25
januar

Reiki tečaj 1. stopnje (Usui sistem)

Organizira: Sarah Flego
252 ogledov

Kaj je Reiki?
REI- pomeni univerzalen, KI- pomeni energija. Reiki je torej univerzalna življenjska energija, ki pomaga pri odstranjevanju fizičnih bolečin in čustvenih blokad. Njegov namen je, da vzpostavi ravnovesje in čisti vse, kar ima nizko vibracijo.

Kdo je Reikist?
Reikist je prevodnik, ki z dotikom/polaganjem rok prevaja univerzalno življenjsko energijo na ljudi in živali, pa tudi rastline. Reiki je zelo nežna energija, ki ne more škoditi nikomur. Vedno deluje le v najvišje dobro prejemnika in mu da toliko, kot prejemnik tisti trenutek potrebuje. Reiki deluje tako na fizični kot tudi na mentalni, čustveni in duhovni ravni, saj aktivira samozdravljenje v telesu prejemnika.

Bi si želeli te nežne energijske tehnike naučiti tudi sami? Svojo samostojno Reiki pot lahko začnete na Reiki tečaju 1. stopnje, ki je namenjen začetnikom, tako da predznanje ni potrebno.

V ceno tečaja, ki znaša 90 eur, je zajeto:
- Teoretični del (posneto vsebino prejmete vnaprej pred tečajem)
- Uvodna meditacija
- Uvod v Reiki, spoznavanje z Reikijem (kako deluje, kje nas lahko podpre in nam pomaga)
- Odgovori na vprašanja o teoretičnem delu
- Za kaj vse lahko uporabljamo Reiki
- Spoznavanje s simbolom 1. stopnje in njegova uporaba
- Uporaba Reikija v praksi
- Učenje tehnike polaganja rok za prevajanje Reiki energije (sebi in drugim)
- Iniciacija v prvo stopnjo Reikija
- Certifikat o opravljeni prvi stopnji Reikija

MOŽNA JE UDELEŽBA V ŽIVO ALI ONLINE.


Kdo sva?
Dolgoletni prijateljici, ki od nekdaj verjameva, da je svet več, kot le to, kar lahko vidimo, slišimo, tipamo in vonjamo. Svet je tudi vse to, kar čutimo, sanjamo, si želimo, manifestiramo in slutimo. Lahko najdemo odgovor na vprašanje, kako živeti polno življenje in najti ravnovesje med vsemi temi odtenki sveta? Midve verjameva, da je vredno poskušati - vedno znova in znova. Prijazno vabiva tudi vas, da se nama na tem zabavnem popotovanju pridružite.


Pot raziskovanja naju je pred časom pripeljala k Reikiju. Po prvem tečaju sva vedeli, da želiva še več. Več znanja o tej nežni, preprosti in taki prijazni energiji, ki te podpre vsakič, ko jo potrebuješ. Ki te podpre tudi takrat, ko nisi prepričan, da deluje, ker je fizično ne občutiš. Ki te podpre tako pri osebnih stiskah kot pri fizični bolečini. Ki te podpre tudi takrat, ko nisi najbolj optimalno fizično pripravljen za kakšno športno aktivnost, pa z njeno pomočjo vseeno pretečeš kar nekaj kilometrov. Vse to in še mnogo drugega nama je dal Reiki.

Za več informacij in prijave pišite na mejl: sarah.reikimasaze@gmail.com.

Veseliva se naše skupne dogodivščine.


Sarah Veršnik Flego (Usui, Imara in Angel Reiki mojstrica in učiteljica) in Lučka Žnidarčič (Usui, Imara in Angel Reiki mojstrica in učiteljica)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ne morem ti obljubiti, da bom rešila vse tvoje težave, lahko pa ti obljubim, da bo Reiki spremenil tvoje življenje na bolje - ker Reiki je ljubezen in...

  |  www.sarahflego.com/

Nalagam...