27
junij

Skodelica empatije - mesečna srečanja

Organizira: Ingrid Gabršček
Kdaj: 27. junija ob 18:00 do
27. junija 2024 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Ingrid Gabršček
Kontakt:rasti.svetovanje@gmail.com

1 ogledov

Hvaležnost za to, kar je, je eno najmočnejših orodij za ustvarjanje tistega, česar še ni. Kaj pomeni hvaležnost? Pomeni, da cenite to, kar je. Cenite, posvečate pozornost in spoštujete vse, kar je prisotno v tem trenutku - tukaj in zdaj.” Eckhart Tolle

Si želite raziskovati svoj notranji svet podprti in sprejeti?

Želite okrepiti vašo sposobnost poslušanja in razumevanja drugih (in sebe)?

Si želite skupaj z drugimi raziskovati metode, ki odpirajo naša srca in nam omogočajo potovati v naše globine in prižgati našo iskrico živosti?


Če vas je katero od zgornjih vprašanj pritegnilo in/ali v vas vzbudilo radovednost,

vas vabiva, da se nama pridružite na mesečnih srečanjih » skodelica empatije«.

Tema osmega srečanja bo raziskovanje hvaležnosti in nudenje empatične podpore.

Po metodi nenasilne komunikacije je osnovni namen hvaležnosti praznovanje neverjetne moči, ki jo imamo, da doprinesemo k življenju drugih.

Za naju je praksa, ki omogoča premik v prostranost, v notranji prostor miru in možnosti ter zavedanja bogastva, ki je že prisotno v našem življenju.

Glede na to, da je to zadnje srečanje v prvem sklopu, sva ga želeli zaokrožiti z eno od praks, ki naju podpira, nama bogati življenje in jih želiva deliti s svetom.

Srečanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM, v četrtek 27.06.2024 od 18 do 20. ure.

Glavni del srečanja bo temeljil na vodenem procesu in praktičnih vajah.  

Oboje pa bo naravnano tako, da vas podpre pri takojšnjem prenosu pridobljenih veščin v vse vidike vsakdanjega življenja. 

Komu so namenjena srečanja:

Srečanja so namenjen vsem, ki vas zanima, oziroma, si želite izvedeti več in praktično izkusiti:

●        sprejemanje sebe, delov sebe, občutkov, potreb,

●        razumevanje svojega notranjega sveta - občutkov,

●        prepoznavanje kaj nam je, v resnici pomembno - naše potrebe, vrednote,

●        več lahkotnosti, zaupanja, stika s seboj.

Skratka za vse, ki želite potovati skozi življenje opolnomočeni (delovati iz notranje stabilnosti, moči in miru) - z občutkom živosti, čudenjem in navdušenjem.

Srečanja so osnovana na pristopu nenasilne komunikacije Dr. Marshalla Rosenberga.

Zaželeno je, da ste se že srečali z nenasilno komunikacijo (ste se udeležili vsaj uvodne delavnice pri certificiranem trenerju ali trenerji, ki je v procesu certifikacije), so pa srečanja namenjena tudi tistim, ki se boste z nenasilno komunikacijo prvič srečali.

V osnovi sva si mesečna srečanja predstavljali kot soustvarjanje – varen prostor, kjer skupaj raziskujemo, delimo izkušnje, se podpiramo. 

K soustvarjanju prispevate k aktivnim sodelovanjem (delite vaše izkušnje) ter so-kreiranju varnega prostora pa tudi s tem, da imate vklopljeno kamero.

Srečanja podpirava Janja Otoničar in Ingrid Gabršček.

Nenasilna komunikacija je del najinega življenja odkar sva se udeležili prve delavnice nenasilne komunikacije leta 2011. Že kmalu po prvi delavnici sva se začeli redno srečevati in druga drugo podpirati pri soočanju in razreševanju izzivov, ki jih prinaša življenje. Danes je to za obe eno izmed največjih bogastev, ki naju krepi, podpira, povečuje radost, mir, povezanost… Ne predstavljava si več kako bi se soočali z izzivi življenja brez tega prostora, takšne podpore. 

Izkušnjo kako je imeti nekoga, ki te empatično podpira, sprejema takšnega kot si, posluša in te s tem podpre pri večji jasnosti in iskanju najboljših možnosti pri življenjskih izzivih in večje avtentičnosti, želiva predstaviti in ponuditi tudi vam.

O naju:

Janja je, poleg izobraževanj na temo nenasilne komunikacije, zaključila tudi izobraževanje za moderatorko sistemskih postavitev (po metodi Berta Hellingerja).

Ingrid je certificirana trenerka nenasilne komunikacije (pri Centru za nenasilno komunikacijo - CNVC, USA), od leta 2018 tudi mediatorka (z zaključenim programom v sklopu nenasilne komunikacije in programom za mediatorje v Sloveniji) ter certificiran "Life transformation" coach.

Mesečna srečanja so brezplačna. Ker je število mest omejeno, vas naprošava, da se prijavite le če se boste srečanja lahko udeležili. 

Prijave zbirava do zapolnitve mest oziroma do najkasneje do 25. junija 2024. 

Veseli bova, če se srečamo,

Janja in Ingrid

ORGANIZATOR

Certificirana trenerka nenasilne komunikacije, mediatoka in certificiran "Life transformation coach". Podpiram posameznike, ki želijo so-ustvarjati svoje življenje, bolj povezujoče odnose in bolj sočuten svet.

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...