24
september

Skupinska energijska transmisija

Organizira: Ekvilibrium
Kdaj: 24. septembra ob 18:00 do
24. septembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:35 EUR (za dijake, študente in upokojence 25 €)
Organizira:Ekvilibrium
Kontakt:urska.henigman@ekvilibrium.si

18 ogledov

Beseda septembrskih skupinskih energijskih transmisij bo FLEKSIBILNOST oziroma prilagodljivost. Živimo v času velike planetarne transformacije, v obdobju nepredvidljivega, ko se vse zelo hitro menja, ko »stara« pravila ne veljajo več, »novih« pa se še učimo. Zato si lahko zastavimo cilje, ampak ne smemo biti presenečeni, če jih bomo vmes petkrat spremenili, ali pa jih uresničili popolnoma drugače, kot smo načrtovali. Zato se nam zdaj lahko dogaja, da danes nekaj močno začutimo, jutri pa do istega ne čutimo nobene privlačnosti več. Da se danes počutimo čudovito in nas razganja, jutri pa se zbudimo utrujeni in z občutkom praznine.

Obdobje planetarne preobrazbe, ki bo zagotovo trajala dlje kot naša tokratna inkarnacija, je obdobje kaosa, negotovosti, nenehnega spreminjanja, hkrati pa tudi obdobje, ki omogoča velik napredek in izjemno visoko (duhovno) zavest. Plutje skozi tako transformativno obdobje pa zahteva izjemno, vsakodnevno fleksibilnost, tako v odločitvah, dejanjih, kot tudi (ali predvsem) v našem odnosu do vsega, kar pride in/ali gre. Pri tem seveda pomaga, da spustimo pretiran nadzor nad tem, kako bi stvari morale (b)iti, kar pa je pogosto naš največji izziv.

Našo notranjo prožnost na vseh nivojih bomo spodbudili in podprli tudi na skupinski energijski transmisiji.

Za vse, ki želite …

➥ izkusiti globoko sproščanje in celostno regeneracijo,
➥ napolniti notranji rezervoar lastne življenjske energije,
➥ širiti svojo zavest in se povezati s svojo pravo esenco,
➥ krepiti vašo intuicijo in boljše razumeti, kaj vam ta sporoča,
➥ razrešiti notranje ali zunanje konflikte, naporne situacije, nezdrave odnose,
➥ preobraziti čustvene blokade ali omejujoča prepričanja.

Tisti, ki se transmisij udeležujejo redno, opažajo, da se boljše počutijo, da nimajo več določenih težav (npr. nekaterih bolečin, bolečih menstruacij …), da lažje spijo, da so bolj mirni, da so lažje kos vsem vsakodnevnim obveznostim. Opažajo, da imajo bolj urejene misli, da postajajo drugačni znotraj sebe, da do določenih oseb ali v določenih situacijah reagirajo drugače. Nekateri začnejo bolj jasno videti svojo realnost, sebe, odnose – kot bi jim nekdo očistil očesno lečo. Nekateri začnejo potencirano sanjati in skozi sanje dobivajo pomembna sporočila iz svojega nezavednega.

KAKO POTEKA?

V skupinski transmisiji vsi prisotni ustvarimo skupno energijsko polje. Potem se povežemo s kozmično energijo (čisto zavestjo), ki skozi skupno polje deluje na vsakega udeleženca in ga podpre tako, kot je v tistem trenutku v njegovo najvišje dobro in tam, kjer podporo najbolj potrebuje.

Čista zavest vedno deluje v globini in gre vse do jedra. Na vsakega posameznika deluje s takšno intenziteto, ki je zanj najbolj optimalna.

V isti transmisiji imajo različni udeleženci lahko popolnoma drugačne izkušnje. Nekateri čutijo delovanje na fizičnem telesu (npr. mravljince, težko ali lahko telo, toploto ali mraz, šumenje v ušesih …), drugim se sprožijo čustva, ki jih morda prej sploh niso čutili, nekaterim podivjajo misli ali se jim glava popolnoma izprazni, nekateri imajo vizije, dobijo notranja sporočila ali odgovore. Nekateri ne čutijo ničesar, vendar energija vseeno deluje. Učinek transmisije običajno traja še nekaj dni po prenosu.

PRAKTIČNI NAPOTKI:

Med transmisijo lahko sedite ali ležite. Če rajši ležite (kar priporočam), s seboj prinesite ležalko, odejo, da vas ne bo zeblo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno. Prinesite tudi vodo, ker po takšnem prenosu energije telo potrebuje dovolj tekočine.

PRIJAVA je obvezna, sprejemam jih do 22. septembra oziroma do zapolnitve mest.

Več o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI in v REVIJI JANA.

 

(op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

 

PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

S svojim delom želim pripevati k dvigu zavesti v družbi. Izvajam skupinske in individualne energijske terapije. Sem avtorica programov za osebno rast "Vem, kdo sem" in "Hočem sebe...


Nalagam...