14
junij

Reiki tečaj 1. stopnje v (+video za oporo pri učenju)

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 14. junija ob 9:00 do
14. junija 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:90 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

36 ogledov

Reiki je Univerzalna življenjska energija in uporaba te energije za zdravljenje in samozdravljenje na vseh področjih življenjih. Metoda je zelo enostavna za uporabo, deluje pa na moči izključno pozitivne energije na način izpodrivanja negativnosti iz vseh vaših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega).


Preko te tehnike si lahko:
- Odpravite (ali vsaj olajšate) telesne bolečine
- Pomagate pri čiščenju vaših čustvenih blokad
- Pomagate pri preseganju mentalnih omejitev (vzorcev)
- Pomagate pri zmagi nad škodljivimi razvadami
- Odpravljate stres in umirjate svoje življenje
- Dvigate energetski nivo za več energije v življenju in še in še.


Komu je namenjena:
- Vsem, ki si želite karkoli v svojem življenju spremeniti na bolje postopno in na nežen način
- Vsem, ki imate bolečine in zdravstvene težave
- Vsem, ki bi želeli več volje in energije v življenju
- Vsem, ki bi želeli začeti z delom na sebi na čustveni in mentalni ravni.

Več o Reikiju si lahko preberete na: http://www.osebni-razvoj.si/reiki/reiki-univerzalna-energija

ali poslušate moj intervju na Radiu Slovenija na to temo: http://radioprvi.rtvslo.si/2016/01/nocni-obisk-322/Tehnika je preprosta za uporabo in učenje. Za vse, ki bi se je radi naučili in tako kot prevodnik Univerzalne energije pomagali sebi in drugim, je organiziran Reiki tečaj 1. stopnje v Mariboru, 14.6.2020 od 9h do 17h v centru BIO HOLISTIKA.

V primeru, da bi takrat še vedno trajala karantena, bo tečaj prestavljen, vsi prijavljeni pa bodo imeli možnost ostati pri prijavi ali pa se odjaviti.


Tečaj je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno. Na tečaju bomo podali vse osnove Reikija: kaj sploh Reiki je, kako deluje, kdaj in kako se ga uporablja, spoznali bomo njegovo zgodovino za lažjo umestitev v čas, spoznali in inicirani boste v simbol Cho ku rei, s pomočjo katerega poteka vse nadaljno delo, spoznali in praktično boste preizkusili polaganje rok za zdravljenje in samo zdravljenje, ob vsem tem pa bomo precej povedali tudi o vzrokih za naše vsakdanje težave (zdravstvene in nezdravstvene) ki največkrat ležijo v nezdravem čustvenem življenju in nekonstruktivni komunikaciji in odnosa do sebe in drugih.


Tečaji zajema tudi praktično apliakcijo naučenega znanja ter so vodeni na preprost, prizemljen in v vsakdanjo rabo usmerjen način.

Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Cena tečaja je 90 eur. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji.

Vsak udeleženec pa prejme tudi video posnetkom ter opisom postopka prakse zdravljenja drugih za oporo in pomoč pri lastnem nabiranju izkušenj (video je posnet vnaprej, na tečaju se ne snema).


Prijavite se lahko preko telefona  031 870 474 ali linka: https://reiki-tecaji.si/izdelek/reiki-tecaj-1-stopnje-v-mariboru-6/


Na vseh kontaktih sem na voljo tudi za morebitna vprašanja.

Reiki tečaje poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara, Kundalini, Shamballa, Angel in Green Tara Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), z 18 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja (Intenziv Razsvetljenja, Šamanske delavnice, Kriya joga, izobraževanje nenasilne komunikacije itd). Reiki redno poučujem zadnjih 15 let.

Tečaji Reikija pod mojim vodstvom so podkrepljeni z znanjem psihologije in izkušnjami dela na sebi ter poudarjajo iskanje vzrokov za težave (ne zgolj odpravljanje posledic).

Prisrčno vabljeni,

Anita

 

www.reiki-tecaji.si

www.osebni-razvoj.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Teme:
Nalagam...