izkustvenih tehnik) sami pridete do, navadno pomembnih, uvidov o sebi ter obenem ponudi tehnike, kako te uvide prenesti v vsakdanje življenje za resničen napredek. Obenem se učite veščin, ki jačajo vaše samozavedanje in stik s sabo tudi po tem, ko bo programa konec ter imate ob tem podporo skupine in podporo mene, tako kot psihoterapevtke, kot tudi nekoga, ki je tako pot prehodil sam.

Seminar združuje znanja več področij psihologije (predvsem transpersonalne in humanistične psihologije) ter različnih pristopov (dialoški pristop DR. Rowana, model Nenasilne komunikacije DR. Rosenberga, Radical Forgiveness), predvsem pa je podkrepljen z lastnimi izkušnjami dela na sebi in izkušnjah mojih dosedanjih strank v individualnih transpersonalno-kognitivnih terapijah ter ostalih delavnicah. Podaja veliko uporabnih veščin, skozi katere spoznavate sebe in se obenem urite, zato je program razdeljen v daljše obdobje.

V programu želim pomagati še ostalim prehoditi pot, katero sem prehodila sama:

Od ne-prejemanja, krivde, sramu V ljubezen do sebe.
Od nemoči in žrtve Do moči, stabilnosti in varnosti v sebi.
Od nepoznavanja, zmedenosti in ne-izražanja Do izražanja sebe in svojih potencialov.
Od strahu pred sabo in drugimi Do zaupanja vase in sproščenosti v stiku z ljudmi.
Od konstantnega mišljenja (uma) Do doživljanja (čustev) in zavedanja
in vsem tem večje izpolnjenosti, smisla in živosti, zaradi česar mi je vredno živeti.
 

Program Zaživi Sebe® vodim Anita Gomezel, univ. dipl. socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Radicall Forgiveness Coach, učenka in učiteljica Nenasilne komunikacije po sistemu Marshalla Rosenberga, v prosesu izobraževanja za Travma terapevta, predvsem pa nekdo, ki se je do stika s sabo sama potrebovala kar nagarati, zato imam veliko osebnih izkušenj kot tudi izkušenj pomoči ostalim preko individualnih terapij ali drugih delavnic. Različna izobraževanja vodim zadnjih 17 let. Več o meni: https://osebni-razvoj.si/o-meni/

S pristopi, katere sedaj združujem v sklop teh delavnic sem pomagala že mnogo ljudem v individualnih seansah. Ker novih oseb v individualno delo trenutno zaradi prezasedenosti  ne zmorem sprejeti, sem se odločila oblikovati program za malo skupino in predati orodja, s katerimi si lahko ljudje veliko pomagajo tudi sami.

5 mesečni program zajema:

 • 6 srečanj v živo po 8 ur,
 • 4 srečanja v živo po 3 ure Ta krajša srečanja možna udeležba preko Zooma),
 • dodatne vaje za poglabljanje in utrjevanje v vmesnem času,
 • podporno skupino (zaprto samo za nas) na FB,
 • gradivo (pisno, kot tudi posnetke vaj in meditacij za izvajanje doma),
 • dostop do e-učilnice v kateri so zbrani materiali na enem kupu in vam ostanejo tudi po zaključku programa.
   

Vsi udeleženci pa kot bonus dobijo še:

- Online tečaj “Premagaj svoj strah” (vrednost 75 eur).
- 2 x 1 uro konsultacije z mano preko Zooma ali telefona (za vprašanja, ki jih ne bi želeli postaviti skupinsko).
- Prost vstop na en sklop nadaljevalnih delavnic Jasne komunikacije v izbranem terminu (lahko tudi po zaključku programa)- v vrednosti 135 eur)

Tokratni program se bo odvijal v Ljubljani in sicer:

21.1.2024 od 10h-18h
18.2.2024 od 10h-18h
17.3.2024 od 10h-18h
14.4.2024 od 10-18h
19.5.2024 od 10h-18h
 

Ter vmes 3 urna srečanja ob ponedeljskih živo (bolj oddaljeni lahko spremljajo preko Zooma):


5.2.2024 od 17-21h
26.2.2024 od 17h-21h
25.3.2024 od 17h-21h
6.5.2024 od 17h-21h

 

V kolikor se katerega od srečanj ne bi mogli udeležiti, dobite posnetek srečanja. Ni pa zaželena udeležba na način, da bi seminar opravljali preko posnetkov.

 

Redna cena programa je 180 eur mesečno in se obračunava teh 5 mesecev (180 eur x 5 ).

Za prijave do 31.11.2023 prejmete Darilni bon v vrednosti 80 eur (kar ceno zniža na 164 eur na mesec). Enako je možno plačilo mesečno po obrokih (torej 164 eur x 5).

 

Skupina je omejena na 10 oseb (največ 12), ker mi je pomembno, da lahko podprem vsakega posebej ter skupaj ustvarimo potovanje, ki prinaša rezultate.

 

Prijavite se lahko preko obrazca na linku:
https://osebni-razvoj.si/delavnica/program-zazivi-sebe/ 

Za dodatne informacije pa sem dosegljiva na anita@osebni-razvoj.si  ali 031 870 474.

Nekaj izjav udeležencev:

»Po zaključenem Programu Zaživi sebe lahko le rečem Waw!

Kakšen napredek in zadovoljstvo v le pičlih petih mesecih! Program je presegel vsa moja pričakovanja, tako vsebinsko kot izkustveno. Dobila sem vsa znanja, orodja (teorija in praksa v pisni, audio in video obliki) in prostor ter podporo, ki so mi omogočali premik iz neznosnega stanja v popolnoma druge dimenzije, ki jih prej sploh nisem poznala. Sedaj se znam soočiti z ovirami, ki mi pridejo na pot, znam prepoznati svoja čustva, občutke, vloge, vzorce in predvsem vem kaj narediti s tem, da se na koncu počutim dobro, živim bolj kvalitetno življenje in predvsem, ne padem nazaj v stara stanja.

En velik hvala Aniti za ves trud, predanost, pristnost, živost, odprtost, srčnost, podporo ter lepo vzdušje in povezanost, ki se je oblikovala v skupini!

Sedaj lahko res rečem, da začenjam živeti sebe«. (Sara)

 

V bistvu ne znam povedat drugače, kot to da sem začel dejansko živet na polno in se mi dogaja milijon lepih reči. Tale Zaživi sebe sem dejansko vzel zares in imam zadnji mesec toliko aktivnosti in lepih spominov... Mislim, nič mi ne manjka in sem res stabilen. Pa obenem vem, da lahko delim (ne pa razdajam) z nekom svojo srečo. Lep občutek je. Prav tako mi je lažje izrazit stvari... prvič sem nekomu v obraz povedal, da sem hvaležen, da obstaja, da sem srečen. Krepi se vse dobro, kar je bilo včasih zame nenavadno. Ob zadnjem srečanju s prijateljico, mi je ta rekla "Veš Jure, te poznam že 7 let (in mi je vedno stala ob strani), ma takšne energije ob tebi še nisem občutila. In sem res vesela zate". (Jure).

»V programu smo dobili ravno prav teoretičnega znanja, da smo lahko ozavestili nekatere vsebine, hkrati pa je program zastavljen tako, da smo vsebine tudi začutili in pretočili skozi telo z meditacijami, različnimi vajami v parih, skupinah. Sedaj z vsem tem znanjem si ne predstavljam več življenja brez teh vsebin, saj so mi pomagale pri ozaveščanju svojih potreb, potreb drugih, večjega vpogleda vase, načine spopadanja z ovirami in predvsem lahkotnejšega izražanja sebe. Anita pa res skrbno skrbi, da imamo vse vsebine, meditacije in pripomočke dostopne v učilnici in so nam na voljo, kadarkoli želimo.

Tekom programa sem začela uresničevati želje, za katere sem imela prej preveč strahu, da bi jih zares udejanjila. Pri tem mi je veliko pomagala podpora skupine in srčnost ter naravnost Anite. Nekatere stvari so se poravnale na zelo subtilni ravni in jih je težko ubesediti. Bilo je čudovito, srčno, globoko in ljubeče popotovanje, za katerega bi si želela, da bi trajalo in trajalo :) Po programu bi lahko rekla, da zares prihajam v stik z vsem, kar je v meni in pustim, da se zaiskri, zaživi (Teja)

Če bi želeli slišati utrinek uvodnega seminarja programa Zaživi Sebe® na temo »Kako nastanejo naši notranji vzorci in kako vplivajo na življenje«, pa vabljeni na podcast na linku:

 

Vabljeni vsi, ki si želite spremembe in zaživeti Sebe, iz Sebe. :)

 

Jaz bom dala od vse, da vam to uspe, ker verjamem, da to vodi v bolj izpolnjujoč svet za vse.

Anita

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...