24
september

Reiki predstavitev v Ljubljani

Organizira: Zańćuti Reiki
Kdaj: 24. septembra ob 15:00 do
24. septembra 2020 ob 15:45
Kje:
Prispevek:5 ‚ā¨
Organizira:Zańćuti Reiki
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

14 ogledov

REIKI PREDSTAVITEV


Predstavila bom reiki, kako deluje, diagnostiko, kako si lahko z reikijem pomagamo. Kaj pozitivnega prinaŇ°a reiki, lastne izkuŇ°nje. Kdo se lahko nauńći reiki. Reiki in Ňĺivali. Prednosti reiki uporabe.

Dobili boste odgovore:

Ali je reiki to, kar iŇ°ńćem?
Ali vam ustrezam kot reiki uńćiteljica?
Ali je reiki dokazan?
Kako si z reikijem lahko pomagam?
Kako lahko postanem reiki uńćitelj/ica?

O reiki terapijah.

Kako ońćistiti ńćakre?
Kombiniranje reikija z ostalimi tehnikami.
Ostala vpraŇ°anja o reikiju‚Ķ

 


Odprta bom tudi za vaŇ°a vpraŇ°anja.

 

 

Reiki predstavitev je namenjena tistim, ki¬†reikija ne poznate¬†in¬†reikistom.¬†Vsem,¬†ki bi me radi spoznali kot uńćiteljico, mojo energijo in nańćin pouńćevanja, vas zanima¬†re-iniciacija¬†ali¬†nadaljevanje reiki uńćenja na naprednih reiki stopnjah. Vabljeni vsi, ki si Ňĺelite postati reiki mojstri ali uńćitelji in vas zanima pot.

Za vse, ki imate kakrŇ°nokoli vpraŇ°anje o reikiju.

Kje? Parmova 41, 1000 Ljubljana, brezplańćna parkiriŇ°ńća tik pred vhodom

Trajanje? 45 min

Cena:¬†5‚ā¨

Obvezna oprema: plastenka vode, armafleks oz. podloga

Uńćiteljica:¬†Polonca ńĆuda (Usui, Angel, Imara, Karuna, Kundalini mojstrica in uńćiteljica).¬†Veńć‚Ķ

Vrsto let pouńćujem reiki zańćetnike, mojstre in uńćitelje (nekateri so Ňĺe uspeŇ°ni terapevti). ҆olana v Ň°oli za bioterapevte. Reiki dopolnjujem z znanji¬†karmińćne diagnostike Ň°ole, z znanji¬†radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami¬†in vplivom barv na pońćutje,¬†tradicionalne kitajske medicine,¬†integralne bioorgonimije in zeliŇ°ńćarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domańćih zdravilnih zeliŇ°ńć.

Veliko primerov¬†iz lastne prakse, tudi kar se tińće ońćiŇ°ńćenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zeliŇ°ńć na biopolje ńćloveka. Reiki teńćaji so veńć kot teorija, uńćimo se ńćutenja, posluŇ°anja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah in Ň°ole v programu Ň°ole za bioterapevte (Marjan Ogorevc,¬† dr. Milena Plut in drugih uńćiteljev). Sem pomońćnica svetovnega zdravilca Braca, in sem prostovoljka v razlińćnih druŇ°tvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izŇĺarevam med prisotne.

ORGANIZATOR

Napredno pouńćevanje reikija za zańćetnike, mojstre in uńćitelje reikija. Reiki sreńćanja, reiki svetovanja. Iskanje in ozaveŇ°ńćanje vzrokov blokad. Transformacija negativnih podzavestnih vzorcev. Terapije za Ňĺivali. Vodene meditacije.ZeliŇ°ńćarstvo. ńĆakre.


Dogodki organizatorja

Teme:

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 Ňĺarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...