13
julij

Reiki tečaj 1. stopnje

Organizira: Sijem
Kdaj: 13. julij ob 9:00 do
13. julij 2024 ob 17:00
Kje:
Prispevek:130€
Organizira:Sijem
Kontakt:041836739, monika@sijem.si

76 ogledov

Z Reikijem pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z Reikijem si lahko pomagamo odpraviti različne težave, tako fizične, kot tudi čustvene in mentalne ... Na tečaju prejmete pisno gradivo, iniciacijo v 1. stopnjo ter osvojite močna energijska orodja za delo na sebi.

Kaj je Reiki?

”REI” pomeni univerzalno, ”KI” pomeni življenjska energija.

V dobesednem prevodu je Reiki univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo. Jaz pa bi Reiki poimenovala ‘zdravilna energija ljubezni,’ ker je stik z Reiki energijo tako ljubeč in pomirjujoč kot je lahko le brezpogojna Božanska ljubezen.

Z Reikijem pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z Reikijem si lahko pomagamo odpraviti različne težave, tako fizične, kot tudi čustvene in mentalne. Z njegovo pomočjo lahko pomagamo tudi drugim - ljudem, živalim, rastlinam, stvarem, planetu Zemlji.

Katere koristi nam prinaša Reiki?

- poveže nas z božansko in zemeljsko energijo
- srce se lažje odpre za ljubezen
- poveča se pretok energije v telesu
- organizem spodbuja k samozdravljenju
- pomaga pri osebnem in duhovnem razvoju
- izboljšuje psihofizično stanje
- izboljšuje imunski sistem
- sprošča mišice in živčne napetosti
- povečuje samozaupanje in samozavest
- lajša bolečine in stres
- pomlajuje organizem in razstruplja telo
- povečuje kreativnost
- pomaga pri sproščanju čustvenih in razumskih blokad
- spodbuja nas k lažjemu soočanju z vsakodnevnimi izzivi

1-dnevni program Reiki 1. stopnja:

- zgodovina Reikija
- osnove Reikija
- stopnje Reikija
- meditacija in iniciacija v 1. stopnjo
- praktično delo z Reikijem
- pomoč sebi in drugim z Reikijem
- spoznavanje tehnike polaganja rok
- skupinsko delo z Reikijem
- splošna uporaba Reikija
- uporaba Reikija v vsakdanjem življenju
- delo po čakrah

Kaj pridobite z udeležbo na tečaju?

Na tečaju prejmete pisno gradivo, iniciacijo v 1. stopnjo ter osvojite močna energijska orodja za delo na sebi. Reiki lahko izvajate tudi svojim družinskim članom, vendar je 1. stopnja bolj namenjena samozdravljenju in delu na sebi. Ob koncu tečaja prejmete tudi certifikat o opravljeni 1. stopnji Reikija.

Iniciacija

Za začetek dela z Reikijem, je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča Vesolja in iz središča Zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Te se nenadoma ogrejejo in če jih položimo na telo ali predmet, lahko pod njimi zlahka začutimo okrepljene energijske pretoke v obliki toplote ali mravljinčenja.

Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali. Pred samo iniciacijo bomo izvedli tudi krajšo meditacijo.

Tehnične informacije o tečaju:

Tečaj bo potekal v soboto, 13.7.2024 od 9. do 17. ure.

Vmes bo pavza za kosilo v lastni režiji (tokrat si hrano prinesete s seboj).

Lokacija: Vojkova 63, Ljubljana.

Cena tečaja je 130€. V ceno je vključeno gradivo in manjši prigrizki.

Za prijavo na delavnico, kliknite tukaj:https://sijem.si/koledar-dogodkov/  ali pa se prijavite preko spodnjega obrazca.

Tečaj vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in učiteljica, MSTR terapevtka, BF - Access Consciousness Bars facilitatorica, CFMW, SOP praktik, BPP in BPF - praktik in facilitatorica Accessovih telesnih procesov.

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''
www.Sijem.si

IZJAVE TEČAJNIKOV:

”Tečaj je Monika odvodila profesionalno, z veliko posluha do nas začetnikov. Vse skupaj je zelo hitro minilo, zato se veselim nadaljevanja.” - (Eva, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)
 

”Na tečaj reikija sem se prijavila zato, ker sem v zadnjih mesecih preživljala res težko in stresno obdobje. Vedno sem bila sicer povezana z duhovnostjo in so me te stvari zanimale in nekega dne, ko sem brskala po spletu in iskala navdih, sem čisto po naključju našla možnost reiki tečaja. Ker me je celotna energija reikija pritegnila, sem se prijavila, saj sem že od začetka imela dober občutek. In občutek me ni pustil na cedilu, saj je Monika ena izmed najbolj karizmatičnih duš, kar sem jih imela priložnost spoznati. Celoten tečaj je potekal strokovno, atmosfera je bila čudovita, Monika pa je preprosto in jasno odgovarjala na vsa moja (še tako) čudna vprašanja. Vidi se, da delo opravlja s srcem in komaj čakam, da se lotim druge stopnje. Čeprav sem vmes dvomila, da bom tudi jaz oddajala energijo in bila sposobna čutiti reiki, se je vendarle nekaj zgodilo, kar mi je dalo zagon za naprej. Verjamem, da se bo z redno uporabo reikija moje življenje izboljšalo na vseh področjih in se že veselim napredka. Monika, hvala.” - (Katja, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)
 

”Nisem bila prepričana ali naj se udeležim tečaja ali ne, ampak zdaj vem, da sem se odločila pravilno. Super je bilo in občutki so neverjetni. Trenutno sem še čisto pod vtisom iniciacije in ves čas razmišljam, kaj bom zaznala in občutila. Monika je super oseba za predajanje znanja, hkrati pa tudi nežna in ljubeča oseba in v njeni družbi je tečaj sploh posebno doživetje. Priporočam vsem. Hvala Monika za čudovit dan in čudovito izkušnjo.” - (Polona, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi energijske in telesne tretmaje, delavnice in tečaje ter vodenje meditacij in joge smeha....

  |  www.sijem.si/

Nalagam...