26
maj

Seminar Novi Temelji s Sonjo Turnšek, mag. zdr. nege

Kdaj: 26. maja ob 15:00 do
29. maja 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:1.100, če seminar ponavljaš (v enem letu), je cena 550,00€. Mladostniki, stari 16 in 17 let, 550€. Otroci do 15 let brezplačno, v spremstvu staršev ali skrbnikov.
Organizira:Magical Life - Sonja Turnšek
Kontakt:info@sonjaturnsek.com, 041 922 328

132 ogledov

Že poznaš nekaj orodij Access Consciousness in te zanima več?
Že imaš Access Bars delavnico in se sprašuješ, kaj pa sedaj?

Seminar Novi Temelji!

Živimo namreč v zelo zanimivih časih, polnih sprememb. In če kdaj koli, sem še posebej sedaj, neizmerno hvaležna za vsa orodja Access Consciousness, katera me, ne glede na to, kaj se dogaja z mano, popeljejo naprej iz omejujočih situacij.

Raziskovanje in uporaba teh orodij je zame čudovita pot na kateri se mi odpirajo neskončne možnosti.

Meni osebno je ta seminar odprl svet drugačnih možnosti za katere sploh nisem vedela, da obstajajo. Raztreščil je mojo takratno resničnost in mi omogočil dostop do več mene, do mojega bistva, do mojega bitja. Začela sem spoznavati kaj resnično deluje zame in si to tudi izbirati.

Seminar Novi Temelji je čisto poseben seminar, katerega namen je zmehčati in spremeniti temelje iz katerih trenutno deluješ.

V teh štirih dneh se bomo podali na popotovanje do več sebe, več zavedanja sebe in sveta okoli sebe. Spoznal/a boš, da so vam na voljo drugačne možnosti, kot si jih poznal/a do sedaj. Si pripravljen/a odpreti vrata drugačnim možnostim? Drugačnim izbiram?

Na Temeljih boš začel/a prepoznavati poglede in vzorce, ki te omejujejo in spoznavati vse tisto, kar lahko spremeniš, da bi lahko deloval/a iz vprašanja, izbire, možnosti in prispevka.

Na samem seminarju se poglobimo v različne teme od odnosov, telesa, denarja, bitja, entitet, kako ustvarjati z energijskimi tokovi in še mnogo več.

Poslušal/a in prejel/a boš tudi čudovito ESC seanso, ki jo facilitaira dr. Dain Heer.

Na seminarju boš spoznal/a veliko orodij. Spoznal/a boš tudi telesne procese in sicer MTVSS, Celični spomin in Biomimetično in Biomimetrično mimikrijo ter Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo.

Spoznavati boš začel/a kaj zavest resnično je. Zavest vključuje vse in ne sodi ničesar. Zavest je, ko si dejansko prisoten z vsem, kar se dogaja okoli tebe. Glede tega nimaš sodbe in v tem tudi ni prisotne nobene omejitve.

Zavest je to, o čemer govori Access. In zavest vključuje vse in ne sodi ničesar.

Predpogoj za udeležbo: Access Bars delavnica.

Prijavite se na info@sonjaturnsek.com  ali me pokliči na 041 922 328.

Termin: 26.05.2022 – 29.05.2022
(26. in 27.05. od 15.00h do 21.00h)
(28. in 29.05 od 09.00h do 17.00h)

Ure dogodka se lahko na željo udeležencev še prilagodijo.

Lokacija seminarja: v živo v Žalcu, Studio Lotos, Kidričeva ulica 11. Možna je udeležba tudi preko spleta.

Cena: 1100,00€
Če seminar ponavljaš je cena 550,00€. Mladostniki, stari 16 in 17 let, 550€. Otroci do 15 let brezplačno, v spremstvu staršev ali skrbnikov.

Sem Sonja Turnšek, Certificirana Facilitatorka (CF) Access Consciousness, Access Bars, Access Energetic Facelift facilitatorka ter facilitatorka delavnic telesnih procesov Access Consciousness.

Po izobrazbi sem magistra zdravstvene nege. Že od nekdaj me zanima, kaj je onkraj vidnega in otipljivega. Na moji poti sem spoznavala in preučevala različne tehnike in modalitete in to me je pripeljalo do Access Consciousnessa. Tukaj sem dejansko našla to, kar sem od nekdaj nekje globoko v sebi vedela, da je mogoče, pa nekako nisem imela dostopa do tega. In vsak dan znova sem navdušena nad pragmatičnostjo orodij, ki jih na novo odkrivam in spoznavam njihovo veličastnost.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem certificirana facilitatorka Access Consciousness-CF, Access Bars in Energijski Facelift facilitatorka ter facilitatorka telesnih procesov Access Consciousnessa. Sem SOP praktik. Izvajam delavnice AC, individualne seanse ter osebne facilitacije.

  |  www.sonjaturnsek.com

Nalagam...