17
januar

Reiki večer za več notranjega miru in ravnovesja (brezplačno)

Organizira: Sarah Flego
Kdaj: 17. januarja ob 18:00 do
17. januarja 2022 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Sarah Flego
Kontakt:sarah.reikimasaze@gmail.com

141 ogledov

Po prazničnem decembru, ki je bil za marsikoga (raz)stresen, poln hitenja in tisočerih pomembnih ter manj pomembnih opravkov, smo zdaj že dodobra zakorakali v januar. To je mesec, ki vsako leto prinese določeno streznitev in nas brez milosti vrže v realnost vsakdana.

Ponavadi si želimo januarja postaviti trdne temelje za leto pred nami, da bi tako čim bolje izkoristili prihajajoče mesece. Včasih nas lahko ta želja tako obremenjuje, da pozabimo nase in se v tej vnemi popolnoma izgubimo. 

Pomembno je torej, da januarja najprej resnično in celostno poskrbimo zase. Decembra namreč pogosto (preveč) razdajamo svojo zalogo energije, zato je smiselno, da si jo v prvem mesecu leta kar v največji meri povrnemo.

Kako lahko to storimo? Tako, da si damo prostor in čas, da se ponovno povežemo sami s sabo in poiščemo svoj notranji mir. Ker je včasih to lažje reči, kot storiti, vas toplo vabiva na sprostitveni Reiki večer za vzpostavljanje notranjega miru in ravnovesja, kjer se bomo v varnem okolju skupaj povezali s to nežno energijo in poskusili sami sebi podariti to, kar potrebujemo.

Naj bo leto 2022 polno notranjega miru in ravnovesja :)

 

Sarah Veršnik Flego (Usui, Imara in Angel Reiki mojstrica in učiteljica) in Lučka Žnidarčič (Usui, Imara in Angel Reiki mojstrica in učiteljica)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ponujam klasične masaže, Reiki masaže in Reiki terapije. Če te pot pripelje k meni, bo to z namenom. Ne morem ti obljubiti, da bom rešila vse tvoje težave,...

  |  www.sarahflego.com/

Dogodki organizatorja

Nalagam...