17
december

Samohipnoza- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 17. decembra ob 10:00 do
17. decembra 2023 ob 16:00
Kje:
Prispevek:100€
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:grega.gregorec@gmail.com, 051/783-072

103 ogledov

Na delavnici samohipnoze boste dobili vso potrebno znanje in orodja s katerimi boste izvajali to čudovito metodo, ki je učinkovita, naravna in popolnoma varna.

Postanite sami svoj terapevt in uresničite svoje cilje, s tempom, ki odgovarja samo vam. Naj postane pretiran stres, notranja napetost, neprimerne čustvene reakcije, slaba samopodoba in ostale neprijetnosti, ki jih doživljate samo spomin na pretekle čase. Naučite se te čudovite metode in postanite "sam svoj terapevt", ter se pridružite mnogim, ki že uspešno izvajajo samohipnozo.

Samohipnoza vam omogoča, da postanete v svojem življenju aktivni ustvarjalec in upravljalec vašega notranjega sveta in s tem posledično tudi zunanjih okoliščin, ki se spreminjajo v skladu z vašimi novimi cilji in hotenji. Prevzemite odgovornost za vaše življenje in se naučite samohipnoze.

Velika prednost samohipnoze-avtohipnoze je, da  lahko izvajate večino terapevtskega dela sami, ostalo pa s pomočjo hipnoterapevta. Enostavno prilagodite svoje delo s samohipnozo Vašim potrebam. Ali je to  spreminjanje vedenjskih vzorcev, boljši spomin, ustreznejša samopodoba, prenehanje kajenja, večja sproščenost, kontrola stresa, izguba telesne teže, globoka sprostitev itd., o vsem tem odločate Vi sami.

INTEGRALNI SISTEM TERAPEVTSKE HIPNOZE poleg klasičnih tehnik, ki so lastne hipnozi, uporablja tudi sodobne pristope in metode energijske psihologije, ki izjemno učinkovito izboljšajo in pospešijo rezultate, predvsem pri odpravljanju težjih travmatskih izkušenj. S to metodo so rezultati takojšnji, spremembe pa vidne in trajne.

Samohipnoza je najbolj enostaven, naraven in direkten način komuniciranja z našo podzavestjo. Z vajo postane ta dostop vse lažji, in zavestno vplivanje vse bolj učinkovito. V procesu samohipnoze se povežemo z globino naše podzavesti, ki je naše Sebstvo. Prav zato se v tem stanju zavesti dogajajo globoki transformativni in zdravilni procesi, na vseh nivojih.

V okviru delavnice samohipnoze bom predstavil in demonstriral tudi metodo za instantno odstranjevanje travm, ki jo učim v okvirju metod duhovne/spiritualne tehnologije (avtor je Živorad Mihajlović Slavinski) s katero odstranimo kakršnokoli travmo v samo 2 minutah. Vem, da je težko verjeti. Na delavnici se boste v to lahko sami prepričali. Seveda se boste tega tudi sami naučili in metodo koristno uporabljali v svojem življenju.

Zaradi same kvalitetne izvedbe in individualnega pristopa je maksimalno število udeležencev omejeno na štiri (4) osebe, zato pohitite s prijavami in si zagotovite svoje mesto. 

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje ali izkušnje!

 

SAMOHIPNOZA- DELAVNICA v Ljubljani 

Voditelj : Grega Gregorec, hipnoterapevt

Datum in čas delavnice: nedelja 17.12.2023 od 10.00 do 16.00 

Cena : 100 evrov, če se prijavita 2 osebi skupaj je cena delavnice 90 evrov za vsako prijavljeno osebo.

 Vse informacije in prijave na 051/783-072 ali preko e-pošte:grega.gregorec@gmail.com

Vsak udeleženec/ka, ki uspešno opravi osnovno delavnico samohipnoze se lahko kasneje udeleži tudi napredne delavnice samohipnoze, ki jo izvajam samo individualno. Pred udeležbo na tej delavnici je potrebno vsaj 3-tedensko redno izvajanje samohipnoze

Več na https://www.slohipnoterapija.org/samohipnoza

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

Nalagam...