21
oktober

Skupinska energijska transmisija

Organizira: Ekvilibrium
Kdaj: 21. oktobra ob 18:00 do
21. oktobra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:35 EUR (za dijake, študente in upokojence 25 €)
Organizira:Ekvilibrium
Kontakt:urska.henigman@ekvilibrium.si

21 ogledov

Zadnje čase mi veliko ljudi potarna, da jih meljejo strahovi. Ne samo tisti, ko si nečesa ne upajo narediti, ko si ne upajo izraziti sebe, morda nekoliko tvegati za svoje sanje … Veliko vas občuti tudi zelo globoke eksistencionalne strahove, ki si jih ne znate razložiti in so pogosto čisto iracionalni, vas pa na trenutke močno pretresajo. Sama čutim, da je del teh strahov povezan tudi z intenzivnim čiščenjem strahu iz kolektivne zavesti. Ta se namreč lahko prečisti samo skozi nas, tako, da posamezniki postopoma na vseh nivojih (pre)čistimo, kar je še nezdravega v nas, torej tudi strahove.

Zato bomo na oktobrskih transmisijah poseben poudarek dali prav raztapljanju strahov - tudi tistih, ki smo jih kot prtljago v našem dušnem zapisu prinesli sabo že ob rojstvu, in jih bomo nadomeščali z ljubeznijo.

Za vse, ki želite …

➥ izkusiti globoko sproščanje in celostno regeneracijo,
➥ napolniti notranji rezervoar lastne življenjske energije,
➥ širiti svojo zavest in se povezati s svojo pravo esenco,
➥ krepiti vašo intuicijo in boljše razumeti, kaj vam ta sporoča,
➥ razrešiti notranje ali zunanje konflikte, naporne situacije, nezdrave odnose,
➥ preobraziti čustvene blokade ali omejujoča prepričanja.

Tisti, ki se transmisij udeležujejo redno, opažajo, da se boljše počutijo, da nimajo več določenih težav (npr. nekaterih bolečin, bolečih menstruacij …), da lažje spijo, da so bolj mirni, da so lažje kos vsem vsakodnevnim obveznostim. Opažajo, da imajo bolj urejene misli, da postajajo drugačni znotraj sebe, da do določenih oseb ali v določenih situacijah reagirajo drugače. Nekateri začnejo bolj jasno videti svojo realnost, sebe, odnose – kot bi jim nekdo očistil očesno lečo. Nekateri začnejo potencirano sanjati in skozi sanje dobivajo pomembna sporočila iz svojega nezavednega.

KAKO POTEKA?

V skupinski transmisiji vsi prisotni ustvarimo skupno energijsko polje. Potem se povežemo s kozmično energijo (čisto zavestjo), ki skozi skupno polje deluje na vsakega udeleženca in ga podpre tako, kot je v tistem trenutku v njegovo najvišje dobro in tam, kjer podporo najbolj potrebuje.

Čista zavest vedno deluje v globini in gre vse do jedra. Na vsakega posameznika deluje s takšno intenziteto, ki je zanj najbolj optimalna.

V isti transmisiji imajo različni udeleženci lahko popolnoma drugačne izkušnje. Nekateri čutijo delovanje na fizičnem telesu (npr. mravljince, težko ali lahko telo, toploto ali mraz, šumenje v ušesih …), drugim se sprožijo čustva, ki jih morda prej sploh niso čutili, nekaterim podivjajo misli ali se jim glava popolnoma izprazni, nekateri imajo vizije, dobijo notranja sporočila ali odgovore. Nekateri ne čutijo ničesar, vendar energija vseeno deluje. Učinek transmisije običajno traja še nekaj dni po prenosu.

 

PRAKTIČNI NAPOTKI:

Med transmisijo ležite, zato s seboj prinesite ležalko, odejo, da vas ne bo zeblo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno. Prinesite tudi vodo, ker po takšnem prenosu energije telo potrebuje dovolj tekočine.

PRIJAVA je obvezna, sprejemam jih do 19. oktobra, oziroma do zapolnitve mest.

 

Več o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI in v REVIJI JANA, intervju z mano a v reviji Navdihni.me.

 

(op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delam skupinske in individualne energijske terapije. Sem avtorica več programov za osebno in duhovno rast, ter avtorica e-transmisije. Z uporabo visoko vibracijske kozmične energije vas podpiram, da pridete...


Nalagam...