25
november

Razreševanje družinskih vzorcev in odnosov (enodnevni proces)

Organizira: Tina Ananda
Kdaj: 25. novembra ob 11:00 do
25. novembra 2023 ob 18:00
Kje:
Prispevek:110 eur, za early-bird prijave do 14.11 je cena 90 eur
Organizira:Tina Ananda
Kontakt:info@tina-ananda.si

273 ogledov

Prijave za enodnevni proces “Razreševanje družinskih vzorcev in odnosov”, ki bo 25. 11. 2023 na Slovenski Obali, so odprte! :D

Nekateri že dobro veste, da sem jasnovidna, jasnoslušna, jasnovedna in jasnočutna, zato lahko “preberem” vaše polje, najdem notri vaše slepe pege in vzorce, in vam jih tudi pomagam dokončno razrešiti s pomočjo bogatih znanj iz različnih psihoterapevtskih pristopov.

In v čem je skrivnost tega čustvenega odklepanja?

Kratek odgovor na to vprašanje bi bil: začutimo neprijetne občutke v našem telesu in dovolimo, da se izrazijo.

Zveni preprosto? Pravzaprav je zelo preprosto in tisti, ki ste kdaj sodelovali z mano, ste v večji meri to tehniko že osvojili. Poimenovali smo jo kar “kavčanje”, da greš sedeti na kavč in čutiti, kar čutiš, dokler se zaklenjena energija v telesu ne sprosti.

Zatakne pa se tam, kjer čutimo prevelik odpor, da bi šli v določene občutke. Ne najdemo načina, da bi jih zares izrazili. Telo se nikoli ne želi vrniti v stanje, ki ga bo na kakršenkoli način spomnilo na slabo izkušnjo ali travmo. Še posebej, če se nam je zgodila v času otroštva, ko naše kapacitete niso bile tako velike in zmožne procesirati intenzivne dogodke.

Na seansah z mano boste končno lahko sprocesirali in integrirali zastalo preteklost. Hkrati pa vam z “branjem” vašega biopolja sproti razkrivam vaše slepe pege in vzorce, ki jih zato lažje in veliko veliko hitreje razrešite.

Na delavnici Razreševanje družinskih vzorcev in odnosov to naredimo na varen način, v podpornem okolju.

“Na delavnici mi je bilo všeč, ker se tam vedno znajdemo podobni ljudje in vidim, da se vsi soočamo s podobnimi težavami. To je res dober občutek, ker mi je potem veliko lažje povedati, kje imam težavo. Če si prvič, se ti ni treba posebej izpostavljati, če ne želiš. Lahko samo opazuješ procese drugih, da vidiš, kako to gre. Tina je super, ker res odlično začuti tvoje stanje in v glavi ti ves čas klikajo “aha” momenti. Domov sem odšla drugačna.”

V novembru ponovno organiziram enodnevno delavnico “Razreševanje družinskih vzorcev in odnosov”, ki bo potekala v soboto, 25. 11. 2023 od 11:00 do 18:00 na Obali. 

Delavnica bo potekala v prijetni skupini in sicer tako: tisti, ki želite, boste razreševali svoj problem v procesu z mano 1 na 1 na “vročem stolu”. Ostali pa boste sočasno z njihovimi procesi ozaveščali svoje podobne situacije.

Dotaknili se bomo tematik kot so: odnos s partnerjem, s starši, v službi, z otroki, s prijatelji, blokade na področju kariere ali kakšnem drugem življenjskem področju ter morebitnih strahov ali intenzivnih čustev, ki vas kakorkoli omejujejo. Vsa vprašanja so dobrodošla :D

Skupaj ustvarimo varen in transformativen prostor, kjer lahko vsak predeluje svoje vsebine, ki so zanj v tistem trenutku najbolj pomembne oziroma aktualne. 

Cena celodnevne delavnice je 110 eur.

Prijavite se preko hitrega obrazca tukaj: https://subscribepage.io/rdv-ananda

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vam stari vzorci preprečujejo, da bi zadihali in zaživeli sproščeni in srečni? Pripeljala vas bom do vaše notranje svobode in celostne transformacije. Preko procesa z mano boste začutili...


Nalagam...