Ingrid Gabršček
delavnice na temo komunikacije, mediacija in coaching

Rasti, poslovno in osebno svetovanje, Ingrid Gabršček, s.p.

5213 Kanal

Ingrid Gabršček

041 486 444

rasti.svetovanje@gmail.co...

0 zahval     643 ogledov

Verjamem, da je vsak človek edinstven in imamo vsi neomejene notranje potenciale s katerimi lahko dosežemo vse, kar si zare želimo in je skladno z našimi vrednotami, našimi najglobjimi hrepenenji.

Življenjske preizkušnje pa nas občasno ohromijo.

S ciljem, da bi se zaščitili pred novo bolečino zgradimo zidove, omejujoča prepričanja, ki nam onemogočijo izkoristiti svoj potencial in živeti srečno, ljubeče, kreativno in izpolnjujoče življenje.

Ko se to zgodi ali ko želimo te zidove porušiti in se spet počutiti celoviti, včasih potrebujemo pomoč.

Nekoga, ki nas lahko podpre z empatijo in nam pomaga varno in v našem ritmu začeti podirati zidove in spreminjati omejujoča prepričanja, ki nam onemogočajjo živeti sebe v vsej naši polnosti.

Tudi mene so življenjeske preizkušnje ohromile, me potisnile na kolena in dolga leta sem iskala načine kako se spet postaviti na noge.

Prvi pravi korak sem naredila na Intenzivu razsvetljenja (kot asistentka sodelujem pri intenzivih), nato s spoznavanjem theta tehnik (pri Vianni Stibal sem opravila izobraževanje za začetno in nadaljevalno Theta healing delavnico), dveletnim šolanjem na Akademiji TCT (pridobila sem naziv Theta PSY svetovalka),.

Nato pa sem se leta 2011 srečala z nenasilno komunikacijo. izkušnja biti slišana, videna in razumljena je spremenila moje življenje.

Odločila sem se da svoje znanje nadgradim in postanem trenerka nenasilne komunikacije (postopek certifikacije sem uspešno zaključila junija 2023 in postala certificirana trenerka nenasilne komunikacije).

Znotraj nenasilne komunikacije me najbolj pritegneta dve smeri: reševanje konfliktov (tako tistih notranjih - odločanje, kot medosebnih) ter duhovni vidiki nenasilne komunikacije.

S svojim znanjemi in izkušnjami želim podpreti vse, ki si želijo obuditi živost (kreativnost, čudenje...), živeti bolj mirno in radostno ter povezani s seboj in drugimi.

Vesela bom, če se bomo srečali.

Skodelica empatije - mesečna srečanja

Skodelica empatije - mesečna srečanja

27. junija, Preko spleta
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Rasti, poslovno in osebno svetovanje, Ingrid Gabršček, s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...