12
september

Skupinska energijska transmisija

Organizira: Ekvilibrium
Kdaj: 12. septembra ob 18:00 do
12. septembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:35 EUR (za dijake, ┼ítudente in upokojence 25 ÔéČ)
Organizira:Ekvilibrium
Kontakt:urska.henigman@ekvilibrium.si

10 ogledov

Beseda septembrskih skupinskih energijskih transmisij bo FLEKSIBILNOST oziroma prilagodljivost. ┼Żivimo v ─Źasu velike planetarne transformacije, v obdobju nepredvidljivega, ko se vse zelo hitro menja, ko ┬╗stara┬ź pravila ne veljajo ve─Ź, ┬╗novih┬ź pa se ┼íe u─Źimo. Zato si lahko zastavimo cilje, ampak ne smemo biti presene─Źeni, ─Źe jih bomo vmes petkrat spremenili, ali pa jih uresni─Źili popolnoma druga─Źe, kot smo na─Źrtovali. Zato se nam zdaj lahko dogaja, da danes nekaj mo─Źno za─Źutimo, jutri pa do istega ne ─Źutimo nobene privla─Źnosti ve─Ź. Da se danes po─Źutimo ─Źudovito in nas razganja, jutri pa se zbudimo utrujeni in z ob─Źutkom praznine.

Obdobje planetarne preobrazbe, ki bo zagotovo trajala dlje kot na┼ía tokratna inkarnacija, je obdobje kaosa, negotovosti, nenehnega spreminjanja, hkrati pa tudi obdobje, ki omogo─Źa velik napredek in izjemno visoko (duhovno) zavest. Plutje skozi tako transformativno obdobje pa zahteva izjemno, vsakodnevno fleksibilnost, tako v odlo─Źitvah, dejanjih, kot tudi (ali predvsem) v na┼íem odnosu do vsega, kar pride in/ali gre. Pri tem seveda pomaga, da spustimo pretiran nadzor nad tem, kako bi stvari morale (b)iti, kar pa je pogosto na┼í najve─Źji izziv.

Na┼ío notranjo pro┼żnost na vseh nivojih bomo spodbudili in podprli tudi na skupinski energijski transmisiji.

Za vse, ki┬á┼żelite ÔÇŽ

Ô׹ izkusiti globoko spro┼í─Źanje in celostno regeneracijo,
Ô׹ napolniti notranji rezervoar lastne ┼żivljenjske energije,
Ô׹ ┼íiriti svojo zavest in se povezati s svojo pravo esenco,
Ô׹ krepiti va┼ío intuicijo in bolj┼íe razumeti, kaj vam ta sporo─Źa,
Ô׹ razre┼íiti notranje ali zunanje konflikte, naporne situacije, nezdrave odnose,
Ô׹ preobraziti ─Źustvene blokade ali omejujo─Źa prepri─Źanja.

Tisti, ki se transmisij udele┼żujejo redno, opa┼żajo, da se bolj┼íe po─Źutijo, da nimajo ve─Ź dolo─Źenih te┼żav (npr. nekaterih bole─Źin, bole─Źih menstruacij ÔÇŽ), da la┼żje spijo, da so bolj mirni, da so la┼żje kos vsem vsakodnevnim obveznostim. Opa┼żajo, da imajo bolj urejene misli, da postajajo druga─Źni znotraj sebe, da do dolo─Źenih oseb ali v dolo─Źenih situacijah reagirajo druga─Źe. Nekateri za─Źnejo bolj jasno videti svojo realnost, sebe, odnose ÔÇô kot bi jim nekdo o─Źistil o─Źesno le─Źo. Nekateri za─Źnejo potencirano sanjati in skozi sanje dobivajo pomembna sporo─Źila iz svojega nezavednega.

KAKO POTEKA?

V skupinski transmisiji vsi prisotni ustvarimo skupno energijsko polje. Potem se pove┼żemo s kozmi─Źno energijo (─Źisto zavestjo), ki skozi skupno polje┬ádeluje na┬ávsakega udele┼żenca in ga podpre┬átako, kot je v tistem trenutku v njegovo najvi┼íje dobro in tam, kjer podporo najbolj potrebuje.

Čista zavest vedno deluje v globini in gre vse do jedra. Na vsakega posameznika deluje s takšno intenziteto, ki je zanj najbolj optimalna.

V┬áisti transmisiji imajo razli─Źni udele┼żenci lahko popolnoma druga─Źne izku┼ínje. Nekateri ─Źutijo delovanje na fizi─Źnem telesu (npr. mravljince,┬áte┼żko ali lahko telo,┬átoploto ali mraz, ┼íumenje v u┼íesih ÔÇŽ),┬ádrugim se spro┼żijo ─Źustva, ki jih morda prej sploh niso ─Źutili, nekaterim podivjajo misli ali se jim glava popolnoma izprazni, nekateri imajo vizije, dobijo notranja sporo─Źila ali odgovore. Nekateri ne ─Źutijo ni─Źesar, vendar energija vseeno deluje. U─Źinek transmisije obi─Źajno traja ┼íe┬ánekaj dni┬ápo prenosu.

 

PRAKTI─îNI NAPOTKI:

Med transmisijo le┼żite, zato s seboj prinesite le┼żalko, odejo, da vas ne bo zeblo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno. Prinesite tudi vodo, ker po tak┼ínem prenosu energije telo potrebuje dovolj teko─Źine.

PRIJAVA je obvezna, sprejemam jih do 10. septembra, oziroma do zapolnitve mest.

 

Ve─Ź o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI in v REVIJI JANA.

 

(op. Udele┼żba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihi─Źno nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihi─Źno ali du┼íevno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavra─Źanju realnosti ter odvisnikom udele┼żbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

PRIJAVA NA E-NOVI─îNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mese─Źno objavljam napovednik dogodkov teko─Źega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

S svojim delom ┼żelim pripevati k dvigu zavesti v dru┼żbi. Izvajam skupinske in individualne energijske terapije. Sem avtorica programov za osebno rast "Vem, kdo sem" in "Ho─Źem sebe...


Dogodki organizatorja

─îlanki organizatorja »

Nalagam...