26
maj

Skupinska energijska transmisija

Organizira: Ekvilibrium
Kdaj: 26. maja ob 18:00 do
26. maja 2020 ob 20:30
Kje:
Prispevek:35 EUR (za dijake, ┼ítudente in upokojence 25 ÔéČ)
Organizira:Ekvilibrium
Kontakt:urska.henigman@ekvilibrium.si

12 ogledov

Za vse, ki┬á┼żelite ÔÇŽ

Ô׹ izkusiti globoko spro┼í─Źanje in celostno regeneracijo,
Ô׹ napolniti notranji rezervoar lastne ┼żivljenjske energije,
Ô׹ ┼íiriti svojo zavest in se povezati s svojo pravo esenco,
Ô׹ krepiti va┼ío intuicijo in bolj┼íe razumeti, kaj vam ta sporo─Źa,
Ô׹ razre┼íiti notranje ali zunanje konflikte, naporne situacije, nezdrave odnose,
Ô׹ preobraziti ─Źustvene blokade ali omejujo─Źa prepri─Źanja.

Tisti, ki se transmisij udele┼żujejo redno, opa┼żajo, da se bolj┼íe po─Źutijo, da nimajo ve─Ź dolo─Źenih te┼żav (npr. nekaterih bole─Źin, bole─Źih menstruacij ÔÇŽ), da la┼żje spijo, da so bolj mirni, da so la┼żje kos vsem vsakodnevnim obveznostim. Opa┼żajo, da imajo bolj urejene misli, da postajajo druga─Źni znotraj sebe, da do dolo─Źenih oseb ali v dolo─Źenih situacijah reagirajo druga─Źe. Nekateri za─Źnejo bolj jasno videti svojo realnost, sebe, odnose ÔÇô kot bi jim nekdo o─Źistil o─Źesno le─Źo. Nekateri za─Źnejo potencirano sanjati in skozi sanje dobivajo pomembna sporo─Źila iz svojega nezavednega.

KAKO POTEKA?

V skupinski transmisiji vsi prisotni ustvarimo skupno energijsko polje. Potem se pove┼żemo s kozmi─Źno energijo (─Źisto zavestjo), ki skozi skupno polje┬ádeluje na┬ávsakega udele┼żenca in ga podpre┬átako, kot je v tistem trenutku v njegovo najvi┼íje dobro in tam, kjer podporo najbolj potrebuje.

Čista zavest vedno deluje v globini in gre vse do jedra. Na vsakega posameznika deluje s takšno intenziteto, ki je zanj najbolj optimalna.

V┬áisti transmisiji imajo razli─Źni udele┼żenci lahko popolnoma druga─Źne izku┼ínje. Nekateri ─Źutijo delovanje na fizi─Źnem telesu (npr. mravljince,┬áte┼żko ali lahko telo,┬átoploto ali mraz, ┼íumenje v u┼íesih ÔÇŽ),┬ádrugim se spro┼żijo ─Źustva, ki jih morda prej sploh niso ─Źutili, nekaterim podivjajo misli ali se jim glava popolnoma izprazni, nekateri imajo vizije, dobijo notranja sporo─Źila ali odgovore. Nekateri ne ─Źutijo ni─Źesar, vendar energija vseeno deluje. U─Źinek transmisije obi─Źajno traja ┼íe┬ánekaj dni┬ápo prenosu.

PRAKTI─îNI NAPOTKI:

Med transmisijo lahko sedite ali le┼żite. ─îe raj┼íi le┼żite (kar priporo─Źam), s seboj prinesite le┼żalko, odejo, da vas ne bo zeblo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno. Prinesite tudi vodo, ker po tak┼ínem prenosu energije telo potrebuje dovolj teko─Źine.

PRIJAVA je obvezna, sprejemam jih do 24. maja oziroma do zapolnitve mest.

Ve─Ź o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI in v┬áREVIJI JANA, intervju z mano pa v reviji Navdihni.me.┬á

 

(op. Udele┼żba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihi─Źno nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihi─Źno ali du┼íevno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavra─Źanju realnosti ter odvisnikom udele┼żbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

 

PRIJAVA NA E-NOVI─îNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mese─Źno objavljam napovednik dogodkov teko─Źega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delam skupinske in individualne energijske terapije. Sem avtorica ve─Ź programov za osebno in duhovno rast, ter avtorica e-transmisije. Z uporabo visoko vibracijske kozmi─Źne energije vas podpiram, da pridete...


Nalagam...